Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
43
Favori
17.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty Black Ops 6, Gulf War (Körfez Savaş) ile ilgili yeni söylentiler:

— Açık dünya unsurlarına sahip hikaye modu

— Hikaye modunda hızlı seyahat sistemi ve araçlar bulunacak

— Raven Software hikaye modunu geliştiriyor

— Adler geri dönecek

— Ekim 2024’de çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 9 Haziran 2024; 19:3:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk modern warfare den beri cod oynayan bir dinazor olarak şu oyunun geldiği hale acayip uyuz oluyorum. Oyun quake 3 arenaya döndü. Zıpalayanlar hoplayanlar kayanlar uçanlar kaçanlar... Cod her zaman arcade tarzdaydı ama bu artık fantazi seviyesine geldi.

Şu fps oyunlarına slide işini getireni de allah bildiği gibi yapsın. Taş toprak çimen 3-4 mt kayıyor herkes  

Bir süredir Cod oynamıyordum. Geçen ay sıkıntıdan game pass aldım ve mw3'denen rezilliğe şahit oldum. Üzerine BO6 betası da geldi ona da biraz baktım hiç beğenmedim. Sonuç olarak mw2019'u geri yükleyerek huzuru tekrar buldum diyebilirim. Ben aktif değildir diye düşünüyordum ama şükür hala yerinde duruyor. 30 saniyede oyun buluyor. Abuk subuk skinlerden gözü kanayanlara, mekanik diye ittirilen ıvır zıvıra tahammülü kalmayana az daha oturaklı bir şey arayanlara tavsiye ederim.

• Single Player’daki çizgisel hikayenin bitmesi çok kötü olmuş. İnsanlar Call of Duty’nin senaryosunu zaten çizgisel olduğu için seviyor ve oynuyordu. Open Wold için değil. Yanlış seçim. Çizgisel hikayenin daha iyi olduğunu bilmiyor mu koca şirket?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Şubat 2024; 17:6:13 >
  • Eğer üzerine kafa yorup düzgün bir iş çıkarırlarsa CoD tarihinde yeni bir sayfa açılır ve gayet oynatır kendini. MW III'te ki vasat açık dünya tipi görevler yüzünden pek çok insan gibi ben de negatif bakıyorum bu habere ama bir yandan da yılların CoD oyuncusu olarak iyi bir şey yapmalarını ümit ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse.angle -- 24 Mayıs 2024; 9:16:39 >
  • Call of Duty: Black Ops 6 ilk teaser geldi.

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024CharlieIntel (@charlieINTEL) on Xtwitter
    BREAKING: The first Call of Duty: Black Ops 6 teaser is here 👀 New website found: https://t.co/8B9C5QIKur
    https://x.com/charlieINTEL/status/1793301871429382299

thetruthlies.com

• Call of Duty: Black Ops 6'nın Key Art'ının bulanık versiyonu internete sızdırıldı.

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024x (formerly twitter)
    billbil-kun (@billbil_kun) on X
    https://x.com/billbil_kun/status/1793344752768704797

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 22 Mayıs 2024; 21:42:30 >
  • Şu oyunun Movementi umarım yıllardır beklenen gibi olur.

• CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024x (formerly twitter)
    Call of Duty (@CallofDuty) on X
    https://x.com/CallofDuty/status/1793635518648836544
  • 🗑️
    Ekleme:Ps4 e bile çıkıyormuş 2x
    🗑️🗑️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 27 Mayıs 2024; 10:21:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt

haksızsın toprAAm

- Yapımı 4 yıl süren ilk Call of Duty.

- Körfez Savaşı (1990)

- Black Ops Cold War'un devamı ve açık dünya.

- Hikaye modunun yapımcı koltuğunda Black Ops Cold War'un hikaye modunu yapan Raven Software.

- 11 Eylül saldırısı Call of Duty Black Ops 6'da oynanabilir hikaye görevi olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 25 Mayıs 2024; 12:49:26 >

• Doom kullanıcısına yanıt
    9 değil 11 Eylül

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    çizgisele gerek yok, düzgün hikaye, ypg pkk propagandası olmasın yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 ve Xbox One içinde çıkacakmış.. 10 yıllık cihaza çıkan bir oyundan ne beklersiniz.. Sadece yeni nesil konsollara yönelmedikleri sürece fazla beklentiniz olmasın. Aynı oyunun laciverti olacak..

• Doom kullanıcısına yanıt

Açık dünya saçmalığına inşallah fazla bulaşmazlar ya da yanlış bilgidir. Düz çizgisel bir COD olsun yeter. Hikaye modu konusunda Raven Software'e güveniyorum, 11 Eylül görevi de "No Russian" bölümü gibi kötü adamın gözünden oynanacak bir bölüm olacak herhalde.

• Call of Duty Black Noobs 6 Legion GO ile oynamak nasip olacak... nasıl olsa Gamepass e Legion GO ile erişebiliyorum hemde Legion GO ile oyunun daha keyifli olacağını düşünüyorum beklemedeyims...

• Ekim ayı çıkış için kesin mi, yazın çıkma ihtimali var mı? Ekimi bulacaksa MW3 almayı düşünüyorum tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 29 Mayıs 2024; 16:33:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun warzonenin yerini mi alacak multide

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.