Fiyat uygun sanki. Farklı kurulumlar yapılabiliyor, can sıkıntısına birebir, sök tak kendine uğraş isteyenler buyursun:) https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-morpheus-white-argb-tempered-glass-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50193 |
DeepCool MORPHEUS 420mm destekli, dijital göstergeli, pcie4.0 Riser... Transformers gibi kasa 5799TL
-
-
Bu fiyat bandında rakipsiz bence sunduğu özelliklerle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten çok dolu bir kasa. Dijital gösterge + Riser + 3x120 ARGB fan zaten kasanın yarı parasını çıkarıyor :) İhtiyacı olan kaçırmasın.
-
2 Type-C 4 Type-A USB + front jack'li Front I/O. Düşük bütçeye daha az çetrefilli böyle bir kasa çıkarmayarak çok şey kaybediyorlar firmalar
-
net ağırlık :15,5 kg bel ağrısı içinde bire bir :) şaka bir yana top tier kasana niye hiç grommet koymazsın kablolar çirkin görünecek
-
ben bu konuyla alakalı uzun bir araştırma yapmıştım. ben aldığım zaman bu kasanın türkiyede stoğu bitmişti o yüzden ben antec aldım. yani alacak kişilere alternatif olarak link bırakayım.
www.tebilon.comANTEC Performance 1 FT 3x140mm Fanlı Temperli Camlı Full Tower Oyuncu Kasası Uygun Fiyatları ile Tebilondahttps://www.tebilon.com/antec-performance-1-ft-3x140mm-fanli-temperli-camli-full-tower-oyuncu-kasasi/ -
Yeni aldığım Phanteks NV7 bile 16.9 kg :) Bu kasa full tower da değil, ne koydunuz mübarekler içine de bu kadar ağır yaptınız :)
-
Yeni kasa alacak olsam Montech Sky Two, Çift Temperli Cam, 4X PWM ARGB Fanlar Önceden Yüklenmiş, ATX Gaming Mid Tower Bilgisayar Kasası, Tip C, Yüksek Hava Akımı Performansı - Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar alırdım. Fanlardan 3 tanesi reversed blade 1 tanesi normal arka hava tahliye için. 4 fanın fiyatına kasa alıyorsun nerdeyse Montech AX 120 ARGB Fan - 1600PWM, Üst Düzey Dayanıklılık, Sessiz Performans ve Çarpıcı ARGB Tasarımı (120 mm, Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar fanları buradan görebilirsiniz. Fanlar için arkada hub da var.
Ben MONTECH King 95 PRO Çift Odacıklı ATX Orta Kule PC Oyun Kasası, Yüksek Hava Akışı, Aletsiz Paneller, Sağlam Kavisli Temperli Cam Ön, Altı ARGB PWM Fan Fan Hub, King 95 PRO Siyah ABD : Amazon.com.tr: Bilgisayar olanı bekliyorum bir umut getirirler diye. O ayrı canavar 6 tane fan 5i reversed blade 1 tanesi normal, fan hub var, ön taraf istenirse mesh haline getirilebiliyor. Tabi fiyatı da 160$.
Ne deepcool ne NZXT en elite kasayı al, görüntülerde fanlar hep ters takılmış oluyor exhaust olarak, içeri hava almasını sağlamak için rgb kısmı dışarıya bakacak şekilde takmak lazım o yüzden reversed blade fanlı kasa almak daha mantıklı.
-
Bu iki kasa aynı klasmanda değil hocam. Montech klasik mid-tower bir kasa. Fanları evet farklı ama o satın alınabilir bir parça. Morpheus çok farklı formlarda kulanılabiliyor ve daha büyük. Muhtemelen Montech kasa bunun içine sığar:) + Ekstraları çok fazla. Karşılaştırmak pek mantıklı gelmedi bana.
-
antec nx292 beyaz biraz ince ama kasa çok şık ve sağlam bulursanız 2yi geçmeden iyi fiyata alın
-
Bu Morpheus'u ben de inceledim bir ara çok iyi kasa hatta içine 6 tane 200mm fan takılabiliyor 3 tane farklı şekilde kullanabiliyor sanırım bir tanesinde power supply'ı kasanın ön tarafına koyabiliyordun. İçeriği de çok iyi riser falan ama bu kadar büyük kasa monitör yanında fazla kaçıyor. Bende CoolerMaster h500m var dev gibi, monitör yanına koymanın imkanı yok masayı kırar. Bu Montech kasalar çok hoşuma gitti özellikle King 95 pro, kesin alacağım gelirse. Bir de JONSBO D31 Mesh SC var beğendiğim, önünde 8 inch LCD ekranı var.
-
-
-
Üüüüf, şu form hakkaten güzel görünüyor. Ömürlük kasa.
-
Arkadaşimiza topladık Morpheus.
Ben de üst mesajdaki 780 olana geçirmiştim sistemi.
Phanteks 719 da kardeşime verdim bu arada tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X