Şimdi Ara

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
4
Favori
21.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Botlar hem şık hem de daha sağlam oluyor.

Evet biraz ağır ama abarttığın gibi bariz bi ağırlık da hissetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike goretex kullaniyorum. Bazen spor ayakkabilarimda daha rahat hissediyorum.
    Hatta ici simsicak oluyor.
    Tavsiye ederim 211 lira icin nimet gercekten.

• Sekil kardesim bu kadar basit. Neden bunu bu kadar kafaya takiyorsun ki. Sen ne giyeceksen giy

• Şişman mi zayıf mi

• demek su geçirmiyor
  • harbiden cat saçma geliyor artık. bende de nike rongbuk gore-tex var resimdekinden. hem hava alıyor hem de su geçirmiyor. hem de çok rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 19 Ekim 2014; 13:41:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

Kız seçerken su geçirmesine mi bakarsın güzelliğine mi ?

adam haklı
  • cat almıştım 2 sene felan önce ağırdı ama güzeldi ısıtıyodu bide şimdi olsa almam.
  • Türkiye'ye ilk geldiğinden bu yana Cat kullandım, herhalde 20+yi aşkın yıl olmuştur, 2002 imalatı son Cat'ı mı artık dağıldığından atalı 4-5 yıl ancak oldu, North Face var ayağımda artık.
    Cat yere çok sağlam basıyor, çok iyi ısıtıyor. North Face ile Cat kadar rahat değilim kaygan yerlerde. ( Cat'ın bir üstünlüğü de Belediye otobüsünde koridorda yol vermeyen tiplerin ayaklarına basıldığında hemen tüm yolların açılması ) Ama North Face giymeye başladıktan sonra attığım adımlar rahat 20 santim daha uzamıştır, Cat çok ağır yanında. İlk North Face kullanmaya başladığımda kalça eklemlerimde resmen ağrılar oluştu bir süreliğine. Cat'ın ağırlığının ayaklara verdiği rahatsızlık North Face gibi markalar kullanmaya başlamayınca çabuk anlaşılmıyor doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Yıllardır Cat,Timberland,Harley Davidson gibi 10 kiloluk ayakkabı giyen insanlara anlam veremiyorum arkadaşlar. Halbuki Goretex ayakkabılar hem hafif, hemde su geçirmiyor birde üstüne üstlük hava alıyor. Bu kadar avantajın yanında moda diye "Cat" giymek mantıklı mı sizce? Hemde Türkiye'de Cat giyenlerin %99'u yeşil kunduranın üretmiş olduğu Cat marka ayakkabıyı giyiyor; Türk malı yani.
    Bu konuyu neden açtığımı merak edenler olacaktır. Koray Spor'a verdiğim ayakkabının iadesi verilmiş, yaklaşık 400 liralık bir ayakkabı alımı yapmam gerekiyordu. Ayakkabı modelinin olmayışı ve daha önce kullanmam ve memnun kalmam sebebiyle 1 tane Nike Rongbuk denen Goretex'li ayakkabıdan, bir tanede merakım dolayısıyla Cat denen ayakkabıdan aldım. Cat'i giyiyorum resmen eziyet oluyor. Öyle taşıyamayacak kadar ufak ve cılız bir adamda değilim ama Goretex'e alışınca cidden amelelik gibi geliyor. Ayağınız hiç ağrımıyor mu? Ya da Rahatsızlık vermiyor mu arkadaşlar?

Konu tartışma amaçlı açılmıştır arkadaşlar, yorumunuzu esirgemezseniz sevinirim.

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

Bu rahat olan, hafif ve su geçirmeme garantisi var.
    Bu ise aldığım, kütük gibi ayakkabı.

Erzurum a gel gorim seni ayrıca ben bogazsız ayyakkabı sevmiyorum 4 tane ayakkabım var hepsi boğazlı ve su an subay postalı giyiyorum normal botlardan da ağır ama çok saglam

Hangi ayakkabıların var hocam fotoğrafını koyarsan sevinirim.

Sen neden bu adidası değiştirdin hocam?
    @Silent Guardian
    Su geçiriyor mu bu adidas? Korayspor'a iade yaptığınız zaman parayı iade alamıyor musunuz illâ da değeri kadar mı harcamak gerekiyor?

Leather converse var.altı duz değil tırtıklı fsrklı bişi sonra dediğim gibi subay postalı vsr + hafif kovboy çizmesi gibi bi bot daha var.şu an bunlar var elimde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• karın içinden pat küt gitmedikçe 70 TL lik çakma botlar bile ayağını ıslatmaz..Çocuk ayakkabısı gibi onu giyeceğime cat giyerim daha iyi.
  • Harleydeki hava hiç bi botta yok.Bot dediğin biraz gösterecek kendini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan konuyu gördüm hüzün basti... Bundan 3 sene önce Adidas'dan böyle çok renkli olmayan Siyah tonlarda Goretex bot almiştim.. Nefis bir şeydi İnanilmaz memnundum.. 1,5 sene önce bi seyahat esnasinda nasil oldu nereye gitti bilmiyorum ortadan kayboldu bot.. Bi dahada almadim hep kiyritik botlarla idare ettim.. Bi kez paraya kıyıp güzel bişiy almiştim onuda doğru düzgün giyemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

karın içinden pat küt gitmedikçe 70 TL lik çakma botlar bile ayağını ıslatmaz..Çocuk ayakkabısı gibi onu giyeceğime cat giyerim daha iyi.

+1

• şimdiden asker botlarına alışmak gerek, askerde nefesi ayakkabı almıyor sen başka bir yerinden alıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 20 Ekim 2014; 12:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efetarikk

Bileklerden su almaz mi abduş

Nerde geziyon kardeş bileğine kadar su
  •  'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

Bende dün bunları aldım gayet rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bot sıcak tutuyor, rongbukta öyle bi olay yok. Kullandığım için biliyorum. Ama hafif olduğu için rahat ve seri hareket edebiliyorsun orası ayrı. Son 4-5 gündür 10 km'dan fazla yol gittim, dağlara tepelere defalarca tırmandım indim bana mısın demedi. Zira son 25 aydır bu ayakkabıyı kullanıyorum.

Ayrıca rongbuk bildiğim kadarıyla karda su geçiriyor.

Aksine Rongbuk'un kar suyu geçirmeme garantisi var, CAT'in garantisi yok. %30'un altında geçirme garantisi verilmiş. (Gördüğü suyun %30'undan altını içeri alıyorsa "suya dayanıklı" ibaresi veriliyormuş.)

Ekleme: Birde suyu yiyince ağırlaşacak dimi bu ayakkabılar

Goretex kumaş su molekülüne karşı dayanıklılığı yok diye biliyorum. Yani bu kapsama kar suyu giriyor sanırım. Yağmur ve su birikintisinde zaten geçirmiyor ama soğuğunu geçiriyor. Kar suyuna karşı garanti meselesi için bi kaynak var mı?

kar suyuna garanti veren hiçbirşey yok. kar suyunu durdurabilecekte hiçbişey yok. eğer bi ayakkabı donmuşsa çözüldüğünde kesin suyu alır.

şehir ortamında goretex ayakkabıyı zaruri görmek bana çok saçma geliyo. bir sürü ayakkabıyı en çetin şartlarda test ettim ideali buldum aldım. ama şehirde goretex giyerim diye bişey diyemiyorum. şehirde timberlar ihtiyacımı karşılıyo

Edit: bazıları north face, colombia, jack wolfskin gibi markaların ayakkabılarına güzel demiş. dehşete düştüm resmen. lütfen o arkadaşları dikkate almayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaHuN -- 20 Ekim 2014; 15:45:09 >

• arkadaşlar
    şehirde outdoor bot giymek birtek bana mı garip geliyor. dağ bayır yürüceksin anlarım.
    1996 dan beri cat giyerim kışları. yırtılmaz delinmez ama 10 senede taban yarılır. araba lastiği ömrü 3-4 yıl
    cAAT ŞIKTIR SICAKTIR KLASTIR
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.