Şimdi Ara

24 yaş+askerlik yapılmadı+ehliyet alınamadı+15k kyk borcu+işsizlik+aşksızlık+tipsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün direksiyondan kalmanın şerefine bu başlığı açıyorum.. hayat defterimde başarısızlıklar listesi kabardıkça kabarıyor.

Hayatın en diibinde yaşıyorum.. daha da dibe çöküyorum. İntihar edecek cesareti bulamadım.. korkağım da aynı zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 14 Şubat 2021; 18:20:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kötü ebeveynler sayesinde çocuklar doğru şekilde gelişemiyor, nasıl başladıysa, problemlerini nasıl çözdüysen öyle çözmeye devam ediyorsun genel olarak. Arkanda hata yapmana izin veren, seninle gerçekten ilgilenen ve seni dinleyen, ilişki kurabildiğin bir anne baban yok çünkü.

Tüm bu özgüvensizlik, dikkatsizlik, ilgisizlik, depresyon, bundan doğuyor. Savruluyorsun resmen, rüzgar nereye ise oraya. Sağlam şekilde bir şeye bağlanamıyor ve bir şey üzerine odaklanamıyorsun. Hayatını üstüne kurabileceğin bir şey yok. Çünkü yaşadığın hayata doğru bakamıyorsun, problemlerini göremiyor ve bu konuda motivasyon bulamıyorsun. Hepsi ebeveynin vermediği ilgi, alakadan dolayı ve bunun yarattığı boşluktan.

Bu gibi sorunları olanlara en büyük önerim, kendinizin ebeveyni olun. Kendiniz kendinize sanki bir çocukmuşsunuz gibi bakın. Davranışlarınızı yaparken gerçekten bir çocuk gibi duygularınızla hareket ediyorsunuz, tam o anda mantıklı bir ebeveyn olarak kendinize telkinler verin. Kendinize yardım edin. Bu eksikliği kapatmaya en yakın hale gelirsiniz. Unutmayın kendinizden başka bir şeyiniz yok.
  • Benimde öyle hocam cesaret bulsam intihar edecem bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Looksmaxer

Bu mesaj silindi.
    Bilmiyorummm

• Bu özelliklerle ulti atmışsın hocam yıkıklik açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Bu özelliklerle ulti atmışsın hocam yıkıklik açısından
    Forumun en dip yapmış yıkığı benim..

Dayanacağım bi dal yok. Bir uykuda rahat ediyorum.. gerisi sürekli bir baş ağrısı

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt

Beni geçemessin dost benden önce olursun ancakk

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt

Bende bitik haldeyim bir hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 yaş üstü işsiz GSS borcu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 24 yaş+askerlik yapılmadı+ehliyet alınamadı+15k kyk borcu+işsizlik+aşksızlık+tipsizlik

• Once askerligi aradan cikart sonra iis bul ve kyk borcu yapilandir sonrada evlen 😁

• Allahtan burs felan almadım hiç bir yerden.

Ehliyeti aldık, askerlik yapılmadı daha ama ona zaman var. Aşk meşk yok, iş yok tekrar DGS'ye hazırlanıyoruz yaş 21.

Hocam siz ne yaptınız?

• arkadaş çok merak ediyorum ?

Cevap verir misin bu soruma, her sabah yataktan hangi amaçla çıkıyorsun ?

• Düzen kuramıyorsan, askere git gel, kendine gelirsin. Askerlik herşeye engel oluyor. Askerden geldikten sonra hayata bakışın değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7

arkadaş çok merak ediyorum ?

Cevap verir misin bu soruma, her sabah yataktan hangi amaçla çıkıyorsun ?

sen hangi amaçla çıkıyorsun hocam

• 28 yaş+12 ay askerlik yapıldı+2011 de B ehliyet+0 borç+kendi bakkalım var+7 senedir sevgilim var:)+tipim 2/10

Okuyamayacağımı anlayıp erkenden iş hayatına atıldım ve bugün bakkal dükkanım ve (yarısı ödenecek kredi)evim var.
    Babam zamanında demişti: “Sen paranı/kariyerini kazan karı/kız itibar saygı hepsi sana kendiliğinden gelir’’
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekanunsuz2

28 yaş+12 ay askerlik yapıldı+2011 de B ehliyet+0 borç+kendi bakkalım var+7 senedir sevgilim var:)+tipim 2/10

Okuyamayacağımı anlayıp erkenden iş hayatına atıldım ve bugün bakkal dükkanım ve (yarısı ödenecek kredi)evim var.
    Babam zamanında demişti: “Sen paranı/kariyerini kazan karı/kız itibar saygı hepsi sana kendiliğinden gelir’’

hocam fotodaki sensen 2/10 değilsin. neden kendine böye acımasız davranıyorsun ?

daha net foto varsa at yorumlayalım

• quote:

28 yaş+12 ay askerlik yapıldı+2011 de B ehliyet+0 borç+kendi bakkalım var+7 senedir sevgilim var:)+tipim 2/10

De get işine

Bi de sen moralimi bozma

• 24 yaş+askerlik yapılmadı+ehliyet alınamadı+15k kyk borcu+işsizlik+aşksızlık+tipsizlik
    186 boy 95 kg civarı kilo
  • quote:

186 boy 95 kg civarı kilo

hocam tipin kötü değil. en az bi 5 varsın.

zayıflasan 6-7 çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Once askerligi aradan cikart sonra iis bul ve kyk borcu yapilandir sonrada evlen 😁
    Bu alımda polis olamazsam duman olmuşam..

Kimse asgari ücretliye kız vermez..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.