Yarbay
09 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 1388 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Bulundurma ruhsatı alacağım da hazırlanması gereken evrakların ya da yapılması gerekenlerin sırası nedir acaba? Silahı sıfır almam mümkün değil; İstanbul ya da Ankara'ya gitmem ya da oralara giden bir polise vekalet vermem lazımmış. O yüzden bir polisten kullanılmış alacağım.
Yurtdışından dönen biri hediye etti de merak ettim orijinal midir acaba?

Almak istediğim oyuncu başka ülkede olduğundan kulübüne menajer ekleyip alamıyorum ve verdiğim normal teklifleri de kabul etmiyorlar. Ancak yüksek meblağ verirsem kabul ediliyor ama bu sefer de benim kulüp onay vermiyor. Bunu aşmanın bir yolu var mıdır?
Irak'tan bir araç geldi de plakası böyle. k*rdistan plakası mı bu?

Sıvı soğutma fanlarım çoğaltıcı ile CPU_FAN portuna takılı fakat çoğaltıcının bir ucu 3pin olduğundan RPM farkı oluşuyor.

1- 4pin çoğaltıcı kablolarda neden 1 tane 4pin olup geri kalanı 3pin oluyor?

2- Çoğaltıyı iptal edip fanlardan birini CPU_OPT portuna taksam CPU_FAN portu gibi kullanabilir miyim?
Asgari ücrette 5, 10 ve 14 günlük raporlar için maaştan yapılan kesintiyi hesaplayabilirseniz çok sevinirim. Ayakta tedavi olarak alınacak rapor.
Mouse pad kumaşı kauçuğundan tamamen sıyrılmış halde. Bunu nasıl yapıştırabilirim? Japon yapıştırıcısı sürsem kuruduktan sonra sertleşeceği için fareyi gezdirmek zor olacak o yüzden sertleşmeyecek bir şey kullanmam gerekiyor.
Birkaç gündür sağ tarafımda sürekli olmayan hafif ağrılar oluyor. Apandisit ağrısı bir anda mı başlar yoksa önden haber verir gibi hafiften başlayarak zamanla şiddetlenir mi? Ateş, bulantı, halsizlik, gaz çıkartmada zorlanma yok. Sadece bu aralar dışkı biraz katı ama kabız şeklinde değil. Çıkartırken zorlanmıyorum yani.
Geçenlerde yonga seti güncellemesi yaptım ve oyunlarda Alt+Tab yapıyormuş gibi durduk yere masaüstüne geçmeye başladı. Bazen direkt masaüstüne geçiyor bazen de masaüstüne geçip tekrar oyunu açmış gibi git gel yapıyor. Güncellemeyi kaldırıp önceki haline döndürdüm sistemi ama sorun devam ediyor. Nasıl çözebilirim?
Ayakkabının eskimekten rengi açtıydı ve kumaş boyasıyla boyadım. Boya kurumuş durumda şu an. Yıkamak gerekir mi?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Skoda Fabia
Mobil cihaz
Redmi Note 8 Pro
Operatör
Türk Telekom
ISS
Turkcell Superonline
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
Dünyadan Futbol
Karşıyaka
İşlemci
Ryzen 5 5600
Anakart
TUF B550-Plus
Sabit Disk
SanDisk Ultra 3D 500 GB
Sabit Disk
Samsung 850/860 EVO 250 GB
Ekran Kartı
RX 6700 XT Nitro+
Modem
ZTE ZXHN H267Av2
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 10 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.016
İkinci El Bölümü Mesajları: 415
Konularının görüntülenme sayısı: 291.820 (Bu ay: 3.669)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15.377 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.