Şimdi Ara

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
4
Favori
21.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır Cat,Timberland,Harley Davidson gibi 10 kiloluk ayakkabı giyen insanlara anlam veremiyorum arkadaşlar. Halbuki Goretex ayakkabılar hem hafif, hemde su geçirmiyor birde üstüne üstlük hava alıyor. Bu kadar avantajın yanında moda diye "Cat" giymek mantıklı mı sizce? Hemde Türkiye'de Cat giyenlerin %99'u yeşil kunduranın üretmiş olduğu Cat marka ayakkabıyı giyiyor; Türk malı yani.
    Bu konuyu neden açtığımı merak edenler olacaktır. Koray Spor'a verdiğim ayakkabının iadesi verilmiş, yaklaşık 400 liralık bir ayakkabı alımı yapmam gerekiyordu. Ayakkabı modelinin olmayışı ve daha önce kullanmam ve memnun kalmam sebebiyle 1 tane Nike Rongbuk denen Goretex'li ayakkabıdan, bir tanede merakım dolayısıyla Cat denen ayakkabıdan aldım. Cat'i giyiyorum resmen eziyet oluyor. Öyle taşıyamayacak kadar ufak ve cılız bir adamda değilim ama Goretex'e alışınca cidden amelelik gibi geliyor. Ayağınız hiç ağrımıyor mu? Ya da Rahatsızlık vermiyor mu arkadaşlar?

Konu tartışma amaçlı açılmıştır arkadaşlar, yorumunuzu esirgemezseniz sevinirim.

Bu rahat olan, hafif ve su geçirmeme garantisi var.
    Bu ise aldığım, kütük gibi ayakkabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 7 Şubat 2014; 12:14:43 >

• Kız seçerken su geçirmesine mi bakarsın güzelliğine mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden kütük gibi duruyor bot

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cat mi moda_?????

• Üstteki tipten kaybediyor. İstediği kadar hafif olsun. Tenis ayakkabısı gibi resmen

• Kızlar boyunu uzatmak için giyiyor erkekler hava atmak için.Bu devirde hangisi daha popülerse o giyilir.Anlayan yok ki maldan daha 2 sene önce sırf adı var diye Blackberry adlı çöpe servet veriyordu millet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

Kız seçerken su geçirmesine mi bakarsın güzelliğine mi ?

Ortalamasına kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Sapık Var [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Yarım Kafalı Adam (SS'li)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bileklerden su almaz mi abduş

• Cat ile daha iyi basıyorsun yola. her iki ayakkabiıya da sahibim. Emin ol o ayakkabıyla konyada 15 kere karda kayıp düşmüşümdür. Ama caterpillar la isveçe gittim geldim bana mısın demedi ayakkabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efetarikk

Bileklerden su almaz mi abduş

İade ettiğim ayakkabı buydu ve çok iyiydi

• Timberland der geçerim
  • cat inde ağırı var hafifi var benim kullandığım cat çok hafif mesela sıcakda tutuyor görünümü de fena değil botlarla sorunun ne anlamadım
  • Columbia,Salomon,North Face gibi botun ilahları varken Cat giymek hakikaten saçmalık.
  • Bot sıcak tutuyor, rongbukta öyle bi olay yok. Kullandığım için biliyorum. Ama hafif olduğu için rahat ve seri hareket edebiliyorsun orası ayrı. Son 4-5 gündür 10 km'dan fazla yol gittim, dağlara tepelere defalarca tırmandım indim bana mısın demedi. Zira son 25 aydır bu ayakkabıyı kullanıyorum.

Ayrıca rongbuk bildiğim kadarıyla karda su geçiriyor.
  • Bende Timberland ilk botumu aldığımı öyle demiştim , fakat zamanla ayakkabı yumuşadı şimdi çok seviyorum. Tabi ki Goretex botlar daha iyi ama genelde tipsiz oluyorlar.
  • Cat giyiyom bi tane daha alsam harley alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: maskler54

Columbia,Salomon,North Face gibi botun ilahları varken Cat giymek hakikaten saçmalık.

Cat ne kadar salomon ne kadar amcam onu soyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bot sıcak tutuyor, rongbukta öyle bi olay yok. Kullandığım için biliyorum. Ama hafif olduğu için rahat ve seri hareket edebiliyorsun orası ayrı. Son 4-5 gündür 10 km'dan fazla yol gittim, dağlara tepelere defalarca tırmandım indim bana mısın demedi. Zira son 25 aydır bu ayakkabıyı kullanıyorum.

Ayrıca rongbuk bildiğim kadarıyla karda su geçiriyor.

Aksine Rongbuk'un kar suyu geçirmeme garantisi var, CAT'in garantisi yok. %30'un altında geçirme garantisi verilmiş. (Gördüğü suyun %30'undan altını içeri alıyorsa "suya dayanıklı" ibaresi veriliyormuş.)

Ekleme: Birde suyu yiyince ağırlaşacak dimi bu ayakkabılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 7 Şubat 2014; 12:34:25 >

• Goretex kumaş ayakkabının üzerine ne giyebildiğini düşünüp sonra Timberland ile karşılaştırmak daha mantıklı olacaktır. Estetik anlayış 0 malesef ancak her ihtimale karşı ben de bir tane bulunduruyorum.

• Nefes almasına. Yani üstteki daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.