Şimdi Ara

Bedelli askerlik yaş ve ücret - - YAŞ 26 - 20BİN TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün haberlerde rastladım iddaayı kim ortaya attı doğru mu bilemem ama birçok siste ve tv kanalında yayınlandı

Ücretin bir nebze olsun indirilmesi gerektiğini düşünüyorum
    https://twitter.com/hashtag/BedelliAskerlik

twitter da tt olma yolunda ilerliyor

Lütfen sizde öne çıkararak destek olun arkadaşlar.

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/bedelli-icin-26-yas-20-bin-tl-iddiasi-2489656/
    http://www.haberturk.com/son-dakika-bedelli-askerlik-icin-sartlar-belli-oldu-iddiasi-2033698
    https://www.sabah.com.tr/gundem/2018/06/27/bedelli-askerlikte-yas-ve-ucret-belli-oldu-iddiasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 27 Haziran 2018; 11:29:38 >

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT

• Ne 20 bini yahu 50k dan asagi cikarmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok 100 bin saka misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2014 1.4 Seat İbiza Style
    2012 1.6 BMW F30 Comfort
    2020 1.5 Audi A3 Sport
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    24 yaş 45 lira maaş
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

umarım çıkmaz
    Neden hocam

dogrudur muhetemlen, ne yapacaz bu akdar askeri , bosuna devlete masraf , botu, elbisesi yemegi hep devletin sirtinda masraf

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America
  • 27 yaşımda sürüne sürüne yaptım askerlik . 50bin tl isteseler verirdim o derece . şimdi 20bin lira verip o eziyeti çekemyecekler . adalet yok

Orijinalden alıntı: syrialin

Neden hocam

Alıntıları Göster
    hiç gıcıklığına

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • ulan millet bana girdi başkasına girmesin der bizim milletde bana girdi herkese girsin derdinde

• arkadaşlar size bişe sölimmi ben 26 yaşındayım ve askerlik yapmadım :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nası mutluyum anlatamam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sabahtan beri 25 yaşındaki iş arkadaşımla dalga geçiyorum :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Uzun donem 12 ay kısa donem 5.5 ay askerlikten kacmak İcin 40 takla atan kişiler vatan millet goygoyu yapmasın surda bare komik oluyor. Gazi Mustafa Kemalin ismi agzından dusmez bu tiplerin birde yazık valla.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bu zamana kadar askere gitmemiş birçok kişi yaşı tutuyor diye sadece fiyat odaklı ses çıkarıyor.bedelli için illa yıllarca askerlikten kaçmak mı gerek? y.lisans - doktora filan sallamasın kimse.öyle yapan 10 bin kişi bile yoktur.

POTANSİYEL TROLL
  • 20 bin kadar düşük olacağını hiç zannetmiyorum biraz iyimser bir sayı verilmiş.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.