Şimdi Ara

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
4
Favori
21.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bot sıcak tutuyor, rongbukta öyle bi olay yok. Kullandığım için biliyorum. Ama hafif olduğu için rahat ve seri hareket edebiliyorsun orası ayrı. Son 4-5 gündür 10 km'dan fazla yol gittim, dağlara tepelere defalarca tırmandım indim bana mısın demedi. Zira son 25 aydır bu ayakkabıyı kullanıyorum.

Ayrıca rongbuk bildiğim kadarıyla karda su geçiriyor.

Aksine Rongbuk'un kar suyu geçirmeme garantisi var, CAT'in garantisi yok. %30'un altında geçirme garantisi verilmiş. (Gördüğü suyun %30'undan altını içeri alıyorsa "suya dayanıklı" ibaresi veriliyormuş.)

Ekleme: Birde suyu yiyince ağırlaşacak dimi bu ayakkabılar

Goretex kumaş su molekülüne karşı dayanıklılığı yok diye biliyorum. Yani bu kapsama kar suyu giriyor sanırım. Yağmur ve su birikintisinde zaten geçirmiyor ama soğuğunu geçiriyor. Kar suyuna karşı garanti meselesi için bi kaynak var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

Kız seçerken su geçirmesine mi bakarsın güzelliğine mi ?

• Bu bizi ilgilendirmez ve kimsenin karışmaya hakkı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Nefes almasına. Yani üstteki daha mantıklı.

• Malesef çok çirkin bahsedilen gore-tex ayakkabılar, arkadaşın attığı resim mesela, bana kreşte aldırdığımız ışıklı ayakkabıları hatırlatıyor, evet kütük gibi denilen botlar cidden ağır ve ayağı yoruyor fakat görüntü itibariyle kat kat güzeller, greyder marka botları tavsiye ederim, türk malı aynı şekilde ve rahat timberlande göre
  • Decathlon'dan 80 liraya bir bot/ayakkabı aldım.
    1 yıl aralıksız giyindim, hiçbir şey olmadı.
    Tam 1 yılı dolduracakken bi gün futbol oynamaya çıktım yırtıldı alt kısmı. Aha dedim ayakkabı gitti.

Sonra gidip aynısından aldık. Bu sefer kırmızı-siyahı çıkmış ama fiyat ve tip aynı. Alırken de sorduk eskisini getirip değişebilir miyiz diye, futbol oynadıysan değişmesi zor dedi.

Neyse biz yeniyi aldık, babam da birkaç gün sonra eski yırtık ayakkabıyı alıp gidip sormuş. Ayakkabıyı sadece görmüşler, bırak sormayı yırtık yerine bile bakmadan; gidip yenisinden alabilirsiniz demişler.
    Futbol oynarken yırtığım ayakkabıyı adamlar soru bile sormadan yenisiyle değiştirdi !

Söz konusu bot:
     'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

http://www.decathlon.com.tr/Arpenaz-100-Su-Gecirmez-Erkek-Doga-Yuruyus-Ayakkabisi,PR-19131.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 7 Şubat 2014; 12:45:25 >

• Columbia nın gore tex botunu kullanıyorum su geçirmiyor sıcak tutuyor hafif ve rahat ama ona göre de pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ikiside var.goretexi giymiyorum bile.
    cat ağır ama alışınca sorun olmuyor ve ayakta çok güzel duruyor ve çok rahat.normal ayakkabıdan daha rahat geliyor bana.

• Scooter'ın waterprof ayakkabılarından kullanıyorum gayet rahat ve hafif. Moda diye kendime eziyet edemem.
  • quote:

quote:

quote:

Bot sıcak tutuyor, rongbukta öyle bi olay yok. Kullandığım için biliyorum. Ama hafif olduğu için rahat ve seri hareket edebiliyorsun orası ayrı. Son 4-5 gündür 10 km'dan fazla yol gittim, dağlara tepelere defalarca tırmandım indim bana mısın demedi. Zira son 25 aydır bu ayakkabıyı kullanıyorum.

Ayrıca rongbuk bildiğim kadarıyla karda su geçiriyor.

Aksine Rongbuk'un kar suyu geçirmeme garantisi var, CAT'in garantisi yok. %30'un altında geçirme garantisi verilmiş. (Gördüğü suyun %30'undan altını içeri alıyorsa "suya dayanıklı" ibaresi veriliyormuş.)

Ekleme: Birde suyu yiyince ağırlaşacak dimi bu ayakkabılar

Goretex kumaş su molekülüne karşı dayanıklılığı yok diye biliyorum. Yani bu kapsama kar suyu giriyor sanırım. Yağmur ve su birikintisinde zaten geçirmiyor ama soğuğunu geçiriyor. Kar suyuna karşı garanti meselesi için bi kaynak var mı?

"Waterproof" diye geçiyor ve ben bunun garantisini veren başka firma olduğunu bilmiyorum. Diğer firmalar "Water Resistant" kullanır genelde. Direk kar suyu ile ilgili bir kaynak maalesef bulamadım. "Kuru tutmanın garantisi" verildiğine göre, kar suyuda geçirmiyordur herhalde

https://www.gore-tex.com/remote/Satellite/home
    (En alt kısım)

*Timberland'de "Waterproof" ibaresini kullanıyor sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Efetarikk

Bileklerden su almaz mi abduş

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

İade ettiğim ayakkabı buydu ve çok iyiydi

Bak bu iyiymis , ilk meaajindaki kisa ama bu guzel duruyor , bidahaki sefere bot alirken bunuda dusunucem

• Yazin da terlik giy o zaman sen

• harley der geçerim
  • şahsen cat botları hava olsun diye giymiyorum rahat ve sıcak tuttukları için giyiyorum
  • Ben yere bastımmı herkes bana baksın isterim.Balerin miyim ben ne yapayım böyle hafif ayakkabıyı.

• Herkes senin begendigini begenecek degil arkadasim. O senin tipinde olan ayakkabiyi bana bedava verseler giymem sahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Ben yere bastımmı herkes bana baksın isterim.Balerin miyim ben ne yapayım böyle hafif ayakkabıyı.

Sanırsın Leonidas'ın yeğeni

@Dilbilen

"Konuyu tartışma amaçlı açtım, lütfen yorumunuzu esirgemeyin" cümlesinin neresini anlamadıysan artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 7 Şubat 2014; 13:00:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: maskler54

Columbia,Salomon,North Face gibi botun ilahları varken Cat giymek hakikaten saçmalık.

Cat ne kadar salomon ne kadar amcam onu soyle

Bak internetten fiyatlarına pek fark yok aralarında.
  • sanki artık kar yagıyo da muhabbetini yapıyonuz
  • uzun süredir gore-tex giyerim tavsiye de ederim
    bu arada ilk mesajdaki gore-tex degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 7 Şubat 2014; 13:15:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.