C

Yüzbaşı
04 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 497 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Bugün yayınlanan resmi gazete "MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK"

MADDE 13- Aynı Yönetmeliğin 15 inci maddesinin birinci fıkrasına aşağıdaki bentler eklenmiştir.

“ı) 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununa göre tescili zorunlu olan taşınırlar ile kayıt veya tescil zorunluluğu bulunan insansız hava araçlarına ilişkin sözleşmeler.

i) Tüketiciye teslimi yapılmış olan cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlara ilişkin sözleşmeler.

j) Canlı müzayede şeklinde açık artırma yoluyla akdedilen sözleşmeler.

k) Tanıtma ve kullanma kılavuzunda satıcı veya yetkili servis tarafından kurulum veya montajının yapılacağı belirtilen mallardan kurulum ya da montajı yapılanlara ilişkin sözleşmeler.”

Son dönemde artan kullanırım iade ederim. rengini beğenmezsem iade ederim diyenler yüzünden alınmış bir karar. İyi oldu bizim halkımız verilen hakları suistimal etmesini iyi bilir.

Merhaba,

internette yaptığım uzun araştırmalar sonucu navee n65 500w olan elektrikli scooteri aldım.
Özellikleri :

3 gündür kullanma tecrübelerime dayanarak ;

Kullanma amacım yokuşlu olan 4km uzaklıktaki işime gidip gelmek.
+ 90 kilo olmama rağmen dik yokuşlarda bile banamısın demiyor çıkıyor.
+ Scooter'da kullanilan malzemeler gerçekten kalite hissini veriyor.
+ Tek sarjla yokuşlu bir rota ve kiloma rağmen 35-40km gidiyor. ( kağıt üstünde 65km)

- Benim için sorun değil ama 23kg ağırlığı var. Elinize alıp taşıma düşünceniz varsa üzülürsünüz.
- firmware yükleyemiyorsunuz alet 25km üstüne çıkmıyor.

Genel olarak baktığınızda ağırlık sorunu dışında 10/10 bir cihaz.
merhaba arkadaslar 2017 model buldum bir tane daha 15bin km. araci cok begendim. merak ettiklerim bu aracin pazari nasildir ? bayan kullanacak o yuzden performans beklentimiz yok.
ve yakit tuketimi nedir ?
fiyati 70k civari.
Merhaba annemin kullanacagi ( arada ben kullanicam) hatchback, yilda 2 kere uzun yol yapilacak(600km), tercihen manuel, az yakan,satisi kolay olan oneriniz var midir ?
merhaba forumda paylasilmis videolarda altyazi sectigimde geri videoya donemiyorum herhangi biryerde geri tusu yok uygulamayi kapatmak zorunda kaliyorum.

Cihaz: iPhone8,1 (11.4)
Sürüm: 1.2.0 (577)
Bu çeşit yüzsüz kimseler kendi itikat ve imanlarını kalabalık içindeki zavallılar işitsinler diye gırtlaklarını yırtarcasına bağırırılar. Esas gayeleri bu uğurda ölmek değil, bunun sayesinde geçimlerini sağlamaktır. Bu kimseler sadece siyasi fayda sağlamak için imanlarını satabilirler. Birkaç milletvekilliği için her dinin can düşmanı olan Marksistlerle anlaşma yaparlar. Bir bakanlık için, işi şeytanla evlenmeye kadar vardırabilirler. Yeter ki utanma hissinden yoksun şeytan buna "Evet" desin
Merhaba

PC mi intel olarak güncelledim eski kasamda fx 4100 amd işlemci ve 8gb 1333mhz ram var ama ekran kartı yok.
İkinci el bir ekran kartı alsam 250 tl ye birde htpc kasa bu işlemciyle fhd mkv izler miyim ?
Merhaba pc de genelde fullhd film izlerim oyun oynarsamda knight ve lol gibi fazla sistem istemeyen oyunlar oynarım eski bilgisayarımdan alabileceğim birkaç parça var.
2x 1333mhz 4 gb ram 120 gb ssd. var. işlemci anakart ekran kartı kasa eksik 1000 tl bütçe
Merhaba arkadaşlar B ehliyetle 50cc ye kadar moped kullanılabiliyor. 0 scooter 2.2bin tl 2.5bin tl civarında bu scootera ne kadar sigorta çıkar tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur mu?
B ehliyet 1 yıllık
İl:istanbul
Merhaba
1550 TL'ye bir sistem hazırladım. %70 film dizi youtube fullhd film izlerim pc de. %30 da knight benzeri grafik gerektirmeyen oyunlar oynarım. hep amd kullandım bu sefer intel kullanmak istiyorum.

Intel Core i3 6100 Soket 1151 3.7GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci
COOLER MASTER CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA
MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart
Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
Kingston HyperX Fury Black 8GB 2133MHz DDR4 Ram
Yukarıdakiler 1750 TL'ye geliyor eski sistemimden sadece Kingston 120GB HyperX FURY ssd var onu aktarıcam.
Bu fiyata f/p bir sistem olmuş mu ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Mercedes
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.230
İkinci El Bölümü Mesajları: 202
Konularının görüntülenme sayısı: 47.349 (Bu ay: 934)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.821 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.