Şimdi Ara

YAŞIM 22 OLDU.Sizce üniversite için çok mu geç kaldım..... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
14.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: syseditenes

konu açılalı çok olmuş ama bende 22 yaşındayım inşallah Allah izin verirse üniversiteye gidicem. ulan ne dünyaya ne de ahirete hizmet ediyoruz? ne iş yapıyoruz.. okumadan olmuyor abi. okuyalım okumaya teşfik edelim... ilim öğrenmek her erkek ve kadına farz....
    Allahım sen yardım et..

amin dostum, umarım herşey dilediğn gibi olur.
  • 23 yasindayim istanbul uni de 2 yillik bitirip amerikaya geldim burda uniye baslayamadim diye aglamakliyim yinede gec kalmadin diyolar kardesim hicbisey icin gec degil ben bunu bilir bunu soylerim merak etme sen bildigin yolda devam et unutma insan inandigi seyler ugruna mukemmel hatalar yapabilir en guzel hatan universite okumak olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

24 yaşında 4. sınıfta okuduğum bölümü bırakıp başka bölüme başladım ve son derecede mutluyum

Hocam seninki aşırı fantazi olmuş yalnız
  • Yaşım 22

19 yaşındayken Mersin Ünv/Pazarlama bıraktım

ertesi sene İstanbul Sinema TV Akademisine başladım..
    geçen senede bitirdim Halkla İlişkiler AÖF'ye başladım..
    bu sene 2.sınıfa geçtim..Allah kısmet ederse mezun olursam,(2 yıllık AÖF ön lisans) bana şans tanınırsa sınavsız olarak Eskişehir'de gidip okurum..ama yok efendim DGS'ye gir ondan sonra anca radyo tv sinema bölümüne girebilirsin denirse mecbur dgs'ye çalışırım..baktım kazanamadım..gene öss'ye girip (seneye) 4 yıllık AÖF Felsefe veya Sosyal bilimler seçerim..maksat hem lisans diplomam olsun (ki 3 tane diploma oluca..tv sinema akademisi,halkla ilişkiler ve felsefe) hem de askerliğimi bir süre daha ertemelek...

bakalım kısmet hayırlısı..okumak güzel ama baba emekli olacaksa maddi külfet getiriyor..okumanın yaşı yok..inşAllah hepimiz iyi yerlere geliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 12 Haziran 2010; 5:41:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

24 yaşında 4. sınıfta okuduğum bölümü bırakıp başka bölüme başladım ve son derecede mutluyum

Hocam seninki aşırı fantazi olmuş yalnız

öyle ama ömür boyu istemediğim bi mesleği yapıcağıma şimdi aşırı fantezi yapmaya değer..

• 30 a kadar yolu var ne geçi erken bile :)
  • Baya bi senesini okulda harcamış biri olarak, sana yararı dokunmayacaksa gitme derim. artılarını eksilerini düşün. kolay değil 4 senen gidicek ve maddi açıdan getirisi yok
  • şu konuya daha üniversite yüzü görmemiş ergenler cevap vermese olmaz mı ? evet 16 yaşında lise bitiyor değil mi ? hemende çoluk çocuk yapıcan ne biçim düşünen insanlarsınız siz ya cahillik diz boyu aq..
    abi sana şunu söyleyeyim üniversiteye girmek için tam gençliğinin hareketli fırlama zamanlarındasın geç değil gayet normal. Malum türkiye gibi bir yerde böyle salak bir sınav sistemi olduğu için 2 3 defa deneyip öyle giriyor millet. ayrıca benim şahsi görüşüm 30a kadar oku takıl birşeyler yap.. üniversiteden sonra hayatını düzene sokman gerekicek iş vs hayatın gerçekleriyle yüzleşeceksin hep birşeyler eksik olacak yaşlanmış gibi hissedeceksin en iyisi öğrencilik.. oku okuyabildiğin kadar sen böyle aptal yorum yazanlara bakma çoluk çocuk :)
    quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

JETAACK
    Yaşım 22 içimde duran bir okuma aşkı var ama bir tarafdanda iş hayatına atıldım.Sizce üniversite için çok mu geç kaldım?

millet 20 yasında unuversıteyı bıtırıp 21 de evlenıyor.
    sen 22 yasında gırsen 4 yıl okul,26 yas off cok gec kalırsın,işede 20 yasındakılerı alıyorlar

• yaş 24 açıköğretimdeyim azıcık daha gazlarsanız tıp okumaya başlıcam

Şaka bir yana...

Hayata erken atıldım para derdim yok, güzel bir arabam var ama üniversiteye gitmemenin yarattığı boşluğu hiçbirşeyle dolduramadım...
  • ikinci öğretim okuyup bi yandan da çalışmana devam edebilirsin. Neden geç olsun.
  • 70 yaşında 3. üniversitesini bitiren tanıdığım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

yaş 24 açıköğretimdeyim azıcık daha gazlarsanız tıp okumaya başlıcam

Şaka bir yana...

Hayata erken atıldım para derdim yok, güzel bir arabam var ama üniversiteye gitmemenin yarattığı boşluğu hiçbirşeyle dolduramadım...

• Birinci sınıfım . Sınıfımda 10 dan fazla 22 - 23 yaşında var .
  • 24 yaşındayım 2 yıllık inşaat teknikerliği okumuştum ardından aöf işletmeye başvurdum 1 ay sonra eğitim hayatım bitiyor kısmetse.

İnşaat sektöründe teknikerler için çalışma şartları ağır ve tatmin edici bir ücret yok.

Dedim aöf'ye gireyim bir yandan okurum bir yandan gezerim keyif yaparım çünkü hemen hayata atılırsam gezmeye eğlenmeye birdaha hiç fırsatım olmayabilir diye düşündüm..

Hem aöf okuyup hem çalışmak istemedim çünkü işten eve yorgun gelip ders çalışmaya kendimi veremeyeceğimi düşündüm riske atmadım.

ilk celpde askere gidip aradan çıkarmayı düşünüyorum.. askerden gelince kapı kapı iş arayacağım sizce iş bulmak için geç kalmış olurmuyum iş bulma sorunu olmadığını varsayarsak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 17 Nisan 2015; 22:13:13 >
  • Mezun oldunuz mu ? Sizce gereksiz miydi ? Yoksa iyi ki okumuşum diyor musunuz ?
  • konu hortlanmış. son durum ne hocam
  • Konu kaç seneden sonra hortlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.