Binbaşı
06 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 205 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Erol akyavaş imzalı fotoğraflar var elimde araştırdım fakat bulamadım bir şeyler müzayede fotosu var ama fiyat yazılmamış sizce para eder mi

arkadaşlar merhaba konu başlığındaki notebook geçti elime win7 kurdum fakat ne yaptıysam hangi yöntemi denediysem windows aktif olmadı biraz araştırdım bios a gömülü serial olduğu için yazıyor öyleyse nasıl öğrenirim öğrenirsem win 7 de bunu kullanabilir miyim yada en basiti nasıl aktif ederim kmc loader cmd hiçbir yöntem işe yaramadı teşekkür ederim.

Destek bölümünde cevap gelmedi

arkadaşlar merhaba konu başlığındaki notebook geçti elime win7 kurdum fakat ne yaptıysam hangi yöntemi denediysem windows aktif olmadı biraz araştırdım bios a gömülü serial olduğu için yazıyor öyleyse nasıl öğrenirim öğrenirsem win 7 de bunu kullanabilir miyim yada en basiti nasıl aktif ederim kmc loader cmd hiçbir yöntem işe yaramadı teşekkür ederim

Arkadaşlar bilgisayarımda 150 bin den fazla fotoğraf var sorun şu ki aslında en fazla 20 bin tane olması bulut ortamına güvenim kalmadığı için harici bir disk aldım orijinal konumdakiler ve bulut ortamındaki aynı Fotoğrafları bu diske attım fakat orijinal dosyalarla buluttan indirdiğim dosyalar arasında sıkıştırmadan dolayı boyut farkı olduğu için evham yapıp silemiyorum duplicate pro duplicate cleaner cc cleaner hepsini denedim kimisi boyuta göre karşılaştırıp başka Fotoğrafları siliyor kimisi farklı açıdan çekilmiş fotoları karşılaştırıyor yani bi sonuca ulaşamadım

Birden fazla aynı fotoların olduğu bir klasörde nasıl orijinali ayırıp diğerlerini silebilirim sıfır hata ile bunu yapabilen program var mı aynı şey videolar için de geçerli.

Ekleme fotoğraf ve videoları çekilme tarihlerine göre tasnif edebilecek program var mıdır
konuyu dün açacaktım unuttum başlık bu yüzden bu işi yapmak istiyorum fizibilite aşamasındayım memleketim yozgat köyde yeteri kadar arsamız var fakat son aldığım bilgilere göre kapalı sulama alanı projesi kapsamında olduğu için tarım işlerinin izin vermeme ihtimali var amacım bu işi yapan yapan tanıdığı olan insanlardan fikir alışverişi yapmak konu da günlük misali dursun gelişmelerden haberdar ederim internette çok fazla net bir bilgi yok.
Sorum başlıktaki gibi 5000 küsür video var hepsini indirmek istiyorum hangi programı kullanırsam kullanayım olmadı hepsi hata veriyor 4k video downloder media human vs hepsi tavsiye veya fikri olan var mı forumda altforum olarak Youtube bölümünü bulamadım
Biri ile iletişime geçebilmem için yardımcı olabilecek var mıdır?
Yeni atandı arkadaş 479 kredi notu var 15'inde ilk maaşını alacak kredi başvuruları hep olumsuz yanıtlanıyor kredi çekebileceği bir yer var mıdır?
beyler yatılı okul için powerbank aldım psp'yi şarj ederim diye olmuyor yav var mıdır fikri olan yan yatırdım yine olmadı montla da şey ettim yine yok
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
Alışverişlerim: dance4trance
Hakkımda:
andolsun zamana ki, insan gerçekten ziyan içindedir...(asr,103/1-2)

bu ten alemi şehvetten kurtulan kişiden başkasını yanıltagelmiştir, yanıltagider...
sabır demirden kalkandır. tanrı kalkana ''zafer geldi çattı'' yazısını yazmıştır.

o da yalan, bu da yalan, var biraz da sen oyalan...

Steam:MKLFK

gelecekte, kimsenin kimseye fayda vermeyeceği bir gün var... her daim iyi niyetle, saygıyla uyarılarda bulundum çünkü acıyorum ve acıyana acınır diye umut ediyorum sizi temin ederim ki o gün gelecek ve ben keşke demenizi istemiyorum ne olur anlayın ne olur inanın ne olur hafife almayın o gün çok çetin... ama yok ısrarla hakaret etmeye devam ediyorsanız da diyeceğim şey şu keşke dediğiniz anda karşınızda duran ayna olmak isterdim keşke anlasanız, keşke anlamaya çalışsanız.

ekleme: keşke dediğiniz anda bir işe yaramayacak o yüzden şimdiden ''ben demiştim.''
ekleme 2: meğer ne boş işlerle uğraşmışız demeden önce uyanmak lazım uykudan... hadi... keşke dememek için uyanalım.
imzamı şikayet eden arkadaşım:
spr dvm. keşke dediğinde orada olacağım
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.464
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 32.404 (Bu ay: 864)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.576 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.