Bölüm Yetkilisi
29 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
35 üye
Görüntülenme
Toplam: 1064 (Bu ay: 11)
Gönderileri

500TL bandında önerilebilecek başka model var mıdır?

Özellikle G500H da arka kamera olması ve 2K çekim yapması ilgi çekici yanı oldu.

Dün Airbnb üzerinden Muğla tarafında 6 kişi için bir eve rezervasyon yaptım.Açıklama kısmında bayram zamanı şöyle, bu zaman böyle diye bir açıklama yoktu.Ayrıca fiyat olarak 500TL günlük civarında bir rakam görünüyordu.

3 gece için rezervasyonu yaptım, ödemeyi de yaptım.Ardından ev sahibi gerçekte rakamın 1250TL olduğunu, sistemsel hata olduğunu ve kendisi böyle bir fiyat girmediği, ayrıca bayram döneminde en az 5 gün süreyle kiralama yapılabileceğini söyledi.

Dünden beri Airbnb ye attığım yardım mesajına, firma tarafından yapılan tek dönüş: Mesajı gerekli birime ilettik, sizinle iletişime geçilecek.

İptal edersem komple para yanacak, ev sahibi iptal ederse kendisine 20 dolar civarında cezai işlem uygulanacak.10 gün zaten para iade işlemi sürecek, araya bayram falan da girince bildiğiniz 15 gün boyunca parayı işletip, öyle teslim edecekler.Ev sahibi de burda mağdur oldu, şuanda bizim seçtiğimiz tarihler dolu görünüyor mecburen sistemde.

Telefonla ulaşmak söz konusu değil, bu yüzden seve seve cevaplarını bekliyoruz.

Daha önce benzer durum yaşamış biri var mı?
3 farklı olay anlatacağım, bu 3 olayın sonucunda ülkede hiçbir şekilde can güvenliğimizin olmadığını çok daha net anlayacağınızı tahmin ediyorum.

Bu yaşananların hepsi, Türkiye'nin en modern şehirlerinden biri olan İzmir'de yaşanmıştır.

Olay 1

Neden o saatte dışardaydılar? Sorusunu sorma gafletine düşecek kişiler lütfen 2. olaya devam etsin ve lütfen bu konudaki gereksiz yorumlarını kendilerine saklasın.

İzmir/Bornova'da ikamet ediyorum.Belki bilginiz vardır, İzmir'in en sakin ve nezih bölgelerinden biridir.Çoğunlukla öğrenci ve çalışan ailelerin ikamet ettiği bir yerdir.

Akşam saat 12 sıralarında yaz vakti, kuzenim arkadaşlarıyla buluşmaya gitmişti.Bornova Merkez'den, Taşkent bölgesine taksiyle geldik.Kuzenim bizimle buluşmadan önce bir adet bira içmişti.Eşim ve ben hiçbir şey içmemiştik.Çevre yolunun yakınında büyükçe bir park var, hava sıcak olduğundan dolayı biraz parkta oturup ikişer bira içeriz diye yakınlarda bulunan büfeden 2şer adet bira aldık.Büfeden çıktığımızda parka doğru yürümeye başladık.(Ek bilgi olarak: Eşim yabancı ve bu süreçte yolda yürürken İngilizce konuşuyoruz)

Büfeden yaklaşık 100metre uzaklaştık ki arkamızdan birilerinin bizi hızlı adımlarla takip ettiğini farkettik.Uzun boylu, kaslı sayılabilecek 25 yaşlarında bir genç arkamızdan hızlı adımlarla geliyor ve gittikçe yaklaşıyordu.Birden durduk, kuzene tetikte kalmasını söyledim.Sonuçta geç saatte başımıza ne geleceğini bilmiyoruz(her ne kadar kendi mahallemiz de olsa).Arkamızdan gelen şahıs bizim durmamızla beraber acayip sesler çıkarmaya başladı, eşime arkama doğru geçmesini söyledim.Genç, saçma sapan sesler çıkartarak karate hareketlerine benzeyen hareketler yapıyordu.Kuzenim ısrarla kafadan kırık heralde falan diyordu.Ben hala tedirgindim, o yüzden kuzenle eşimi önden hızla yürümeleri için yolladım.Ben de arkalarından hızlı adımlarla ilerlerken arkadaki şahıs hızla koşarak kulağıma ağır bir yumruk attı ve önümüze doğru geçti.Olayın şokunu atlatıp, eşime eve doğru kaç dedim.Kuzenim, benden büyüktür yaşça ancak 1.70 45 kilo bir adamdır.Onu da uzaklaştırmaya çalıştım ve önümde duran torbadan bir adet bira çıkartıp fırlatmaya hazırlandım.Saldıran kişi yine karate hareketleri yapmaya başladığında tekrar saldıracağını anladım ve bira şişesini fırlattım.Gözlerinde hiçbir yaşam belirtisi olmayan bu şahıs, göğsüne çarpıp sonra yerde kırılan dolu bira şişesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi üstüme doğru koşmaya başladı.Anladım ki kaçış yok, biraz geri adım atarak dengemi sağladım ve bana vurmak için üzerime koştuğu anda karnına baya sağlam bir tekme attım.

Saldırgan yere yığıldı, ancak esas sıkıntı o dakikada başladı.Arkamdan gelen seslere doğru döndüğümde 10-15 kişilik bir grubun üstümüze geldiğini farkettim.Hem kuzenimi, hem de beni tutarak bıçak sallıyorlardı.Kuzen zayıf olduğundan 2 3 kişi onun başında kaldı ve geri kalanlardan bir tanesi bıçağı boğazıma dayadı.O anda tek düşündüğüm şey eşimdi, başka hiçbir şey değil.Karım var yanımda bırakın diye bağırdım ama küfürler, yumruklar sırasında ben karım ve kuzenim onlar benim bırakın, bize saldırdı yerdeki çocuk dedim.

Bu arada yerdeki oğlan doğruldu ve benim gözüme baka baka "abi siz türk müsünüz? Ben sizi İngiliz sandım" dedi.Ben İngiliz olsak ne olacak lan manyak, niye saldırıyorsun bize dedim ancak boğazıma bıçak tutan genç hala tam olarak ikna olmamıştı.Sonunda karım var bırakın dediğimde küfürler ederek buradan gidin diye kuzenle beni bıraktılar.

Bu arada büfenin yan tarafında taksi durağı var ve belki 10 tane taksici var.Buna rağmen bir tanesi bile ne oluyor diye 100metre ilerisine gelip bakmadı.

Olay yerinden ayrılırken direk polisi aradım ve olayın yerini ve durumumuzu tarif ettim.Evimiz yakın olduğu için eve doğru koşmaya başladık.Bu arada kuzen bir daha polisi aradı ve telefondaki polis " olayın olduğu yerde bekleyin" dedi.Kuzen telefonda çıldırdı tabiki ve nasıl gidelim oraya vs dedi.Tamam ekip yolluyoruz şimdi oraya dediler ve kapattılar telefonu.Evin oraya vardığımda polis memuru olduğunu söyleyen biri aradı ve nerede olduğumuzu sordu.Evin 2 sokak altına adres verdim.Geldiler ve olayı anlattım.İlk sorduğu soru "şikayetçi misin?" oldu.Evet şikayetçiyim dedim.Tamam biz şimdi o tarafa gideceğiz, bulabilirsek sizi arayacağız dedi.Eşim olayın şokunda olduğundan dolayı yalnız bırakmak istemedim ve polisle gitmedim.Aslına bakarsanız özellikle bize saldıran kişinin ve bıçak çeken kişilerin tam tarifini vermeme rağmen polisten hiçbir yanıt gelmedi.Yani bulamadılar, bu yüzden benim şikayetçi olmamın da bir anlamı olmadığını düşünüp tekrardan geri aramadılar bile.

Polisin gelmesi yaklaşık 15-20dk sürdü, direk olay yerine gitseler o grubu anında bulabilecek durumdayken bizim yanımıza gelip zaman kaybettiler.Sonrasında da vurdumduymazlık yapıp aramadılar bile diye düşünüyorum.

Ertesi gün olayın harareti soğuduktan sonra eşimle konuştum ve büfeye koşarak yardım istediğini söyledi ancak yarım yamalak Türkçe ile nasıl anlaşıldı bilemiyorum.Orada bize bıçak çekenler belki de biz eşimi taciz ettik falan diye düşündü.Ancak bundan sonra şu soru aklıma takılıyor: Bize saldıran eleman nerden geldi, bıçaklı olanlar arkadaşı değilse neden ona bıçak çekilmedi???

Ertesi gün büfenin güvenlik kameralarını inceledim, neredeyse hepsinin yüzü belli.Hatta olaydan sonra büfenin etrafında 15dk kadar oyalanıp bira falan alıyorlar.Herşey açık ve net görünüyor.Bu sürede polis oraya gitmemiş...

Bu olayda birkaç şey öne çıkıyor.

1-Polis gelinceye kadar orada bıçaklanır ve ölürsünüz orası kesin.
2-Bekçi dedikleri gencecik çocuklar devriye atarken 4 kişi dolaşıyorlar ve belirli bölgelere müdahalede bulunamıyorlar.
3-Parklar bütün uyuşturucu kullanan gençler için yuva olmuş durumda ve bunu kontrol eden bir devriye yok.
4-Büfe yıllardır saat 10 dan sonra alkol veriyor, polis buna göz yumuyor.
5-Polis başıma iş almıyayım da ne olursa olsun düşüncesi içinde.

Olay 2

Bayraklı'da genişçe bir cadde var, Smyrna meydanına doğru çıkıyor bu yol, bölgeyi bilenler için Kızılay Kan Merkezi'nin önündeki Alija İzzet Begoviç Caddesi.Eşimle beraber taksideyiz, Bostanlı'ya doğru gidiyoruz bu cadde üzerinden.Hafif trafik var, arkamızda da bir araç uzunları yakmış, taksinin arkasından takip ediyor.Taksiciyle sohbet ederken, acemi heralde, uzunları açık gidiyor dedim.Yok abi, bayadır arkamızda aslında araya birkaç araç girdi, makas ata ata arkama geldi tekrar dedi.Neyse falan dedik, sağa doğru çekildik.Önü boşalınca çılgınlar gibi hızlanarak kavşaktaki kırmızı ışıkta durdu.Kırmızı ışıkta durmadan önce de yalpalaya yalpalaya gitti ve yan tarafındaki modifiyeli Civic e neredeyse çarpıyordu.Ben böyle durumlarda polisi arayıp şikayet ederim genelde ama baktım ki araçta plaka yok.Beyaz Symbol, plaka yok, müzik son ses, uzunlar yanık, tam bir eşgal.Kırmızı ışıkta Civic bu araca yanaşarak camını açma gafletinde bulundu, sağ ön kapı açıldı ve Symbol den bir genç indi, Civic'teki eleman arabadan inmedi ancak bağrışmalar falan başladı.

Olay diğer 3 kişinin daha araçtan inip, Civic'teki elemana saldırmasıyla devam etti.Camın içinden çocuğa yumruk atmaya çalışıyorlar ve tahminimce baya vurdular.Sonra birden Civic'in yanındaki araçtan Hyundai Accent(başka bir araç), aradan geçen 5dk dan sonra biri indi ve ben polisim girin arabaya bırakın diye bağırmaya başladı.Kimliğini göstererek ve diğer 4 kişiyi ittirerek araçlarına soktu.Civic ve Symbol aynı yöne doğru devam etti, Accent ise başka yöne.Sonrasında ne oldu bilemiyorum ancak, polis abimiz orada Symbol'ü tutmalıydı.Belki aynı yol üzerinde Civic'in önünü kesip tekrar saldırdılar, kim bilir.Ancak her ne kadar ilk müdahaleyi yapsa da, durumu kontrol altına alamadı polis abimiz.Hak veriyorum, belki adam evine gidiyor, çoluğu çocuğu bekliyor evde ancak bir de şöyle düşünün: Ya o araçtakiler aslında sabıkalı vs ise? O müdahale etmediği sürece kim müdahale edecek bunlara? Olayı gördüğü anda niye anında müdahale etmedi? Olay 10dk civarı sürdü, bu sürede yakında karakol olmasına rağmen neden hiçbir ekip gelmedi???

Nerede bu polisler???

Olay 3

Bu olay dün gece başıma geldi.Hayatımda bir ilki daha yaşamış oldum.Mavibahçe AVM'de eşimle beraber sinemaya gittik.Saat 11.30-12.00 aralığında Anadolu Caddesi üzerinden Çiğli Evka 5 teki evimize gidiyorduk.Yolda beyaz Punto ya da Bravo (tam kestiremedim heyecandan) tarzında bir araç, yüksek hızda slalom yaparak gidiyordu.Ben kurtulmak için, bastım gittim ancak Evka 5 ayrımında tekrardan bir şekilde arkamdan geldiğini fark ettim.

Evka 5 yokuşunu belki bilenler vardır, eğimi yüksek, 1km civarında bir yokuş.Yokuştan hızla çıkıyordum bir an önce evime varmak için.Baktım ki beyaz araç yine arkamda, hatta yolun sağ tarafında yürüyen 2 tane gence çarpmak üzere sağa kırdı bir ara.Gençler zor kaçtı, dikiz aynasından izliyorum bir yandan.Sonra hızlanarak arkama yapıştı ve neredeyse tamponuma değecek şekilde yukarı çıkmaya başladık.Aracım da yeni olduğu için zarar gelmesin diye içim gidiyor zaten, sağa doğru yanaşarak yavaşladım.Baktım bu da sağa doğru geliyor ancak üzerime doğru sürüyor.Sonra tekrar hızlandım ve kurtulmaya çalıştım ama başaramadım.Yokuşun sonunda yüksekçe bir kasis var, yol sola veya yukarı doğru ayrılıyor.Tam bu kasiste atlatma düşüncem vardı, kasiste durdum.Bir baktım bu da duruyor ve işin ilginç yanı aracın içindeki bir kadın.

Kasisten sola doğru devam ettim ve sağ tarafta park etmiş olan tankerin arkasına yanaştım, takipteki araç da hemen arkama yanaştı.Durdum, bir dakika kadar ne yapacağıma karar vermeye çalıştım.Aracı kapattım , eşim inme diye ısrar etse de aracımdan indim.Arkadaki aracın sürücüsü ile konuşmak için yanaştım.Aracın içindeki bayan 40 yaşlarında, üzerine giydiği yarı transparan tshirt bütün göğüslerini gösteren birisi.Arkada bir adet ufak boyutlu tüylü bir köpek var.Bir sıkıntı mı var, biraz tehlikeli araç kullanıyorsunuz dedim.Yooo, sence bir sıkıntı mı var dedi? Benim bir sıkıntım olmadığını ancak kendisinin beni araç kullanırken rahatsız ettiğini belirttim.Ayrıca eşim arabada ve korktu, rahatsız oldu dedim.Haaa eşin mi var arabada dedi, evet dedim.Kimiliğini versene sen bi dedi, neden vereyim kimliğimi polis misiniz siz dedim.Hayır, siz polis misiniz dedi, ben de hayır ama böyle giderse gelmeleri gerekecek dedim.Bir şeyler geveledi ağzında, hatılamıyorum tam olarak.İsterseniz siz önden gidin, ben de evime doğru geçeyim dedim.Yok böyle iyi, beklerim ben dedi.Arada bir vites kutusunun oraya gitti eli, tedirgin oldum.Bıçak mı çıkarak, silah mı diye beklerken telefonu çalıyordu.Açmadı telefonu benimle konuşurken.Ben de tamam o zaman dedim ve aracıma dönüp hemen polisi aradım.

Bölgeye yeni taşındığım için sokak vs bilmiyorum ama salağa anlatsan bu kadar rahat bulabileceği yer olamaz heralde.Polise anlattım durumu, aracım kapalı, eşimle beraber polisin gelmesini bekliyoruz.Aradan bir 5 dk geçti, kadın yolu kapatacak şekilde önümü kapatarak camı açmam için işaret yaptı.Bişeyler söyledi hatırlamıyorum tam olarak ama ben gidiyorsunuz heralde iyi akşamlar dedim.Biz hep buralardayız, merak etme sen gibi bir şeyler geveledi.

O çıktıktan sonra birkaç sokak yukarıdaki evimin önüne doğru gittim ve aracımı park ettim.Polis beni telefonla aradı ve nerede olduğumu sordu.Yeri tarif ettim, eviminin önüne geldi.Geçen diyalog şöyle:

Jeasme- İyi akşamlar,çok uzağa gittiğini sanmıyorum, hemen şu yöne giderseniz yakalayabilirsiniz.
Polis- İyi akşamlar, ne oldu yeaaa, anlatsana...
J- .... böyle böyle, hemen çıkarsanız bulursunuz bence. (İkisi de sırıtıyor ben konuşurken)
P- Noldu ya korktun mu?
J- Beyfendi araçta eşim vardı, korkmadım ama çekindim.Ya başımıza bişey gelseydi?
P- Plakasını aldın mı aracın?
J- Evet 35 KT ...
P- (Sağdaki polis yazmaya çalışırken diğeri durdurdu) Biliyorum ben onu yeaaa, geçen de kavga mı ne çıkarmıştı.Şikayetçi misin?
J- Baktım şikayetçi olsam da hiçbir şey değişmeyecek, hayır değilim, sizi de yordum kusura bakmayın.

Diyip, evime döndüm.Sinirlendim, ama yapacak bir şeyim yoktu.Polis iş çıkmasın diye resmen benimle konuşarak vakit geçirdi ve kaçmasını kolaylaştırdı.

Baktım çektiler arabayı evin yakınındaki cafeye, çay sigara devam boş yapmaya...

Benim tahminim kadının bir arayış içinde olduğu ve o gece kendine partner aradığı.Ne yapıyorsa yapsın kendi tercihidir, ancak benim kızdığım nokta alkol veya uyuşturucu ne kullandıysa benim ve eşimin hayatını tehlikeye attı.Hem canıma, hem malıma kast ediyor ancak polis buna hiçbir şey yapmıyor.Bu arada olayın olduğu sokağı gören mobese olduğunu bu sabah fark ettim...

Bu ülkede polis ne işe yarıyor?

Evine geliyorsun, kapıyı açık buluyorsun.Hırsız girdi diye arıyorsun, gir bak bakalım hala içerde mi diyor.Ne işe yarıyor bu polis biri bana anlatsın lütfen?
Selamlar,

Eşim bir kolejde çalışıyor şuanda.Ocak ayında iş başı yaptı, zaten 1 hafta içinde başlaması gerekti acil olarak.

O zaman oturma izni kartı yenilenmesi gerekiyordu yeni evli olduğumuz için, o süreçten dolayı çalışma iznine geç başvurmuş olduk.

Yaklaşık 2 ay önce çalışma izni geldi, ancak geçen gün fark ettim ki sigortası bu zamana kadar hiç yapılmamış.Ayrıca aldığı maaş da yabancı öğretmen maaşı olan asgari x3 şeklinde falan değil.

Bu süreçle ilgili bilgisi olan var mıdır aranızda?
FM - CM oynamıyorum uzun zamandır, biraz gerçek istatistikler ve olabilecekler üzerinden konuşabiliriz bu konuda.Pozisyon üzerinden gideceğim, şuanki ilk ve önemli sıkıntımız FORVET.Gomis in yaşını görmezden gelemeyiz.Yanında ve yerine olabilecek adaylarımız listede.

Malum takımda Gomis şuan neredeyse tek forvet pozisyonunda.Eren den yararlanamıyoruz ve forvet arayışı içindeyiz.

Alternatiflerimiz arasına girebilecek birkaç oyuncu:

Bundesliga:

Alfred Finnbogason - Düşük maliyet/ yüksek verim - Elmander den sonra gelecek bir Nordic forveti takım benimseyecektir.Boyu çok uzun değil ancak Bundesliga da Ausburg ile iyi bir sezon geçirdi.

Andrej Kramaric - Maliyeti konusunda bilgim yok ancak seri ve ayaklarına hakim bir forvet.12 gol 7 asist ile oynuyor.Listedeki en iyi aday bana göre.

Niclas Füllkrug - Gomis oyuna girdiği anda kanada çekebileceğimiz, hava toplarında da etkili olabilecek bir oyuncu.Oyuna sonradan girerek attığı 4 gol, joker bir oyuncu olarak yararlanabileceğimizi gösteriyor.

Nils Petersen - Ayaklarına hakim bir futbolcu, geçmişte Bayern in gelişmesi için kiraya yolladığı Petersen bir türlü istenen potansiyele ulaşamadı.Bu sezon attığı 15 gol zaten potansiyelinin göstergesi.Freiburg un düşme hattında olması bu transferi kolaylaştırabilir.
Barcelona konusunu kirletmeyelim, buradan yazalım.

Lütfen konu Messi - C.Ronaldo konusuna dönmesin, lütfen.
Allah aşkına şu Konya Kayseri maçına bir bakın.

Buorabia nın pozisyonunu ne güzel kaçırmıyor, ikinci sarıyı veriyor dediğim Halis efendi, Jahovic in uçan tekmesini es geçiyor.Üstüne başka bir pozisyonda Jahovic yüzünden karşı takımın kalecisi kırmızı kart görüyor.

Trabzon maçında adamlar resmen biçmeye oynuyor, kendilerine yapıldığı anda yerden kalkmıyorlar.

Çok uzağa gitmeye gerek yok, bu akşam Medel'in eline top geliyor, Adebayor elle oynadı diyor.

Dün yine derbide Fernandao nun pozisyonu vs.Nedir abi bu hakemlerin derdi?

Ben Galatasaray'a haksızlık yapılıyor vs falan demiyorum.Neden adam gibi maç yönetemiyorlar diyorum? Neyin baskısı altındasınız bu kadar?

