Yarbay
08 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 243 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar herkese merhaba. Kolay kolay foruma konu açmam fakat bu sefer açma gereği duydum. 2019 Ekim ayında Migros marketten YAYLA BAKLİYAT a ait 03.01.2021 son tüketim tarihi olan 1KG aşurelik buğday ürününden aldık. 1.5 ay sonra yemek yapmak için paketi açtığımızda içerisinde onlarca örümcek şeklinde böcek olduğunu gördük. Paketi açmamızla dışarı çıktılar zaten. 2 yıldır tüm bakliyatlarımızı aynı yerde saklamamıza rağmen ilk defa böyle bir durumla karşılaştık. Yayla bakliyatı kaliteli zannederdik ama durum maalesef öyle değilmiş. Üstelik hem instagramdan hem mail yoluyla iletişime geçmemize rağmen 3 gündür ne aradılar ne sordular. Görselleri aşağıya ekliyorum. Yorum sizin.
YAYLA BAKLİYAT FİRMASINA  AİT 1KG AŞURELİK  BUĞDAY ÜRÜNÜNÜN  İÇİ BÖCEK DOLU!YAYLA BAKLİYAT FİRMASINA  AİT 1KG AŞURELİK  BUĞDAY ÜRÜNÜNÜN  İÇİ BÖCEK DOLU!YAYLA BAKLİYAT FİRMASINA  AİT 1KG AŞURELİK  BUĞDAY ÜRÜNÜNÜN  İÇİ BÖCEK DOLU!


EDİT: Bugün ilgili firma tarafından dönüş oldu. İlk seferin aksine çok kez özür dilediler. Konunun sosyal medyaya bu şekilde yansımasına çok üzülmüşler. Sağolsun forumdaki birkaç ilgili arkadaşın sayesinde etkili olduk. Herkese teşekkürler.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Iphone 7 kullanıcı kulübünde kılıf ve aksesuar konusunda çok soru gelmekte. Hem arkadaşlara yardımcı olmak hem de ana konuyu kirletmemek adına böyle bir konu açtık. Beğendiğiniz kılıf ve aksesuarların linklerini koyarak yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler
Organik ürünlerle ilgili bi websitesi acmayi planliyoruz. Süt,peynir,sebze vs. hersey olcak. İsim önerilerinizi bekliyorum. Kazanan ilk mesaj üzerinden belirtilecektir.
Ben baya beğendim baymiyo oyun. Eger oynayan varsa forum olarak bi birlik kurabiliriz
Arkadaslar yilbasina ozel olarak uygulamalarda kayda deger indirim falan oluyo mu ? Gecen yil takilmiyodum pek bi bilgi bulamadim
Var midir arkadaslar şöyle bol upgradeli bi tower defense oyunu ?
Beyler boyle bi mid vardi bi aralar noldu bu adama bi anda kayboldu gitti ?
Bi kac saat sonra yola cikiyorum soru varsa alabilirim
Oyle flame yapan bi oyuncu da degilim alakasiz yerde ban vermisler hic bi fikrim yok. Yeni tribunal sıkıntılı olcak gibi
 Sebepsiz yere chat ban yedim{SS}
Hakkında
Konum: İzmir, Güzelbahçe
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Mesaj Sayısı: 4.210
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.091
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 32.081 (Bu ay: 295)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.563 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.