DH E-Spor Arena Takımları
DonanımHaber in bütün E-Spor arenalarında isminin olmasını takımlarının olmasını globalde kazanmak için oynayan DonanımHaber E-Spor takımlarını görmek istiyorum biz bunu yapabiliriz başarabiliriz.
Playstation YouTube uygulaması sorunu
YouTube içine girince Ana sayfadaki videoların eskisi gibi yan yana değilde videoların çok absürt bir şekilde çıkmasını sadece ben mi yaşıyorum acaba ?
Yakın zamanda ispanya dan Türkiye ye gelecek varmı ?
Real Madrid 2026 iç saha player versiyon forma almasını isteyecektim

Ben Donanım Haber i bir aile gibi görüyorum Donanım Haber benim bir ailem 18 yıllık bir üye olarak burada çok güzel insanlar tanıdım @Speed-Step mesut abi olsun @By_e erdinç abi olsun @GoldPunch ibo olsun @Arsenic emre abi olsun ve daha aklıma gelmeyen bütün diğer üyeler olsun hepsini severim. hepsine buradan selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Venomstr için lütfen 1 şans daha Playstation bölümünde ona ihtiyacımız var yeni konular açar konuları güncellerdi o sıradan bir üye değildi onun yokluğunda oyunlar ile ilgili pek fazla ilgilenen adam kalmadı lütfen Venomstr aramıza geri dönsün rica ediyorum size yalvarıyorum sayın Donanım Haber yönetimi lütfen
Epsilon vs Hamza teke tek tekvando yapsaydı
Epsilon Oran 1.30 Hamza Oran 2.22 derdim ben
Call of Duty Modern Warfare 2019 Custom Game Üzeri Oynuyoruz
Bugün Host benim gelmek isteyen herkesi kurduğum lobiye bekliyorum.
PSN GalacticHope
Splitgate 2

Splitgate 2, 1047 Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan ücretsiz oynanabilen bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Splitgate'in (2019) devamı niteliğinde olan oyun, Haziran 2025'te PlayStation 4 , PlayStation 5 , Windows , Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü ve son olarak oyunda platformlar arası oyun yani Crossplay de mevcuttur.

DH iddiaa brothers kupon paylaşımlarım
Merhaba arkadaşlar bu konu altında yapacağım kuponları sizlerle paylaşıcam.
Eminem in eski videolarının çok iyi olması

Meslek: Galactic Business
İlgi Alanları: Video Games
There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path. 武士度 PSN GalacticHope #Playstation |
"When all stars fade, one will still shine." |

Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.840
İkinci El Bölümü Mesajları: 349
Konularının görüntülenme sayısı: 94.881 (Bu ay: 1.978)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.628 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun