Yarbay
05 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme
Toplam: 821 (Bu ay: 5)
Gönderileri
Bu sistemde kullanılacak. Gündelik işler ve oğlanın oyun oynaması için sağlamlık arıza çıkarmaması öncelik .Şimdiden teşekkürler
https://pckolik.com/urun/shiftdeletenet-pck1-oyun-bilgisayari-amd-rx6650xt/

Polo:387 bin TL'den başlayıp 511 bin 400 TL'ye

Golf:423 bin 900 TL'den başlayıp 671 bin 900 TL'ye

Tiguan: 696 bin 900 TL'den başlayıp 1 milyon 242 bin 100 TL'ye kadar ulaşıyor.

Merhabalar telefon arayışı içindeyim ; Oyun oynamam dizi film izlemem.Akıcılık ,kamera,batarya uzun kullanım gibi kriterlerim var hangisini tercih etmeliyim?

Merhabalar gigabyte b450 gaming x anakartım var cpb kapalı olmasına rağmen 1.38 v gibi değerlere kadar çıkıp aşırı dalganıyor.Sabit voltaj ve hız değeri yapmak istiyorum fakat bir türlü beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar burda gördüklerimden ram o.c yapmaya çalıştım iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim. Çok fps ile işim olmadığı içinde farkı anlayamadım yorumlarsanız sevinirim...

Ram Değerlerim Nasıl ?

Ram Değerlerim Nasıl ?

Merhabalar r5 1600 14nm işlemcim var. Tek fanlı arctic freezer 34 kullanıyorum 2 3 sekme açık 42 -43 derecelerde geziyor fazla değil mi ?

İşlemcide o.c yok. Ram 1.38v o.c yaptım sadece ..Termal macun da mx-4 kullandım ..Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Merhabahttps://www.sinerji.gen.tr/crucial-8gb-ballistix-gri-3000mhz-cl15-ddr4-ram-bls8g4d30aesbk-p-29547

dual ramlerim var xpm profilde yine 3000mhz de çalışıyor anakartım b450 gaming x daha fazla mhz nasıl alabilirim ?
Orta yollu bir işlemci soğutucusu arıyorum 250-300 bütçem var. Hangisini seçeyim ya da farklı tavsiyeniz ne olur teşekkürler ? Coolmaster Ma410P ve Dark x126 Coolmaster Ma410P ve Dark x126
merhaba acer qg241ybii monitörüm var rx580 kart ayarlarında freesync desteklemiyor diyor. dp port girişi de yok .nasıl çözebilirim
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
~~Mal Sahibi Mülk Sahibi Hani Bunun İlk Sahibi~~
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Toyota
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
turktelekom
ISS
Netspeed
Oyun Platformu
pc
Takım
Galatasaray
Steam
Steam
TV
LG
Klima
Klima
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Acer
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Modem
TP-Link
Beyaz Eşya
Bosch
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22.360
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 70.145 (Bu ay: 1.632)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.248 (Bu hafta: 11)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.