Şimdi Ara

YAŞIM 22 OLDU.Sizce üniversite için çok mu geç kaldım..... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
14.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oku Abicim oku okumanın yaşımı olurmuş? Okusanda 4 sene sonra yaşın 26 olcak okumasanda başkasının söylemlerini takma.. Yeterki insan istesin!!
  • Bence hiç de geç değil.Sadece 3-4 sene girmemiş gibi bişey olur.Bu da bişeyi değştirmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: suqrucan

Oku Abicim oku okumanın yaşımı olurmuş? Okusanda 4 sene sonra yaşın 26 olcak okumasanda başkasının söylemlerini takma.. Yeterki insan istesin!!

HELAL
  • Üniversite okumak esas olarak işe girmek için değil toplum içinde bilgili bir birey olabilmek için gerekli. En ufak bir muhabbet ortamında bile okuduğunuz alandan size sorular gelir insanlar düşüncelerinize saygı duyar. Keşke herkes üniversite okusa ancak ozaman ülkemiz avrupa düzeyine gelebilir. Ayrıca 22 yaş hiç de geç değil ancak hem okuyup hem çalışmak biraz zor ama olsun yapanlar var sende yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssavas

quote:

Orjinalden alıntı: Private

bende 89 luyum ilk sene girdim ve 100 kişilik sınıfta en küçük bendim herkes 85-88 liydi keşke ilk senemde girmeseydim kendimi çok ezik hissettim

Ben de 90 lıyım. bu sene girdim üni ye aynı senin gibi hissettim.

gayet normal abartmayın

oku arkadaşım okumanın yaşı olmaz ileride çok pişman olabilirsin en azından dene elimden geleni yaptım dersin
  • bu temmuz da 20 olucam bende bu sene çalışmaya başladım öss ye seneye hukuk için beklicem bir sene daha , sayısal mezunuyum aynı korku bendede var geç oldumu diye gece uyku uyuyamıyorum bazen çalışmalarımı biraz etkiliyo ama gittiiğim dershanede benimle aynı yaşta mezunlar ve 24 - 25 yaşında kişilerde var nasıl sakin kalıyolar çok şaşırıyorum içim içimi yiyiyor benimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim321 -- 2 Mart 2009; 11:27:06 >
  • 46 yaşında yanımda oturan bi öğrenci var:)
  • Dostum benim yaş 19 üniversite bitecek. Ama bana sorarsan okumanın yaşı yoktur. Yani eğer maddi imkanım olsa kaç üniversite bitiririm.
  • Daha dün doğum günümdü, yaşım 25 oldu. AÖF'de 2.sınıftayım ve belki yalnış bir strateji ama, hayatımın AÖF'yi bitirip ona göre bir iş bulma yolunda planlıyorum. Okul bitince 27 olacağım, hemen askerliğimi yaparsam eğer bankalarda belki iş bulabilirim. Yaşım bazı konularda büyük dezavantaj, bunu biliyorum.

Ama 22 yaş okula girmek için geç değil. 26-27 gibi mezun olursan bir şeyler yakalama şansın yüksek olur. Üstelik okul tecrübesi çok başka bir şey.

Oku. Bu kadar. Hiç çekinme. Evlenme, çocuk yapma gibi konularıda düşünme. Yapmak istediklerini yapamazsan ne iyi baba olur senden ne de koca. Kendini toplum kalıplarına uyduracaksın diye kendinden vazgeçme.

Biraz inanç, biraz cesaret.
  • Bu tür şeyleri kafana gerçekten takma,hayat senin hayatın,bir başkası daha erken de gidebilir,30 küsürde de üniversiteye gidebilir.Ben her türlü zıtlıkları yaş anlamında,okuduğum 2 üniversite hayatında gördüm.

Ben 81 doğumluyum;Liseyi 15 yaşında bitirdim; 1996 yılında tam 2,5 yılda kredili sistemde bitirdim.Çok komik geliyor pekçok kişiye,ama erken başladığım için böyle oldu.97'de üniversiteye başladım;16 yaşında üniversiteye gittim,gerçi Allah'a şükür aile çevrem,yetiştirilme tarzım,karşı cins ile olan ilişkiler,cinsellik,vb.. dolayısı ile pekçok açıdan tecrübeli idim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 2 Mart 2009; 14:48:27 >
  • Bence git oku gir üni.ye mezun olunca 26 yaşında olursun.. ben de mezun olduğumda 26 yaşımda olucam ... bişi fark etmicek inan bana.... çok uzatan insan var....

eğer içinde okuma arzusu varsa git oku yoksa ileriki yaşlarda çoook pişman olursun... etrafımda okumayanlar hep pişman..
  • ben 21 yaşında girdim yaşın biraz büyük girmek daha iyi bir yönden çünkü tadınıdaha çok çıkrarıyosun bazı şeylerin daha farkındasın bizim sınıfta 29 yaşında arkadaş vardı hiç bir şeydende geri kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Shane

hiç geç değil 1.sınıftayım bu yıl 84 83 lü insanlar var hiç sorun olmaz yeter ki okumak iste

aynen benim sınıfta da var bu şekilde adamlar
  • Gençlikte olabiliyor böyle durumlar geç olgunlaşıyorsun herşeyin farkına varıyor okumak istiyorsun bir liseye gidip öss formu almanı dilerim.O kadar da geç değil okumayıp ne yapacaksın sürünürsün görüyorum komşu çocuklarını ne haldeler
  • Ben 21 yaşında girdim üniversiteye büyük okumak daha güzel.
  • 32 yasinda arkadaslarim var benim unide
    okumanin yasi yoktur ama sunu bilki enaz 4senen gececek bu 4 senede kendini gelistirmelisin vede bolumunu iyi secmelisin yoksa bosa 4-5 senen gecer
  • ne geçi hocam, "daha 22yim neden olmasın?" demelisin kendine. Ha iş hayatına atıldım demişsin bide ne güzel, o zaman gir AÖF'ye keyfine bak.
  • hiç geç bı yaş degıl okumak ıstıyosan oku
  • Hiç geç değil çokta iyi bence. biz toy toy okula giderken,Bizden 5-10 büyük adamlar ortalığı kasıp kavuruyordu.;)
    tam yaşı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norman Cook

Daha dün doğum günümdü, yaşım 25 oldu. AÖF'de 2.sınıftayım ve belki yalnış bir strateji ama, hayatımın AÖF'yi bitirip ona göre bir iş bulma yolunda planlıyorum. Okul bitince 27 olacağım, hemen askerliğimi yaparsam eğer bankalarda belki iş bulabilirim. Yaşım bazı konularda büyük dezavantaj, bunu biliyorum.

Ama 22 yaş okula girmek için geç değil. 26-27 gibi mezun olursan bir şeyler yakalama şansın yüksek olur. Üstelik okul tecrübesi çok başka bir şey.

Oku. Bu kadar. Hiç çekinme. Evlenme, çocuk yapma gibi konularıda düşünme. Yapmak istediklerini yapamazsan ne iyi baba olur senden ne de koca. Kendini toplum kalıplarına uyduracaksın diye kendinden vazgeçme.

Biraz inanç, biraz cesaret.

Benim yaşım 22 bile olmadı.21.5
    Babamla beraber işlettigimiz dükkan var
    Ve bende aöf 2.sınıf ögrencisiyim kamu yönetimi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.