depresyon bir ömür boyu.
yıllardır depresyondayım yediğim içtiğim hiçbir şey tat vermiyor. eş dost yok. özgüven yok beceriksiz ve çekingen biriyim. sevmediğim bir iş yapıyorum. karşı cinsle muhabbetim yok. mal gibi yaşıyorum. tutuk beyinlinin tekiyim tam. bıktım bu hayattan.
birinden hoslanınca moralım bozuluyor.
hıcbır sekılde o hoslandıgım kısıyle konusamayacagım benı sevmeyecek hadı butun ımkansızlıklar yok oldu ve o kısı de benı ıstedı bırlıkte olmaya basladık falan. bu sefer de bır sure sonra benım rutın,sıkıcı,ruhsuz hayatımdan ve kısılıgımden sıkılıp benı terk edecek. her turlu depresyona cıkıyor yanı olay.
yüzüne gülüp arkandan atıp tutan insanlar
kimseye güvenilmez harbiden. insanlar ne kadar iki yüzlüler. gelip yüzüne gülüyor anlatıyor ama senin olmadığın ortamda arkandan atıp tutuyor. bari yüzüne karşı da söyle de iki yüzü oynama. bu nasıl bir ahlaksızlıktır.
niye var lan bu hayat....
neden yaşıyoruz olm
yaş ilerledikçe yalnızlık çok zor gelmeye başladı.
sizde de böyle oluyor mu? eskiden bu kadar kafaya takmazdım ama yaş ilerledikçe katlanılmaz bir hal almaya başladı. ne bir sosyal çevremiz var ne de bir kız. boşa yaşadık hayatı.
girdiğim her sosyal ortam da rezil oluyorum.
yılların asosyaliyim çok uzun yıllar evden hiç çıkmadan yaşadım son 2 yıldır ise değişim için çabalıyorum ama arkadaş girdiğim her sosyal ortam da rezilliğin daniskasını yaşıyorum. özellikle erkekli ortamlardan nefret etmeye başladım. geçen gün iş yerindekiler halı sahaya çağırdı yıllardır top oynamıyorum ama topu severim bir de iş yerindekiler ile kaynaşırım falan diye kabul ettim. girdim 10 dk koştum nefes nefese kaldım geri kalan 30 dk paso yürüdüm bütün topları ezdim bana laf etmeye başladılar :D rezil oldum yani yine. ne kadar zorlasam da olmuyor olmayacak da galiba. insanlar ile nasıl konuşulur sohbet edilir bilmiyorum. ben kibar ve sessiz biriyim ama çok sıkıcıyım kimse arkadaşlık kurmuyor bir yere çağırmıyor. kendim gibi birilerine de denk gelmiyorum hiç. insanların ne düşündüğünü de çok kafaya takıyorum. en önemli mesele bence bu kimin ne düşündüğünü umursamamak düşünmemek. bunu nasıl başarabilirim?
shiba'ya 20 bin tl atıp 200 bin tl iken cekmeyen eleman su an napıyor
nicki neydi ya onun
halkbank atmsine ziraat kartı ile para yatırırken atm parayı yuttu
arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce falan babam halkbank ortak atm'den ziraat kartı ile hesabına para yatırırken atm parayı yutmuş. ziraat bankasını defalarca aradım sistem de görünüyor en yakın zaman da yatacak diyorlar ama 4 ay oldu tık yok hala. 3 bin tl civarı bir paraydı belki kira paramdı belki borç ödemeseydi birden fazla kez arayıp söylememe rağmen hala daha yatırmadılar. ben bu parayı bunlardan nasıl alacağım nereye şikayet edebilirim bir yol gösterin lütfen.
türkiye'de çirkin kız kalmamış.
1 saat dışarda durdum bir tane çirkin kız görmedim.
insanlarla konuştuktan sonra gelen pişmanlık hissi.
özellikle birden fazla kişinin olduğu kalabalık yerler de konuştuktan sonra inanılmaz bir pişmanlık hissi başlıyor. utanç içinde hissediyorum keşke konuşmasaydım diyorum. insanların hakkımda neler düşündüklerini çok kafaya takıyorum. keşke umursamaz gamsız takıntısız biri olabilseydim.
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.293
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 159.020 (Bu ay: 2.037)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11.127 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic