Yüzbaşı
12 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 78 (Bu ay: 5)
Gönderileri
merhaba arkadaşlar siz üstadlardan bir konu hakkında danışmak bilgi almak istiyordum. aslında internette bir çok kişinin sorup merak ettigi bir soru ama henüz yanıt verebilen yok. ben yakın bir zamanda 3dsiz bir televizyon aldım. TV LG marka 4 çekirdekli 900 Hz 4K bir televizyon. ama tvde 3d yok. benim de merak ettigim izlemeyi çok istedigim bir kaç 3d film var. benim bildigim kadarıyla 3d izleyebilmek için panelin 200 hz olması yeterli. çünkü daha geçen gün kipada AXE marka 200hzlik televizyon çok da güzel 3d oynatıyordu. ama ben 900hzlik televizyonda oynatamıyormuşum. bence bu firmaların milletten daha fazla para koparmak için koydugu ek bir dalga. yazılımsal bir şey. Cihaza 3dyi izletebilen bir yazılım koyduklarında 3d , koymadıklarında 3dsiz satılıyor gibime geliyor. 3d gözlük alıp hdmi ile bilgisayara baglayıp 3d uyumlu ekran kartı üzerinden panelden 3d görüntü alabilir miyim sizce ?? yanlış düşündügüm atladıgım bir yer var mı?? nasıl aşabilirim bu karmaşayı?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
deneme
merhaba arkadaşlar discovery telefonuma yeni çıkan kitkatı yükledim. öncesinde rehberimi v.s go backup uygulamasıyla yedekledim. şimdi kitkata go backup yükleyip rehber yedegimi geri yüklemeye çalışınca hata veriyor. sanırım kitkatın rehber uygulamasyla önce ki versiyonun rehber uygulaması aynı degil. ve çakışma yapıyor yedegimi geri alamıyorum.haliyle bütün rehberim gitmiş durumda. sizce ne yapabilirim??
googleda da yedek mevcut degil. zamanında silmiştim. bir tek go backup'un içinde var yedek.
önceki stock rom'a dönüp yedegi öyle mi almalıyım? eger öyleyse nasıl yapacagım? rom yüklemek hakkında hiç bilgim yok
yardım ederseniz çok sevinirim.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.106
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 2.503 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.869 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.