MSI THIN GF63 Fan sesi
Merhabalar. Notebook standart kullanımda dahi sürekli yüksek fan sesi yapıyor. Fan bir süre çalıştıktan sonra bir iki saniye durup tekrar çalışmaya başlıyor ve gerçekten inanılmaz rahatsız edici benim için. Farklı kullanıcı profilleri denedim, hatta silent moda alıp öyle denedim ama yine de sürekli fan sesi dinliyorum. Kulaklık olmadan kullanmak eziyet gibi bir şey. Konuyla alakalı fikri ya da çözümü olan var mı ?
Kablonet Ping Problemi(PS5)
Merhaba arkadaşlar. Kablonet'in 100mbps indirme hızı sunan paketini kullanıyorum. Download hızı noktasında problemim ve şikayetim yok , 95in üzerindde çıkıyor testlerde ancak ping konusunda durum farklı.
4 farklı oyundan açıklayacağım problemi;
Battlefield 5 oynarken zorluk çıkarmıyor genellikle 65-70 arasında oluyor pingim.
COD BO 4 ile baktığımda 90 gözüküyor ve nat type open olarak gözüküyor.
Fifa'da sezon oynarken yukarıda sürekli olarak kırmızı bağlantı alıyorum ve oyun zaman zaman lag yapıp takılıyor, yani bildiğiniz takılıp devam ediyor.
Rocket League oynarken ise kimi zaman 70-80 kimi zaman ise oynanmayacak derecede kötü oluyor, sürekli paket loss veriyor.
Özellikle Fifa ve RL oyunlarında çok sıkıntı yaşıyorum. Konuyla alakalı ne yapabilirim, modem arayüzünden ya da ps5 arayüzünden ne gibi ayarlar yapabilirim ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sony Pulse 3D Kutu Açılışı
Merhaba arkadaşlar. Bir süre Arctis 1 kablolu kullandıktan sonra kablosuz kulaklık arayışına girmiştim ve bütçem dahilinde olunca Pulse 3D sipariş ettim ve bugün geldi. Amatör şekilde bir kutu açılışı yapmak istedim, sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Anker SoundCore Vortex Kutu açılışı ve inceleme
Playstation Now Oyunlarını Bedava Oynayın
|
1300 TL bütçe ile küçük ev aletleri
|
Beyaz eşya seti önerisi
|
|
Red mi 5 plus / A2 Lite ?
|
REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19.628
İkinci El Bölümü Mesajları: 282
Konularının görüntülenme sayısı: 277.528 (Bu ay: 2.746)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.640 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun