2024 Evde Bakım Maaşı Belli Oldu
Bu nedir Allah aşkına
Engelliler ölsün mü
Kimseye muhtaç olmadan devletin gücüyle ayakta kalmak istiyoruz ama bu maaşlarla nasıl yapıcaz bilmiyorum
En az asgari ücret kadar olmalı evde bakım paraları

Büyük otizm dosyası
Otizm - atipik otzim nedir , nasıl engellenir. Hamilelik sürecinde anne ve babanın yapması gerekenler.
Otizm bireyler 2024 yılı iibariyle nasıl engelli raporu alıp ücretsiz eğitim alabilirler, nasıl evde bakım maaşı ve ötv muafiyetli otomobil alabilirler.
Çıkaracakları ram raporu ile nasıl ayda 8 saat ücretsiz eğitim alabilirler.
Mutlaka izlemeleri gereken bir video...

Hayırlı olsun
Çok az ama olsun

Belli olmuş da bu nedir Allah aşkına ?
Her sene aynı hikaye , ocak ayından limit belli oluyor haziranda araç kalmıyor
Çok daha yüksek olmalıydı

engelli raporuyla ötv muafiyetli otomobil alacaklar için çok güzel bir haber
corolla 1.5 vision multidrive s otomatik ötv muafiyeti üst limitinin altına çekildi an itibariyle

Mutlaka inceleyin arkadaşlar

6 yıl önce birine borcum vardı fazla birşey değil de hep aklımı kurcalıyor
adamın adını esnaf yazıp numarasını kaydetmiştim
başka şehire taşındı numarası ben de duruyor ama bu hat kimin üzerine nasıl bulabilirim ?
Benim gibi engelli bireylerin işine yarar diye koyuyorum,siteyle alakam yok ama dün internette gördüm hizmet aldım ve o kadar memnun kaldım ki herkese tavsiye etmek istiyorum,işini böyle layıkıyla yapan firmaları seviyorum.
Tavsiye ederim.
www.engeluzman.com
Ekrem İmamoğlu'nun Çocukluğu
Ötv Muafiyetli Araç Alma Üst Limiti 500.000 TL Olmalıdır.
Engelli vatandaşlar için ötv muafiyeti üst limiti bildiğiniz üzere 2021 yılı itibariyle 330.800 TL oldu. Otomobil fiyatlardaki fahiş fiyat artışı yüzünden bu rakamlara sıfır araç bulmak neredeyse imkansız bir hale geldi.Engelli bireyler ve aileleri için geniş araçlar zaruridir.Malum limitten dolayı da engel bireyler ve aileleri üst limit olarak belirlenen 330.800 TL’ye istedikleri geniş araçları alamamaktadırlar,bundan dolayı ötv muafiyetinin hiçbir önemi kalmamaktadır.Engelli bireylerin ve ailelerinin günümüzde yaşadıkları zorluklar aşikardır,bu zorlukların başında da ulaşım büyük yer tutmaktadır.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Sosyal Devlet İlkelerini son derece başarılı uygulayan ülkelerden birisi,biz engeliler için yapılanları görüyor ve ülkemizi yönetenleri takdir ediyoruz,verdikleri emeklerden dolayı minnettarız.Her sorunumuzda bizle ilgilenen vekillerimiz ve bakanlarımızın da bu konuya ivedilikle yaklaşacaklarından hiçbir şüphemiz yok.

Artan otomobil fiyatlarının da göz önünde bulundurularak engelli raporuyla araç alım üst limitinin revize edilmesini ve en az 500.000 TL’ye getirilmesini siz devlet büyüklerimizden rica ediyoruz.Unutulmaması gereken bir konu var ki bir ülkenin büyüklüğü engelli vatandaşlarına verdiği değerle ölçülür.
Gereken hassasiyetin gösterilmesini engelli dernekleri,vakıfları ve konfederasyonları adına rica ediyoruz.
İMZA KAMPANYASINA KATILALIM LÜTFEN :
... |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.871
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 22.285 (Bu ay: 1.007)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.136 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor