Şimdi Ara

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
259
Cevap
4
Favori
21.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cat diye giren okudum, bende sandım aya falan pat diye giren insanlara isyan ediyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Yıllardır Cat,Timberland,Harley Davidson gibi 10 kiloluk ayakkabı giyen insanlara anlam veremiyorum arkadaşlar. Halbuki Goretex ayakkabılar hem hafif, hemde su geçirmiyor birde üstüne üstlük hava alıyor. Bu kadar avantajın yanında moda diye "Cat" giymek mantıklı mı sizce? Hemde Türkiye'de Cat giyenlerin %99'u yeşil kunduranın üretmiş olduğu Cat marka ayakkabıyı giyiyor; Türk malı yani.
    Bu konuyu neden açtığımı merak edenler olacaktır. Koray Spor'a verdiğim ayakkabının iadesi verilmiş, yaklaşık 400 liralık bir ayakkabı alımı yapmam gerekiyordu. Ayakkabı modelinin olmayışı ve daha önce kullanmam ve memnun kalmam sebebiyle 1 tane Nike Rongbuk denen Goretex'li ayakkabıdan, bir tanede merakım dolayısıyla Cat denen ayakkabıdan aldım. Cat'i giyiyorum resmen eziyet oluyor. Öyle taşıyamayacak kadar ufak ve cılız bir adamda değilim ama Goretex'e alışınca cidden amelelik gibi geliyor. Ayağınız hiç ağrımıyor mu? Ya da Rahatsızlık vermiyor mu arkadaşlar?

Konu tartışma amaçlı açılmıştır arkadaşlar, yorumunuzu esirgemezseniz sevinirim.

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

Bu rahat olan, hafif ve su geçirmeme garantisi var.
     'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)
    Bu ise aldığım, kütük gibi ayakkabı.

gtx ayakkabılarda buzda dans yaparsın vibram taban çok kayar araştır gel burda kar haftalarca kalkmadı gtx botu ne yapayım ?

• cat in kaba, sağlam bir modelini aldım. hala yakıştığı yerde giyerim. ancak şöyle diyeyim ;sağlam, hem de çok sağlam. o kadar giyildi, sadece parmak büküm kısmında belli bir etki var.

unutmamak lazım her ayakkabı her kıyafetin üzerine gitmez. resimlere bakınca ayrıca; hayatımda bir botun, özellikle de cat gibi bir botun sarı ve benzeri renkte olmasına anlam verememişimdir. o özenti işi bana göre. özenti tipler moda pranga olsa giyerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

Orijinalden alıntı: arddsc38

Geçen kıştan beri CAT giyiyorum gayet memnunum ağır falan gelmiyor bana rahatlık olarak da bir sıkıntısı yok gayet rahat

+ goretex gibi çocuk ayakkabısı gibide durmuyor

Aynen

• bide üstüne geyikli hırka oh mis
  •  'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

çağırın gelelim, yıkalım gideilm

harley bir bot değildir, bir kas geliştirme yöntemidir

• 10-15 senedir bi wolverine var onu giyiyorum ben. o zaman da cat vardı modası geçti şimdi yine ısıtıp ısıtıp bu sene moda diye aynı şeyler giyiliyor.
  • o nike'ın yeşili var ama çocuk botu gibi kışın hiç pantolon altında güzel durmuyor bende harley veya cat almayı düşünüyorum ve 2 yıl önce hala sapa sağlam
  • Aynı Nike Göretex bende de var ve hem çok rahat hem de su geçirmeyen ve koku yapmayan süper bi ayakkabı ama görüntüsü için seneye timberland falan almayı planlıyorum
  • Sanki postal giyer gibi hissediyorum kendimi o yüzden yıllardır boy giymiyorum ha cat'in kışlık ayakkabıları var onlar hem hafif hem rahat.(session-avail)
  • bende cat'in ilk modelini çok seviyorum tip olarak ama kızılay dağıtmış gibi herkeste olduğu için farklı bir model ve rengini kullanıyorum. çifti 2 kilodan fazla yani aşırı ağır, hafif terlemede yapıyor ama nedense seviyorum botumu. arkadaşında belirttiği gibi benim için giydiğim herşey görünüm ve işlevsellik açısından orantılı olmalı.
    goretex botlar teknoloji harikası ama bakımını yapmazsanız gözenekleri tıkarsanız hiç bir işlevi olmuyor. soğan zarı kadar ince bir malzeme gore-tex. birde heryerde bulunmuyor. salomonun bileksiz bir modelini arıyorum heryerde yok alabileceğiniz doğru düzgün bir mağazada yok açıkçası ama cat'ler falan heryerde satılıyor bununda etkisi büyük tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 7 Şubat 2014; 16:40:18 >
  • mecburiyetten 2 ay giydim gemi gibi ayakkabı ama önceki new balance ayakkabılarımdan çok daha rahattı ve karda donda falan kesinlikle kaymıyordu hala duruyor bi kenarda kar falan yağınca giyiyorum.

• 3 sene önce 300 liraya Timberland bot aldım... hala taş gibi. senede 1 kez 40 liraya boyatıyorum ilk günkü gibi oluyor. Ayrıca gayet sıcak tutuyor ve şık bir görünüme sahip.
  • scotter asla su geçirmez nefes alır
  • CAT i tercih ederim.
  • en kötüsüde ne biliyo musun kotun altna krampon giyenler
  • Cat candır.Aldıgıma pişman değilim

• Ben hiç bot giymem. Asker de bile giymedim nerdeyse sivilde hayli zor. Giyen insanlarıda anlamam zaten. Ama illaki alacak olursam verdiğin linkteki ayakkabılar iyidir hocam.
  • cat botlar ağırsa arkadaş harleyi eline bile almamış belliki cat mi ağırmış
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.