Şimdi Ara

YAŞIM 22 OLDU.Sizce üniversite için çok mu geç kaldım..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
14.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı dairede 5 kişi ve hepimiz 38 yaşında 2 yıllık yüksek okul bitirdik.keşke 4 yıllığa gitseydik.okumak çok güzeldir.ama hem çalışma hem okuma bir çok zorluklarıda getiriyor.azimle başarırsın.ilk okul mezunu bir akrabam askerden geldikten sonra okumaya başlayıp 4 yıllık üniversite bitirip aynı kurumda müdür oldu.işin çok iyiyse bi şey diyemem ama imkanın varsa ne yap et oku.
  • quote:

JETAACK
    Yaşım 22 içimde duran bir okuma aşkı var ama bir tarafdanda iş hayatına atıldım.Sizce üniversite için çok mu geç kaldım?

millet 20 yasında unuversıteyı bıtırıp 21 de evlenıyor.
    sen 22 yasında gırsen 4 yıl okul,26 yas off cok gec kalırsın,işede 20 yasındakılerı alıyorlar
  • Hiç geç olurmu hocam..Gayet güzel bir yaş..
  • Kardeş herşey sende bitiyor ama ailene de danışman lazım..Bütün bunlara göre bir karar al..
  • bölümüne bağlı...
  • yaş büyük oldumu,ordakı cocuklar 17,18 yaslarında
    senı dıslıcaklar abi dicekler,onların arasına gıremessın,dalga gecerler.kantınde oturamassın.
    ortalarda gezsen seni öğretmen sanırlar
  • geç değil hiç yoktan 2 yıllık bir yere gidip üniversite diploması al ilerde işine yarar üniversite bitirdim dersin
  • bizim bölümde iki tane abi var 30 yaşında geç değil bence
  • İlim için asla geç değildir. Yeter ki sen iste. İnan bana okuyacaksın belki zorlanacaksın evlilik vs.de ama en azından bir şeyler biliyor olacaksın. Çocuğun üniversiteli sen liseli iken çocuğun seni ezmezmi?(istemeden de olsa)
  • ünüversite okusa ne olcakki,işmi var sanki,
    1000 lerce işsiz var,diploma işine yaramaz,ayrıca torpil bulursan işe girersin
  • okumanın kesınLıkle yaşla alakası yoktur. ben 30 yasındayım . dısardan /acıkilkögretım)orta 1, okuyorum
    ki sen 22 yasında zehır gıbı okursun ıns ,inanırsan basarıLı olursun ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

bende 89 luyum ilk sene girdim ve 100 kişilik sınıfta en küçük bendim herkes 85-88 liydi keşke ilk senemde girmeseydim kendimi çok ezik hissettim

Ben de 90 lıyım. bu sene girdim üni ye aynı senin gibi hissettim.
  • en iyisi hem oku hemde okuma.
    yani okuluna başla,sonra yarıda bırak
  • Keşke insanlar şu lafı duydukları yada gördükleri gibi bırakmasalar ve kulaklarına küpe etseler.. '' Asla keşke dememek için Oku. ''
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris195

yaş büyük oldumu,ordakı cocuklar 17,18 yaslarında
    senı dıslıcaklar abi dicekler,onların arasına gıremessın,dalga gecerler.kantınde oturamassın.
    ortalarda gezsen seni öğretmen sanırlar

Ne öğretmeni?Üniversite ya orası lise değil ki herkes aynı yaşta olsun.Liseyle üniversite mantığını karıştırıyorsun liseye her yaşta gidemezsin belli bir yaştan sonra örgün olarak okutmazlar ama üniversitede 20 yaşında biriyle 50 yaşındaki adam yanyana ders dinleyebilir.
  • bence tam zamanı başla hiç düşünme gerçekten ama göze alman gereken öss var unutma
  • be geci yaw hocam bizim sınıfda 26 yaşında olanalr var kı ben hazırlıkdayım düşün bunlar 5 sene daha okuyacak :)
  • bende 4 senede kazandım üniyi
  • Ne geç ne erken.Kişiden kişiye göre değişir.Hayattan ne beklediğine bağlı.Mesela ben üniversiteye 22 yaşımda başladım.Ve 6 senede bitirdim.Yaş oldu 28.Daha bunun master yane yüksek lisans olayı ve askerliği var.Yaşıtlarım daha doğrusu arkadaşlarım 20 yaşında iş hayatına atıldılar.Ev,çocuk ve meslek sahibi oldular.Bende daha iş hayatına atılcam evlenicemde falan filan....

Ha şöyle birşey var.Maddi durumun çok iyiyse aileden gelen işyeri gibi bir şeyler varsa bunları hiç kafaya takmazsın.Hatta gider yurtdışına birde orda eğitim alırsın.Umarım dediğimi anlamışsındır.

Okumanın yaşı yoktur.İyi planlama ve hedef-hedefler vardır.
  • Hiç bir zaman geç değilidir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.