Yarbay
24 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 415 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Itopyadan beklenmeyen hareketler

Birtane aldım kendini kanıtlamış bir monitör.

www.itopya.com
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017

Ben bir adet aldım fiyatı iyi gibi.

Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1TB 7000/6000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk

www.incehesap.com
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1TB 7000/6000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
https://www.incehesap.com/kingston-kc3000-skc3000s-1024g-1tb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-65765/?ref=akakce&v=1.90.7

Piyasadaki en uygun RX 6900 XT den daha ucuz üstelik Asus TUF modeli 15.000TL bandında kart bakanlar kaçırmasınlar 

Not: Oyunlarda 450W civarı çekebildiğini unutmayın!  

https://www.vizyonbilgisayar.com/
ASUS RADEON RX 6950 XT TUF-RX6950XT-O16G-GAMING 16GB GDDR6 256bit 2324Mhz OC HDMI 3xDP RGB EKRAN KARTI
https://www.vizyonbilgisayar.com/product-viz-asus-radeon-rx-6950-xt-tuf-rx6950xt-o16g-gaming-16gb-gddr6-256bit-2324mhz-oc-hdmi-3xdp-rgb-ekran
Herkese selam a101 den aldigim telefon tutunucun vantuzu sicaktan eriyip sivi formuna gecmis on camin altina kadar akmis ve gogusluge de akmis asetonla biraz sildim ama almadi hala yapis yapis heryer en iyi neyle cikar eczaneden alkol mu alsam hangi alkol daha iyidir gogusluge zarar vermez

Xbox ve PC için kullanacağım klavye ve mouse ayrı usb kullanıyor yani minimum iki giriş iki çıkış olmalı ve oyunlarda problem yaratmamalı.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tomahawk ve Torpedo kadar sıcak olmasa da ılık diyelim orta karar B560 anakartların 1500-1800 arasında oldugunu düşünürsek güzel fiyat.

MSI Z590 PLUS 2099TL
https://www.hepsiburada.com/msi-z590-plus-3200-ddr4-lga1200-atx-m2x2-usb3-2x5-anakart-p-HBCV00000GF46C

MSI Z590 A PRO 2199TL
https://www.hepsiburada.com/msi-z590-a-pro-soket-1200-ddr4-5333-oc-pci-e-gen-4-m-2-usb3-2-1x-2-5g-lan-atx-anakart-p-HBCV000001K5QD

Talep Edilen Uyarı-Ceza Sebebiİkinci El Bölümü Harici İlan Mesajı sebebiyle 1 puan 

Mesajınızın Geçtiği Konu: Xbox Series S [ANA KONU] YENİ NESİL OYUN KONSOLU

Uyarı talep zamanı: 5 Nisan 2022; 11:36:28 

Uyarının son kontrol zamanı: 5 Nisan 2022; 11:36:28 (Admin tarafından) 

Uyarının şu anki durumu: Onaylanmış 

Bölüm uzaklaştırması: Yok 

Sonuç: Uyarı Onaylandı (Ceza-Uyarı Aldınız) 1 puan Uyarı bilgileri

Hyperchondriac

Yarbay

Xbox Series S [ANA KONU] YENİ NESİL OYUN KONSOLU @ 4 Nisan 2022; 21:33:36Bu arada elinde 144hz monitoru olan ama hdmi uzerinden 120hz alamayan arkadaslar bana ulassin baseusun 4k dvi to hdmi kablosu ile alabilirler ben sorunsuz bi sekilde kullaniyorum.

Mesaj tipi: Forum mesajı 

Böyle bir uyarı almışım şimdi farkediyorum ben herhangi bi elektronik alet veya kablonun ticaretini yapmıyorum amacım forum genel usullerine gore bilgi alışverişi yapmaktı sadece ben bu kabloyu ararken çok uğraştım iki farklı sipariş geçtim ve 120 hz desteklemedi iade ettim vs. üçünüsü işe yaradı eğer benim gibi bu kabloya ihtiyacı olanlar varsa onlara ürün linkini vermekti amacım sadece.

Sizler de işinizi yapıyorsunuz anlıyorum uyarımı kaldırın gibi bi talebim de yok ama biraz daha dikkatli olmanızı üyenin önceki mesajlarına bakmanızı (herhangi bi ticari postu varmı) gibi kontrolleri sagladıktan sonra uyarı vermenizi rica ederim.

Kolay gelsin

İyi forumlar

İ3 10100f ve msi b560m a pro ile sistem toplamayi dusunuyorum ve bu sisteme gskill ripjaws 16gb 3600mhz ram almayi dusunuyorum.
Sorum soyle biraz arastirdim kimi islemci max 2666mhz ram destekler kimi z serisi anakart almaniz lazim demis kimi de b560 ile 3600mhz kullanabilirsiniz demis kafam karıştı kullanicilar yorum yaparsa sevinirim.
Onceden oc ile cok alakaliydim zamaninda noctua nh d1 macun en iyisiydi bi baktim da bitmis ama simdi mx4 thermal grizzly vs var normal macun olarak ne almaliyim 4-5 gr 100 lira civari?
Arkadaşlar herkese merhaba yakın zamanda malum yolla kaydedilmiş bir Redmi Note 8 Pro telefon aldım Türkiye garantili fiyatından 800-900 lira ucuza geldi ve açıkçası bana cazip de geldi forumda kısa bi araştırma yaptıktan sonra ki biraz daha araştırma yapsam cihazı almazdım. Bu konu bu tür cihazları almayı düşünenler için kücük bir rehber olsun siz duruma göre karar verin hangi cihazı almak istediğinize.

1. Öncelikle cihazın üç versiyonu var çin, hindistan ve global hepsinin birbirine göre avantajları dezavantajları var bunu goz onunde bulundurun.
Global versiyon en iyi bana kalırsa band sorunları yok ve nfc var
Çin versiyonunda band 20 yok nfc var
Hindistan versiyonunda yine nfc yok band sorunları da yok sd card takabilirsiniz.

M1906G7G : Global Model
M1906G7E : Çin Model
M1906G7I : Hindistan Model
Bu kod numaraları cihazın arkasındaki etikette yazar son harflere dikkat edin.

2. MicroSD card kullanmak istiyorsanız cihaz hindistan modeli olmalı çünkü onun sim tepsisinde üç boşluk var iki sim ve bir sd card için diğer modellerde sadece sim 2 repair olduğu için sd card takamazsınız (sim 2 slotu hybrid slot hem sim card hem sd card uyumlu)

3. Ben telefonu kayıtlı olarak aldım ama aldıktan sonra fabrika ayarlarına dönünce imeim gitti ve yasal uyarı mesajı geldi sonrasında kendi imkanlarımla repair işlemi yaptım başarılı da oldum ama telefonu brick de edebilirdim biraz zor bi işlem youtube dan izlediğiniz gibi gitmiyor herşey sorunları çözmek biraz da bilgisayar becerinize kalmış.

4. Xiaomi hesabınızla giriş çıkış yapmak zorlaşıyor 5-10dk sürebiliyor cihazı bul özelliği kullanılamıyor.

5. WiFi sorunları WiFi arama ekranında repair işlemi sırasında cihazın NVRam bilgilerini sildiğimiz için NVRam error hatası çıkıyor 2.4G de kopma sorunu yok ama 5G de kopma yaşıyorum. (Bu problem modem kaynaklı da olabilir emin değilim)

Bu konuyu repairli cihaz almayı düşünenler için açtım aradaki fiyat farkını göz onune alınca yine alınabilir bir telefon ama alırken ihtiyaçlarınıza göre versiyon farklarına dikkat edin.
Sd card kullanmak istiyormusunuz? NFC olmazsa olmazınız mı? ya da Operatörünüz band 20 kullanıyor mu? bunlara dikkat ederek alırsanız sonradan pişman olmazsınız.

Not:Verdiğim bilgilerde eksiklikler, hatalar olabilir sizlerde edindiğiniz bilgileri konu altında paylaşabilir sonrasında mesajı güncelleyebilirim.
Herkese iyi forumlar.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
Intel i5 11600KF - MSI MPG Z590 Gaming Carbon WiFi - Cooler Master V8 - G.Skill Ripjaws V 4x8GB 3600MHz - Zotac RTX 3060Ti Twin Edge - Asus VG248QE 144Hz - XPG S40G 512GB - Kioxia Exceria G2 1TB - Sandisk SSD Plus 480GB - Seagate Barracuda 2TB - MSI MAG 550W - Sharkoon SK3 RGB - Razer Ornata V3 X - Razer Deathadder V2 X Hyperspeed - Corsair Void RGB Wireless S.E. - Keenetic Hero DSL
Forum İkinci El İmzası:
Intel i5 11600KF - MSI MPG Z590 Gaming Carbon WiFi - Cooler Master V8 - G.Skill Ripjaws V 4x8GB 3600MHz - Zotac RTX 3060Ti Twin Edge - Asus VG248QE 144Hz - XPG S40G 512GB - Kioxia Exceria G2 1TB - Sandisk SSD Plus 480GB - Seagate Barracuda 2TB - MSI MAG 550W - Sharkoon SK3 RGB - Razer Ornata V3 X - Razer Deathadder V2 X Hyperspeed - Corsair Void RGB Wireless S.E. - Keenetic Hero DSL
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
intel
Otomobil
Otomobil
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone Net
ISS
TürkNet
Oyun Platformu
xbox
Oyun Platformu
PC
World of Warcraft
For the Horde!!
Steam
hyperchondriac91
TV
Samsung
Klima
Klima
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
ipad 5
Xbox Live GamerTag
Xbox Live GamerTag
LOL
Volibear
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
Gigabyte
Kombi
Demir Döküm
Modem
Keenetic
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.148
İkinci El Bölümü Mesajları: 370
Konularının görüntülenme sayısı: 78.788 (Bu ay: 2.923)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.225 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.