< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 7 Şubat 2014; 12:14:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 7 Şubat 2014; 12:14:43 > |
en kötüsüde ne biliyo musun kotun altna krampon giyenler
|
o nike ayakkabıyı para verseler giymem. cat botlar iyidir. efsanedir.. ama sen bundan anlamıyorsan yapacak birşey yok. bana göre zevksizsindir.
|
Cat ile daha iyi basıyorsun yola. her iki ayakkabiıya da sahibim. Emin ol o ayakkabıyla konyada 15 kere karda kayıp düşmüşümdür. Ama caterpillar la isveçe gittim geldim bana mısın demedi ayakkabi
|
hayat tarzıyla ilgili biraz, harley ve timber giymiyorum
cat 'in siyah (şu paylaştığınız değil) botunu kullanırım (tüm ayakkabılarım siyah ağırlıklıdır) şimdi bu goretex'i ben kumaş pantolona nasıl giyeyim en basiti? ![]() |
harbi bende anlamıyorum kış gelince bütün apaçilerin ayaklarında görüyorum
hava biraz soğuyunca hemen herkes giymeye başlıyor o hayvan gibi botları sanki alaskada yaşıyoruz bide husky aldımı tamam ne rahat yürünüyor nede rahat araba kullanabiliyorsunuz pedalları hissedemiyorsunuz |
Salomon ve kinetix i kiyaslayan enistem var benim allah bilir daha neler var
|
![]() Bende bunlardan giyiyorum. Hem rahat hem su gecirmiyor hemde popüler kültür etkisi altında kalmamış durumda ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 7 Şubat 2014; 12:34:25 > |
|