Çavuş
23 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun yazılı soru önergesine yanıt veren Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için 2015 yılında alınan 12 bin 500 kilo kavurma tipi kutulanmış et konservenin 4 bin 50 kilosunda at eti tespit edildiğini belirtti. Bakan Canikli, ilgili firma ile sözleşmenin feshedilip, suç duyusunda bulunulduğunu, tespit edilen at etinin de personelin tüketimine sunulmadan imha edildiğini bildirdi.

https://www.cnnturk.com/turkiye/deniz-kuvvetlerinde-at-eti-skandali
2.'den geçerken yeni farkettim. Otobüste sesli güldüm. Git 7 Dön 7 mi olacak, bilgisi olan var mı?
Millet son zamanlarda sık sık film, dizi, reklam projelerde görüyorum. Ali Kundilli filminde düğünde kalp krizi geçiren, Ali Kundilli nin elektrik verip döndürdüğü adamı bilen var mı?
Köprülerden veya ücretli yollardan geçerken çekici üstü araçlardan para alınıyor mu? Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Eğer izleniyorsak, Coğrafyamız ve insanları hakkında ne gibi raporlar düzenlenmiştir? Biz dünyalılar hakkında, özellikle Türkler hakkında alınan en önemli notlar neler olurdu?
Kendinize rakamsal bir değer verseydiniz bu rakam TL üzerinden ne kadar olurdu?
Bu rakamı belirleyen nitelikler nelerdir?
İstanbul'da elinde Ankara Valiliğinden çıkma izin belgesiyle (?) dolaşıp insanlardan engelliler için yardım toplayan bir vatandaşa denk geldim.
Dedim kardeş burası İstanbul. Kim takar Ankara valisini. Adama kibarca Citroen dedim.

Sizce Ankara valisinin izni heryerde geçerli mi? Mesela Ardahan'da..
Solucan deliğine girerek dünyanın ileri bir zamanına gitme meselesi. Bir türlü aklım almıyor.

Buradaki zamanlar nasıl birbirinden bağımsız akabiliyor?

Bu kadar emin nasıl konuşabiliyor bilim?
10 yıl sonrasını hayal bile edemiyorum. Sağımda solumda bu kadar iğrençlikler, dünyanın gidişatı..
Yemek hazırlamadan önce muhakkak gazı koklarım. Hatta kokunun yemeğin tadına geçtiğine inanırım. Son birkaç aydır tadı değişti. Bu günlerde hiç tat alamaz oldum. Bunu da bozdular galiba??
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.791
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 39.124 (Bu ay: 660)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 127 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.