Selamlar,
Vodafone yanımdayı kullanıyoruz. Vodafonlu olma şartımız yok. Vodafonlu olmadanda üye olarak fırsattan yararlanabilirsiniz.
50/20 verecek ilk sipariş için . Sonrasında aşağıda verdiğim linke tıklayıp uygulama açılacak 4lü milkadan iki tane ekleyin. 30 lira ödeyin.
https://vfselfservis.com/VFMALL/product/2fb9bc32-a679-4c40-88e5-9a97276ea2ca
BİTTİ ALANLARA HAYIRLI OLSUN
Fiyat bedava. i5e yükseltilebilir bence. o zamanda fiyat 10 küsür oluyor. Bu fiyata bulunmaz bidaha
Asus TUF RX6800XT 12.445tl Vatan Ankara Söğütözü
Yanıyorrrr
Merhabalar,
Ankarada yaşıyorum. Ev ile iş arası 7km olunca benzin fiyatları yüksek olsa da çok sorun olmuyordu açıkcası.
Ancak bir taşınma durumu olacak ve en iyi ihtimalle ev ile iş arası git gel 60-65 km olacak.
Haliyle yakıt artık büyük bir önem arzediyor.
Normalde işe İkinci aracımız olan 1.5 Qashqai ile gidip geliyoruz. Bir tanede 2021 Corollamız var 1.5.
Corollayı birazda yatırım amacıyla almıştık zamanında. Şimdi onu ilana koyduk satıyoruz.
Ankara Toyota bayisinden arayıp aracınızı showroomumuza koyalım burdan satalım diye arayınca hem şaşırdım hemde ellerindeki araçlara bir bakayım dedim.
420-430 bandında Hybrid Corollalar var. Yakıt tüketimler 3.6 olduğu söyleniyor hadi biz 4 diyelim. Bizdeki corollanın üstüne 20-30 vererek alabilirz gibi duruyor.
Gerçekten bu rakamları yakıyor mu? Değer mi böyle bir şey yapmaya.
Birde açıkcası biz corollayı alırken hybrid ile normal corolla arasındaki fiyat farkı çok afakiydi. Şimdi böyle fiyat farkı 2. elde düşük gelince açıkcası biraz şüpheylede yaklaşmıyor değilim.
Arada kaldık açıkcası.
Merhabalar dün evde takılırken önüme şu video düştü. Orta kısımdan itibaren izleyebilirsiniz.
DSG bildiğiniz gibi 3 km hızda bile düşse sürekli kavrama halinde D2 konumunda kalıyor yükseltirkende düşürürkende. Ama videodaki firma yazılımını halleder yaklaşık 10-12 kmye düştüğünde direk vitesi D1 e almasını sağlıyor. Videoda da gördüğüm üzere sıkıntısız çalışıyor gibi.
Fiyata 1000 Lira diyor. Sanki ısınma sorunu bu sayede halledilmiş olabilir gibi geldi.
.
.
Partner mi Doblo mu?
Kesme Tavanlı Kelepir Passat
|
|
Sıfır Ekipman Alıyorum Bakar Mısınız?
|
1999 1.6 Renault Clio RXT 2014 1.4 Seat İbiza Style 2012 1.6 BMW F30 Comfort 2020 1.5 Audi A3 Sport |
1999 1.6 Renault Clio RXT Yeşil 2014 1.4 Seat İbiza Style Füme 2012 1.6 BMW F30 Comfort Siyah |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.713
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 176.375 (Bu ay: 4.274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.054 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası