|
2789 TL İzoly M110 i5-3350 16GB 256GB SSD Masaüstü Bilgisayar
-
-
100 USD gibi bir fiyatı var. Elektrik tüketimi sorunu haricinde müthiş fiyata satılan bir cihaz olmuş.
Yanına 1300-1400 liraya ikinci el temiz bir 1050Ti düşürüp takarsanız 4100-4200 Liraya güzel bir kasa elde edersiniz.
-
İşlemcisi çok eski değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işyeri ofis vs alinir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
günlük işleride görür herhalde. 16 gb ram'le baya sekme açtırır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 18 Eylül 2023; 2:51:16 > -
ihtiyaç halinde işlemci yükseltilebilrmi acaba
bide ben turknet 1000 mbps var 5gh wifi adaptörüyle maksimum hız alırmıyım
-
Wifi 6e modem ve alıcı var 400 mbps alıyorum inşallah alırsınız
Çok pahalı, geçen sahibinden.com da 2.el ryzen 5 1600, 16 gb ddr4 ram, 250 ssd, 1050 ti li kasayı 5000 tl ye aldım. Arada dağlar denizler var şu dandik pc ile. Tavsiyem 2.ele yönelin bütçe kisitliysa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yıllık işlemci ve anakartın sıfır olma ihtimali var mı?
-
çok pahalı neye gÖre ? aynı özellikte ürünü daha ucuza bulabilcen mi ? önerdiğin pc 2 katı daha yüksek.
Dostum allasen 3350 diye bir islemcimi kaldı ya, ben bu işlemciyi teessüf 2012 senesinde far cry 3 çıktığında kullanıyordum, fi tarihinden kalma bir işlemci..2800 tl para değil ama şu copude alıp evime sokmam bedava verseler.
Benim 12 yıllık emektar asus laptopun;
işlemci i32328m
ram 4 gb
10 -13 sekme açıyorum
1 haber kanalı bir maç kanalı
cpu kullanımı %15-25 arası
bellek kullanımı %75
bu güne kadar hiç bi işlemci bana yetersiz gelmedi
mentesesin bi tarafı kırık klavyesina khve döktüm, o yüzden yeni pc arayışındayım. bide ısınma problemi var disk %100 filan oluyo o yuzden kitleniyor.
demem o ki agır programlar ,oyunlar oynamayacak kişilere cok yuksek confgrasyonlar gerekmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 18 Eylül 2023; 22:55:44 > -
1155 anakart çok zor bulunuyor.Arızalanırsa sıkıntılı.
-
Launch Date
Q3'12
bununla 10 tane chrome sekmesi dahi açamazsınız ...
11 yıllık işlemci , bilgisayar dünyası tabiri ile fosilleşmiş ,toprağı petrole dönüşmüş bir işlemci yani
ki parçaların hepsi 2.el , 2.el satış ilanı açmak burada yasak değil mi ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Eylül 2023; 0:29:24 > -
Chrome sekmesi açma sayısı ne zamandan beri CPU ile ilgili oldu yahu...
-
Fakir fukaralar için bilgisayar yapmış adamlar. Neyini eleştiriyorsunuz anlamıyorum. İşlemci 3. Nesil 10 yıldan eski. Şuan 13.nesil işlemciler piyasada. Geçen bir inceleme testinde görmüştüm sadece 12. Nesil ile 13. Nesil arasında %40 lık performans farkı varmış. 3. Nesili siz düşünün. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Benim kuzenin sisteminin sadece mouse'ı 3500 lira. Gerisini siz düşünün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 19 Eylül 2023; 0:36:11 >
Sizinle tartışmaya giremem Z kuşaği herşey çöp herşeyin en son çıkanı alınacak gerisi yalan okey. Size oyun hayatınızda başarılar.
Kendimi bildim bileli forumlarda bu "yabancılaşma" olayı var, herkesin en fazla bir kaç yıllık teknolojik ürünler kullandığı zannediliyor.
Steam, sürekli rapor yayınlıyor, oyun bilgisayarlarında bile high end oranı, %2'nin altında.
Forumlarda 4k, 8K gibi çözünürlükler gündemken, Sony'nin PS ile dayattığı FHD standardı gereksiz bulunduğu için Toshiba'nın HD Ready standardı kabul görmüş durumda.
İnternet dünyasının neredeyse tamamına yakını, Z kuşağının adını bile duymadığı pentium işlemciler üzerinde.
2. veya 3. nesil bir işlemci, chrome'da bile kasılıyorsa, büyük olasılıkla yazılım kaynaklı bir sorun vardır. Hatta günlük kullanımda, 3. nesil bir i5 ile son nesil bir i5 arasındaki fark hissedilmez bile. TV box olarak kullandığım PC'de 4. nesil i5 var, fazlası gereksiz, ama 5 bin liralık dekoratif kasa var, daha azı yetersiz.
-
günlük kullanım, web browsing için yeterli ve fiyatına göre uygun. Başka ülkelerde insanlar bu bilgisayarları kapısının önüne bırakıyor ihtiyacı olan alsın veya geri dönüşüm yapan hurdacılar toplasın diye. Bizim ekonomik koşullarımızda ise ancak bu kadar oluyor , insanımız bunu hakediyor hatta çok bile .
-
İşim bilgisayar olmasına rağmen çok uzun yıllar c2d ve ilk nesil i3,i5 sistemler kullandım, gayet de güzel iş görüyorlardı fakat gel gelelim artık teknoloji iyice o dönemi geçti, şimdi buna ekran kartı alıp bile taksan işlemci mimarisi ve anakart çoğu şeyi desteklemez, yine tabi bütçesi olmayan için güzel ama alayım genç birini sevindireyim vs. vs. diyebileceğiniz cihazlar değil artık. Bu makinaların toplanıp geri dönüşüme kazandırılması lazım artık.
Not: Üstte bir şahıs kendi ülkesine ve insanına hakaret etmiş, bu halka çok bile demiş, böyle yorumları okudukça tek kelimeyle TİKSİNİYORUM. Darbesinden tut, pandemisine, yüzyıllık depremine şu 5-6 senede ülkenin başına gelmeyen kalmadı, insanlar ayakta durmaya gayret ediyor, yine de çalışıyor ilerliyor ülkemizi büyütüyoruz bir şekilde ama şu rezil linç kültürü bir türlü bitmek bilmiyor.
günlük kullanım, web browsing için yeterli ve fiyatına göre uygun. Başka ülkelerde insanlar bu bilgisayarları kapısının önüne bırakıyor ihtiyacı olan alsın veya geri dönüşüm yapan hurdacılar toplasın diye. Bizim ekonomik koşullarımızda ise ancak bu kadar oluyor , insanımız bunu hakediyor hatta çok bile . |
Ha gayret...Akepe güzellemesi yapmana ramak kaldı... |
10 yıllık işlemci ve anakartın sıfır olma ihtimali var mı? |
çok pahalı neye gÖre ? aynı özellikte ürünü daha ucuza bulabilcen mi ? önerdiğin pc 2 katı daha yüksek.
|
Sizinle tartışmaya giremem Z kuşaği herşey çöp herşeyin en son çıkanı alınacak gerisi yalan okey. Size oyun hayatınızda başarılar.
|
Fakir fukaralar için bilgisayar yapmış adamlar. Neyini eleştiriyorsunuz anlamıyorum. İşlemci 3. Nesil 10 yıldan eski. Şuan 13.nesil işlemciler piyasada. Geçen bir inceleme testinde görmüştüm sadece 12. Nesil ile 13. Nesil arasında %40 lık performans farkı varmış. 3. Nesili siz düşünün. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Benim kuzenin sisteminin sadece mouse'ı 3500 lira. Gerisini siz düşünün
|
İşim bilgisayar olmasına rağmen çok uzun yıllar c2d ve ilk nesil i3,i5 sistemler kullandım, gayet de güzel iş görüyorlardı fakat gel gelelim artık teknoloji iyice o dönemi geçti, şimdi buna ekran kartı alıp bile taksan işlemci mimarisi ve anakart çoğu şeyi desteklemez, yine tabi bütçesi olmayan için güzel ama alayım genç birini sevindireyim vs. vs. diyebileceğiniz cihazlar değil artık. Bu makinaların toplanıp geri dönüşüme kazandırılması lazım artık. Not: Üstte bir şahıs kendi ülkesine ve insanına hakaret etmiş, bu halka çok bile demiş, böyle yorumları okudukça tek kelimeyle TİKSİNİYORUM. Darbesinden tut, pandemisine, yüzyıllık depremine şu 5-6 senede ülkenin başına gelmeyen kalmadı, insanlar ayakta durmaya gayret ediyor, yine de çalışıyor ilerliyor ülkemizi büyütüyoruz bir şekilde ama şu rezil linç kültürü bir türlü bitmek bilmiyor. |
Yorumları okudumda neye gülecegime şaşırdım inteli 2,4,8 ve 11 nesilini kullandım 2500k ile cok rahat 20-30 sekme acardım ve banamısın demezdi intelin nesiller arası max %10 fark ederdi 11 den 12 ye büyük sıcrama oldu eyvallah ama bu işlemciler de web browsing ve ofis kullanımı icin gayet yeterli şahsen ofis pcsi ihtiyacım olsa sıfır toplamak yerine boyle birşey alırdım. Intel hayatında 2 nesil arası %40 performans verememişken 12 13 arası %40 daha performanslı demeniz komik olmuş. |
Chrome sekmesi açma sayısı ne zamandan beri CPU ile ilgili oldu yahu... |
Benzer içerikler
- msi shout out
- terabox güvenilir mi
- phanteks t30
- deepcool morpheus
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X