Şimdi Ara

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
259
Cevap
4
Favori
21.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bot sıcak tutuyor, rongbukta öyle bi olay yok. Kullandığım için biliyorum. Ama hafif olduğu için rahat ve seri hareket edebiliyorsun orası ayrı. Son 4-5 gündür 10 km'dan fazla yol gittim, dağlara tepelere defalarca tırmandım indim bana mısın demedi. Zira son 25 aydır bu ayakkabıyı kullanıyorum.

Ayrıca rongbuk bildiğim kadarıyla karda su geçiriyor.

Aksine Rongbuk'un kar suyu geçirmeme garantisi var, CAT'in garantisi yok. %30'un altında geçirme garantisi verilmiş. (Gördüğü suyun %30'undan altını içeri alıyorsa "suya dayanıklı" ibaresi veriliyormuş.)

Ekleme: Birde suyu yiyince ağırlaşacak dimi bu ayakkabılar

Goretex kumaş su molekülüne karşı dayanıklılığı yok diye biliyorum. Yani bu kapsama kar suyu giriyor sanırım. Yağmur ve su birikintisinde zaten geçirmiyor ama soğuğunu geçiriyor. Kar suyuna karşı garanti meselesi için bi kaynak var mı?

"Waterproof" diye geçiyor ve ben bunun garantisini veren başka firma olduğunu bilmiyorum. Diğer firmalar "Water Resistant" kullanır genelde. Direk kar suyu ile ilgili bir kaynak maalesef bulamadım. "Kuru tutmanın garantisi" verildiğine göre, kar suyuda geçirmiyordur herhalde

https://www.gore-tex.com/remote/Satellite/home
    (En alt kısım)

*Timberland'de "Waterproof" ibaresini kullanıyor sanırım.

Scooter marka botlarda da waterproof olması lazım.

• giy geç işte ne tartışıyonuz
  • Adidas Gore-Tex hem rahat, hafif, su geçirmiyor, koku yapmıyor, kirlenmiyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Efetarikk

Bileklerden su almaz mi abduş

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

İade ettiğim ayakkabı buydu ve çok iyiydi

Bende vardı 5-6 ayda dağıldı.CAT bilmem de Timberland çok iyi.

• Tarz meselesi. Nike giyeceğime Harley giyerim. İsterse 50 kg olsun. Bot bu sonuçta.
  • Cat giyilecek gibi değil. Sanki ayakkabıya beton dökmüşler de kaldırıyormuşum gibiydi. Bu kış Greyder aldım içi yünlü, umarım zarar görmez de yıllarca giyerim.
  • bazen agır olması gerekir sen de kayıp dusmezsin.goretex olanlar rahat , ama kot giysen giyilmez kanvas giysen giyilmez, sırf hafif diye almak mantıklı değil bence. Dockers veya timberland idealdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat tarzıyla ilgili biraz, harley ve timber giymiyorum

cat 'in siyah (şu paylaştığınız değil) botunu kullanırım (tüm ayakkabılarım siyah ağırlıklıdır)

şimdi bu goretex'i ben kumaş pantolona nasıl giyeyim en basiti?
  • Goretex kaç senedir var bu "bir halta benzemez " dediğin botlar ne zamandır var.
  • Yahu su geçirmez diye bot giymiyorum ben bi şekli biçimi olması lazım.
    Ne onlar öyle Adidas, Nike işine baksın spor ayakkabı yapsın çocuk ayakkabısına benziyorlar.
  • O siyah Nike'ı bir Allah'ın kulu giydiremez bana , tamamen zevksizlik.
  • Birisi deri, birisi bez. Deri olan elbette daha agir olacaktir. Gore tex astarli ayakkabilar soguktan korumaz sizi. Icine sadece su almaz. Daha once gore tex kullanmisligim var oradan biliyorum. Deri ise sicak tutar...

Yesil, sadece ayakkabilarin uretim hakkini elde tutuyor. CAT hala Amerika menseli bir firma...

• Geçen kıştan beri CAT giyiyorum gayet memnunum ağır falan gelmiyor bana rahatlık olarak da bir sıkıntısı yok gayet rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: arddsc38

Geçen kıştan beri CAT giyiyorum gayet memnunum ağır falan gelmiyor bana rahatlık olarak da bir sıkıntısı yok gayet rahat

+ goretex gibi çocuk ayakkabısı gibide durmuyor

• Sizin bacaklar boş galiba bu ayakkabıya o kadar ağır diyemezsiniz ben üstüne ayak bileklerime 1 er kiloluk ağırlık takıyorum ona rağmen hissetmiyorum öyle bir ağırlık

• O resimdeki cat modeli ayakkabının ilk yaratıcısı timberland yalnız. Timberland modeli diye geçer fakat grotexlerde hakikaten çok tipsizler. 45+ yaş için ideal gibi grotexler

•  'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

Bende bunlardan giyiyorum. Hem rahat hem su gecirmiyor hemde popüler kültür etkisi altında kalmamış durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Darkwood iyidir.

aynen hocam
  • Goretex botumu giymekten deforme etmişim geçenlerde su aldı dedim eski botu giyeyim. Lan o nedir öyle bildiğin ayak bileklerim ağrıdı böyle bir odunluk olamaz. Ayakkabı esnemiyor bile.

Spor ayakkabı hafifliğinde ve esnekliğinden Goretex bot.

Özellikle Salomon.
  • Nike core tex botu ayağıma arkadan vurdu. Onun yerine Jack Wolfskin trekking ayakkabısını denedim.hayatımda giydiğim en rahat ayakkabıydı. Ama ne yazık ki alamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.