Şimdi Ara

DODEX B12 İĞNESİ KULLANAN OLDU MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B12 dodex iğnesinin faydasını gören oldu mu kullanıp?

• Hafizayi kuvvetlendirmek vs. icinse cok bir faydasini gorecegini sanma. Ayrica bol yesil yaprakli sebze ve kuru yemis yiyerek de b12 alirsin. Unutkanligin varsa kafayi rahatlatmak daha yerinde olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim sülalede B12 eksıklığı var.ben de onlarca kutu dodex ampul iğnesı vuruldum. ayda bir vurulmam gerekiyor ama 3-4 ay da bir vuruluyorum.yakında kan testi yaptırmadım ama,normal degerlerde idi.referans aralığı 200/400 mü tam şimdı hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Hafizayi kuvvetlendirmek vs. icinse cok bir faydasini gorecegini sanma. Ayrica bol yesil yaprakli sebze ve kuru yemis yiyerek de b12 alirsin. Unutkanligin varsa kafayi rahatlatmak daha yerinde olur
    hafıza için değil halsizlik ve düşük çıktı kuruyemiş ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

bizim sülalede B12 eksıklığı var.ben de onlarca kutu dodex ampul iğnesı vuruldum. ayda bir vurulmam gerekiyor ama 3-4 ay da bir vuruluyorum.yakında kan testi yaptırmadım ama,normal degerlerde idi.referans aralığı 200/400 mü tam şimdı hatırlamıyorum.
    500 en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

500 en az

Alıntıları Göster
    valla ben 200/400 olarak biliyorum ama şimdi evimden uzaktayım.eve degerlere bir göz atacagım.belki yanılıyor da olabilirım de.
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Yesil yaprakli sebzelerde hic b12 yok. Hayvansal gidalarda var bir kere nereden cikti yesil yapraklilar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Kuruyemis ne salliyor ya arkadas ilkokulda mi gormediniz b12 ette bulunur en cok. Ve hayvansal gidalarda. Bitkide hic bulunmaz. 0. Mantarda biraz var.

• Dh'de takılan profesörleri takma hocam normal düz doktorun ne dediyse onu yap. Ben de dodex kullanıyorum dediğiniz gibi halsizlik vardı doktor bana da 4-5 kutu verdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Dh'de takılan profesörleri takma hocam normal düz doktorun ne dediyse onu yap. Ben de dodex kullanıyorum dediğiniz gibi halsizlik vardı doktor bana da 4-5 kutu verdi.
    değerleriniz yükseldi mi son durum ne
  • Ben kullandim fakat sonrasinda ayda 1 vurunmak gerekiyormuş sanirim. Doktorum bana oyle bir sey soylememisti. Uzun bir aradan sonra baska doktor biraz dusuk oldugunu soylediginde anlattim ve o da vurunmam icin yeniden ondan vermisti yogunluktan vurdurmak nasip olmadi.

Bu tarz degerler tedavi sonrasinda mutlaka dusuyor, yilda 1 kere en azindan degerlere baktirmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Gitmedim daha halsizlik bayağı azaldı ama gerçi bu azalma dodexten mi yoksa d vitamini eksikliğim de vardı onun için de verdiği içilerek tüketilen küçük cam şişedeki d vitamininden mi kaynaklı bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.