Yarbay
24 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
53 üye
Görüntülenme
Toplam: 1113 (Bu ay: 14)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar, PlayStation için özel Modern Warfare 2 Discord sunucusu kurduk. Burada toplanıp bilgi akışı ve bir klan & Topluluk oluşturmak istedik. Tek tabanca oynayan varsa bir ortam arayan arkadaşlar varsa buyurun bekleriz.

https://discord.com/invite/8n8YZT4v
..
Evet gençler sohbet tadında bir konu sizlerle.. Bu 3 First Person Shooter oyunları arasında hangisini oynamayı düşünüyorsunuz.?

Betalara bakıldığı zaman sizce hangisi daha ağır bastı?
Veya ben kesin bunu oynayacağım dediğiniz varmı?
Artılar, Eksiler.
Bu yıl fps yılı bakalım neler yaşanacak..

Arkadaşlar selam, Seat ibiza 2004 signo 1.4 TDI 75hp.. Yokuslarda hele içinde birileri varsa oldukça zorlanıyorum. Yokuşa sabit bir hızla girdiğimde sorun olmuyor fakat rampada herhangi bir kırmızı ışıga vs takılırsa çok zorlanıyor araç kalkmakta.. Bu normal mi sizce bu araç için? Birde rampa cikarken kara duman atıyor. Sanırım yakıt ve hava karışımı o an eşit olamadığı için..

Ana konusunu aradım fakat ulaşamadım muhtemelen açılmadı. Oyun 2021'de çıkıyor oldukça yaklaştı.

Day One Gamepass'de olup 120fps kare hızını destekleyecek.

Psychonauts 2 ANA KONU (Series X|S) Çıktı

İlk piyasaya sürülme tarihi: 2021
Geliştirici: Double Fine
Motor: Unreal Engine 4
Seri: Psychonauts
Tasarımcı: Zak McClendon

Eğitimli akrobat ve güçlü genç psişik Razputin Aquato, ömrü boyunca hayalini kurduğu Pshyconauts olarak bilinen uluslararası psişik casusluk örgütüne katılmayı başardı! Ancak bu psişik süper casusların başı dertte. Liderleri, kaçırıldıktan sonra farklı davranmaya başladı ve daha da kötüsü, karargahta saklanan bir casus var. Raz, tehlikeli psişik düşmanları Maligula'yı diriltecek gizli planlarını hayata geçirmeden önce güçlerini kullanıp casusu durdurmalı!

Yeni SS'ler de geldi.

Arkadaşlar Store da Free To Play oyun olan Rogue Company oynayan varmı? Varsa ekleselim oynayalım birlikte. Oyun online tps 4v4 şeklinde oynanıyor çeşitli karekterler var hepsinin kendine özgü yetenekleri var vs. Çok keyifle oynuyorum ben birkaç gündür.

İsterseniz indirin deneyin bir.

Ayrıca oyunda X|S yükseltmeside var 120fps de çalışabiliyor.

Arkadaşlar selam, 2003 model Seat Cordoba buldum fakat araç 2005 yılında 2 adet 9000 ve 8000 TL lik hasar kayıtları var. Yani araç henüz 2 yaşında iken 2 kaza yapmış. Bu araca 40.000 TL istiyor emsallerine bakıyorum 60 bin den başlıyor. Sizce alınır mı? Hasar nerede oluşmuş nasıl bir kaza olmuş vs bunu bilme imkani varmı? Kaput ve çamurluk olarak 2 değişen var diyor..

Yönetimin onayı ile Black Ops konuları ayrılmıştır arkadaşlar. Xbox için ana konu açılmış bulunmaktadır.

BLACK OPS: COLD WAR (ANA KONU Series X/S)

Black Ops Cold War 1981 yılında Hollanda’nın Amsterdam şehrinde Call of Duty serilerinden aşina olduğumuz Mason karakteri ile başlıyor. Qasim ve Arash isimli iki teröristi yakalamak için orda olan Mason ve Adler bir binaya baskın yaparlar. Baskın sonunda Qasim’i ele geçirirler ve sorgulama sonrasında diğer terörist Arash’ın yakında Trabzon Havaalanı’nda biriyle buluşacağını öğrenirler. Buluşmanın gerçekleşeceği gün ve saatte Trabzon’a ulaşmak için Mason ve Adler yola çıkar. Trabzon Havaalanı’nda yaşanan kovalamacanın ardından Arash yakalanır. Arash sorgulaması sırasında CIA için hayali bir terörist olan Perseus’un gerçek olduğu ve dünyada büyük bir nükleer kaosun peşinde olduğunu öğrenirler. ABD Başkan’ın (R.Reagan) ile yapılan toplantı sonunda bir ekiple birlikte Perseus’un peşine düşülür. Bu ekipte bizimde kontrol edeceğimiz ve kendi yarattığımız ajanda vardır.

Oyunun hikayesine baktığımız zaman tipik bir Hollywood ve Call of Duty hikayesini olduğunu göreceksiniz. Fakat her Call of Duty’de olduğu gibi bu oyunda da hikaye sunumu gayet başarılı. Adeta sinemada izlediğimiz popüler bir Hollywood filmini oynuyormuşuz gibi. Bu oyunda sorun olan aslında hikaye ya da sunumu değil. Sorun olan şey oyunun hikaye modunun çok kısa oluşu. Aslında kaliteli bir tek kişilik oyun deneyimi sunan Black Ops: Cold War, 4-5 saatlik oynamanın ardından bitiyor. Heyecanla Türkiye’deki oyuncuların beklediği Trabzon bölümü ise aynı şekilde çok kısa. Buradan da anlayacağımız gibi Call of Duty bu sene çevrimiçi oyunculuğa yatırım yapmış gibi duruyor.
Arkadaşlar merhaba, Cold War konusu PC, Xbox, Ps ortak olduğu için her platformda herşey birbirine karışmış.

Xbox Cold War oyuncuları olarak toplanalım diyorum.
Arkadaşlar Amazon.com dan veya Amazon Avrupa dan Xbox temin etmek isteyenler burada konuşalım.

Şuan Amazon.com dan Series X temin etmek istediğinde 499 dolar ve üzerine 250 dolar gibi bir fiyat ekliyor vergi kargo herşey dahil. 5600 5700 TL gibi bir fiyat çıkıyor ortaya.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
seat
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
turktelekom
Oyun Platformu
xbox
Takım
Fenerbahçe
TV
Philips
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22.898
İkinci El Bölümü Mesajları: 436
Konularının görüntülenme sayısı: 3.190.642 (Bu ay: 2.155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19.455 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.