web sitesinden email adresiniz ile kayıt oldugunuzda 14 haziranda kayıtlı mail adresinize 280 tllik ödeme gönderilecek bu fiyattan yararlanabilirsiniz

şikayet iletiyoruz 10 15 gün şikayet beklemede kalıyor en son 8 ve 13 mart şikayerleri acil şekilde ilettiğim halde hala açıkta bekliyor kimse bakmamış
yogunluk varsa o zaman yönetime yeni yetkililer alın herkesin işi olabilir anlayışla karışılıyorum ama 10 15 gün beklemenın açıklaması olamaz
şikayet sistemini kullanın diyorsunuz böyle 15 20 gün bekleyeceksek şikayet sistemini neden kullanalım şikayet sistemine bakan kişilere çeki düzen verirseniz iyi olur
BEYLER ALMANYA BİZİ KISKANIYOR :)

|
HYUNDAİ ARTIK 900.000 TL :)

HIZ DEĞERLERİMDE GARİPLİK VAR YARDIM LÜTFEN
arkadaşlar türknet 100 mb paketinde maximum 110 mb destekler modeme 100 mb geliyor seklindeydi hız testinde 92 93 mb görüyordum indirimde 11.5 mb e kadar çıkıyordu
sonra ileride türknette sorunlar yaşağıdıgm için türk telekom 50 mb paketine gectim hızı 100 mb e yükselteyim dedim hat ne olacak diye baktım
modem de maximum 95 mb modeme tanımlı 87 mb görünüyor hız testinde 80 mb geliyor doğru mu diye indirme yaptım saniyede 9.5 10 mb indirme yapıyor
Daha önce 5ghz denemiştim modemin desteklediği hızı wifi da görüyordum Ben 50 megabit kullanırken wi-fi testi yaptığımda 50 alıyordum 100 megabit e geçtim Hem kablolu hem de wifi hızım düştü Normalde benim modemim şu anda 50 görmesi gerekirken modemi yanında wi-fi testi yaptığın zaman 43-44 megabit çıkıyor
Altyapı aynı olduğu için ana sağlayıcıdan daha yüksek hız veya aynı değerleri beklerken türknete göre daha düşük vermesi üstüne 7 mb kayıp olması bana normal gelmedi birde bu hıza 149 tl istiyorlar
sizce sorun nerededir nasıl düzeltebilirim modem bilgileri fotoğraftadır

microsoft web sitesinden konsolun seri numarası ile kayıt ederseniz 2 yıl türkiye garantisi başlar

EMEKLİ VE MEMURA MAAŞ ZAMLARI AÇIKLANDI
Gelen bilgiye göre %8.45 zam yapıldıgı açıklandı

YOUTUBE TA PARA YOK DERLER ARABA ALIYORLAR
bide youtube ta para yok derler adam 2021 araba alıyor arabaya bu kadar para veriyorsa düşünün ne kadar kazandıgını
enes batur bunun 10 katını kazanıyordur burak oyunda nın bindiği araba Yeni E 200d Exclusive Dizel 160 bg 1.036.000 TL

Meslek: Satış Pazarlama Uzmanı
İlgi Alanları: herşey olabilir :)
PLAYSTATİON 5 Xbox Series X SAMSUNG 4K UHD TV EXCLUSİVE GAMES ASLA ÖDÜN VERME |

Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.186
İkinci El Bölümü Mesajları: 300
Konularının görüntülenme sayısı: 3.293.332 (Bu ay: 5.785)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.783 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar