R

Binbaşı
25 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 1340 (Bu ay: 22)
Gönderileri

monitör 2k 144hz . 3 tane ekran kartı denedim hdmiden görüntü alamadım. hdmi portunuda seçiyorum olmuyor. display port ile sorunsuz görüntü veriyor. birkaç tane hdmi kablosu denedim olmadı. dvi-hdmi dönüştürücü denedim olmadı. sanki monitörün 2 hdmi portuda bozulmuş gibi. . yenileme hızını 60a çekiyorum yine olmuyor . display porta bağlayınca direk seçmeden bile hemen geliyor görüntü

merhaba . 1030 ekran kartım var . açılmamış temiz . ama oyunlarad performans çok düşük . mesela csgoda 200fps vermesi gerekirken 30 fps veriyor . eu4te 60 fps veriyor onda sorun yok gibi. furmarkta hangi çözünürlük olursa olsun 12 fps veriyor.

2 tane bilgisayarda denedim aynı. farklı driverler denedim yine aynı. parformans aşırı düşük ve kart ısınmıyor. 44 dereceyi geçmiyor . sanki güç çekemiyor

merhaba. hanımın da kullanabilmesi için otomatik araç bakıyorum.
70bin param var.
0.9 sandero yarı otomatik 68.900tl görünüyor sizce almalı mıyım
bu kitabı okuduktan sonra kitap okumakta zorlanıyorum. o zevki alamıyorum. benzeri kitaplar denedim. örneğin
yeni cesur dünya, metro serisi, fahrenheit 451, silo bazılarını yarım bıraktım, bazılarını zorla bitirdim.
ilk sayfalarından kendini bağlayacak kitap önerilerine ihtiyacım var. teşekkürler şimdiden
arkadaşlar ilkkez bu kadar uğraşıp pcyi açmadım . sorunumdan bahsedeyim .
4590 + h181m p33 + 2x4gb ram çalışan seti söktüm pakeledim sattım . alan arkadaş görüntü almadığını söledi . fanlar dönüyomuş görüntü gelmiyomuş . iade aldım ama anakartı kartın kutuya korunaksız şekilde koymuş . kutunun kapağı bile açık . kargocu bile şaşırdı açık kutu geldi . yani kargoda içinden düşüp geri koymuş bile olabilirler .

ben aynı şekilde evde denediğimde fanlarda kıpırdanma bile olmadı . yani yolda birşeyler değişmiş.

bende h81m eco anakart aldım 2.el 8gb ddr3ram aldım . fanlar dönüyor ama görüntü yok . denediğim şeyleri yazıyorum .
başka psu ile denendi
farklı ramler ile faklı slotlar denendi
bios pili 20 kere denendi
uzay montaj yapıldı
kısa devre ile start verildi
2 ekran kartı ile denendi
dvi ve hdm denendi aynı
jumper olmadığı için ona birşey yapamadım .

işlemciden şüpheleniyorum . bozulma ihtimali nedir . bakınca tertemiz görünüyor . sistem çalışırken işlemci ve ram ısınmıyor gibi . anakart ısnıyor
i5 4590 3.3 up 3.7
gtx 1060 6gb
msi h81m-p33
ddr 3 4x2 1600 ram
600w psu

arkadaşlar sistemim yukarıdaki gibi . sanırım biraz darboğaz sorunu yaşıyorum . işlemci kullanımı ekran kartı kullanımını geçiyor .
pubg de ayarları ortaya alsam işlemci %100e dayanıyor . mecbur ultra-high de oynuyorum fps 90 civarı bu sefer kafa kafaya geliyor kullanımlar .

araca sorun nerede . işlemci mi besleyemiyor . ramleri yükseltsem düzelir mi acaba . siz ne önerirsiniz
telefon kablosu çıkışının olduğu odaya modemi kurduk . benim odam da uzakta . wifi ile 4 diş çekiyor ama online oyunlarda ara ara ping fırlıyor . kablo çekmeyi düşündüm ama arada 3 tane kapı var müthiş bir görüntü kirliliği olacaktı ve kapıları kapatmada sorun çıkacaktı . güçlü bir wifi adaptörü kullanıyorum . ping güzel gidiyor ama bir anda yükseliyor .
sizce ne yapmam lazım . 2018 de bunun çözümü yok mu
Merhaba . Evdeki modem dudup dururken bozuldu . Zyxell modemdi . Cok cektirdi o yuzden zyxell dusunmuyorum .
Vatan bilgisayardan alacagim modem onerir misiniz . Komple wifiden giriyoruz . Fiyat uygun olursa sevinirim . Tesekkurler
pubg oyununa girince bazen kırmızı ekran oluyo ve reset atıyor pc . açıldığında wireless pasif oluyor . alıcıyı çıkarıp takmam gerekiyor .
sorun ne olabilir sizce . ekran kartı sürücüsünü komple kaldırıp temiz kurulum yaptım
Hakkında
İlgi Alanları: fotoğraf , bisiklet , doğa , voleybol , gezi , kamp
Hakkımda:
4a62c48304374fa02defb12001c93c43F.jpg
Sistem ve Tercihleri
Takım
fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.655
İkinci El Bölümü Mesajları: 713
Konularının görüntülenme sayısı: 94.472 (Bu ay: 2.529)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.340 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.