**Trabzon ile cidden büyük sıkıntı yaşayacağız gibi geliyor.Her pozisyonda yerde 1dk yatıyor en az bir oyuncusu.
45.000 civarı toplamı olan 2 krediyi kapatmamıza rağmen findeks sisteminde hala borç olarak görünüyor.

Güncel rapor almama rağmen garanti ve finans tan almış olduğumuz 2 kredinin toplamı sistemde borç olarak görünüyor.

Şuanda araç almak için taşıt kredisi kullanacakken farkettik, onay vermiyor.20.000 civarı falan ancak çıkıyor bireysel kredi bile.

Bunu nasıl çözebiliriz? Nereyi arayıp nereyle görüşmemiz gerek bu konuda?

** Krediyi baba üzerinden alacağız.Üzerine 2 ev 1 işyeri 1 araç var.Emekli maaşı var ve hala kendi iş yerinde çalışıyor
Yıllık ortalama 15-18bin km civarında yapacağım.

SUV isteme sebebim ayda 4-5 gün inşaat için dağ tepe bayır çıktığım olabiliyor, ancak 4 çeker olma şartı yok.Altını haşat etmeyelim aracın yeter.

Peugeot 2008 almak üzereydim ancak e-HDI olan modeli BlueHDI yazmışlar.Kapora vermiş olmama rağmen arayıp vazgeçtiğimi söyledim.Bu hafta içinde araç almak istiyorum artık, kiralama belimi bükmeye başladı.

Yıl olarak 2012 altına inme düşüncem yok, çıkabileceğim en en son fiyat 85bin lira.Biraz da yakışıklı, donanımlı araç olsun istiyorum.
Sitede oluşturduğum kasa yüzünden toplamda 1300$ civarında para kazandım.

Ancak 2 gündür siteye pek uğramıyorken, dün farkettim ki trending cases(popüler kasalar) kısmından kasam kaldırılmış.

Sondan 7. olan kasam ( %60 knife yazandan sonraydı hemen) birden yok olmuş listeden.

Destek kısmına yazdığımda ise, sadece kasanın artık açılmadığından dolayı popülerde olmayacağını söyledi.

Adamın kazandığının %1 ini aldım diye bir kasadan gözü kaldı anlaşılan.

Bu arada kasa da iyi para kazandırıyordu.1-2$ kar ede ede başlarda çok para kazanmıştım
Hakkında
Meslek: Gayrimenkul Danışmanı
İlgi Alanları: Futbol,Seyahat,Ticaret, Girişimcilik
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:

Eski Kullanıcı Adım:Jeasme
Prensip gereği artık forumda 100 ve üzeri referansı olmayan üyelere önce para göndermiyorum...
Sorunsuz alışverişlerim:*Rusvenlee*DaveMustaine(NicholaiHel)*Burhan***kazmerkaya*sanat7*Oakles*y.alper*photo-pentax*express*nettt*Dogukan3535*ByAslan*metintekin***gLam***demircibu***SHEVYLENAX*cepciniz83*mhdemir*cex1985*romaktik83*
MeteÖzbakay*uu_r*kriz_369*linger***Tafurdi*zanbay*kriz_369*imuratk*lord__of_darkness*Efsane48*ISLAMBOL*mobile-t*erm1122*Liu Kang*conur87*orcun32*Fromthesky*!!!Chinogolog!!!
*kokov

Ve sahibinden.com üzerinden bir çok alışveriş...
Sorunlu Alışveriş:*omusti*JasiusSky(Gerçek adı Gökhan Boz)Dolandırıcıdır*pasha23 -GARANTİLİ KAYIT YAPIYORUM DİYE YALAN SÖYLEYİP GEÇİCİ KAYIT YAPAN, FOYASI ORTAYA ÇIKINCA ERKEK GİBİ LAFININ ARKASINDA DURMAYAN GÜVENİLMEZ KAYITÇI!!!!!
(Bazı üyeler kullanıcı isimlerini değiştirmişlerdir lütfen detayları pm le sorunuz)
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Skoda Kamiq 1.0 Elite DSG
Mobil cihaz
samsung
Operatör
turkcell
ISS
Superonline
ISS
Uydunet
Oyun Platformu
pc
Takım
Galatasaray
Steam
grimmjowjaeagerjaques
TV
LG
Tablet
IPAD AIR WIFI 16GB
Notebook
Lenovo
Dünyadan Futbol
FC Barcelona
Dünyadan Futbol
FC Barcelona
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.434
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.191
Konularının görüntülenme sayısı: 695.941 (Bu ay: 2.134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.062 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.