E

Yüzbaşı
30 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 94 (Bu ay: 1)
Gönderileri

İncelediğim kadarı ile forumda yaş sınırlaması yok.Üye kaydı, Tlf onayı ile üyelik alınıyor. Bununla ilgili herhangi bir çalışma yapıldımı? Yaş sınırlaması yoksa, içerik düzenlemesine gidilecek mi ?

https://www.rha-audio.com/us/products/headphones/cl2-planar

8d Tunes muzikleri dinlenilir bu kulaklıkta...
Bu hafta puhutv sansürün kralı geldi.22.nci bölüme kadar
uygulanmayan sansür bügün itibari 23. bölüme uygulandı.Kralsınız be...tebrikler netflix düşenemiyorum bile....Yakında Sinemalarda...heryere biiiiiip heryeri buğula,muzik bile yayınlama..ah ulan ah...
Geliştirdiğimiz ekrankaplama malzemesine , andorid dokunmatik ozelikli stick aparatı entegresi ile tv 32 ' 40' 43'lik tv bir dokunuşla dokunmatik tv donüyor. Bu kaplamaya bağlı olan stick tv hdmi girişine takılıp , tv açtıgınızda android 7.0 açlılmaktadır.Çalışma tabletlerin çalışma mantığı esas alınmıştır.
Aplle sirketi ile ortak geliştirdigimiz 1 milyon insanda denedigimiz "X space K"kremi geceleri uyumadan yuzunuze suruyorsunuz Iphone X Face Id devreye girmemektedir, amacımız eşiniz,sevgiliniz,çocuklarınız siz uyurken telefonu yuzune tutup açılmasını engelemektedir
urunumuz ortalama günluk kullanımla 3 ay etkilişimlidir,
DH uyelerine 3 alana 1 hediye şimdilik fiyatımız
3 adet = 10 lira yakın zamanda iletişim tlf verecegiz

Iphone "X space K" geceleri yuzunuzde gülücük açsın...

yukarida gordugunuz sistemi uygulamak istiyorum ancak bilgisayarlar ayni anda takilmis usb gormuyor
cozum yolu varmi arkadaslar...
Bugunden itibaren baslayan 15 temmuz darbe ile ilgili verilen ifadeler mahkemede görulmeye başladı..
arkadaslar simdiden 2920 mesaj hazirladim malum turkiye yasayiyoruz ne olur ne olmaz gunluk ulkeme 2 adet mesaj atacak sanal kullanicim gundemi takip edecek...
arkadaslar simdiden 2920 mesaj hazirladim malum turkiye yasayiyoruz ne olur ne olmaz gunluk ulkeme 2 adet mesaj atacak sanal kullanicim gundemi takip edecek...
bugun windows 10 guncelleştirmeden sonra, usb yolu ile takılan anahtar programın çalışması ile ,iletişim problemi yaşanmakta,program çalışmamakta
olay günlüğe baktığımda hata bildirimi almaktayım
Device USB\Hasp\7&19fa000f&2&00 could not be migrated.
Last Device Instance Id: USB\VID_03F0&PID_4B17&MI_00\7&64F14D&0&0000
Class Guid: {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000}
Location Path:
Migration Rank: 0xF000FFFFFFFFF122
Present: false
Status: 0xC0000719

aygit yoneticisinde usb hasp görunmekte...
çözümü nasıl, yardımcı olmanız dileği ile
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Operatör
Turkcell
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 592
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 4.702 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 311 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.