Şimdi Ara

YAŞIM 22 OLDU.Sizce üniversite için çok mu geç kaldım..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
14.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim mühendislikte ben 89lu olarak 1 sene geç gittim en küçüklerindenim 8-10 tane 83lü var yabancı öğrencilerden 82li ler var git işte takam akıl yaşta deil başta unutma vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

22 yaş üniversiteye girmek için geç bir yaş değil hatta üniversiteye girilebilecek en güzel yaşlardan biri.Ben liseyi 2 yıl geç bitirdim 20 yaşında öss'ye 2. girişimden sonra artık bu yaştan sonra üniversiteye girilmez deyip istediğim yeri kazanamayınca açıköğretime kayıt olmuştum.Bu kararı vermeme 2 önemli olay sebeb oldu.Birincisi dershanedeki 17 yaşındaki çocuklarla beraber üniversite okumak istememem.İkincisi toplumdaki üniversiteye giriş ve bitiriş yaşı sorunu.Üniversiteye 18 yaşında girilip 22-23 yaşında bitirilmesi bekleniyor.İş ilanlarında yaş sınırı oldukça düştü.Ben bunları düşünüp okula girsem bile bitirdiğimde 26-27 yaşında iş bulamayacağımı düşündüm.Sonraları çok pişman oldum 06-07'de sınava girmedim.2008 yılında tekrar öss'ye girdim istediğim bölümü kazandım şehir dışında ve paralı olduğundan gidemedim.Okul yerine işe girdim.Gündüzleri çalışıp geceleri 09 öss için hazırlanıyorum.Bir yanda da açıköğretim var onuda seneye bitirecem.Bu yıl istediğim bölümü kazanırsam kesin gidicem uzakta bile olsa.24 yaşında üniversiteye girmiş olucam senin geç kaldım diye üzülmene hiç gerek yok.

Kazandın ve gitmedin?
    O zaman puanın düşer.
    2009'a hiç boşa hazırlanma sen.

• Benimle aynı sınıfta olan bi arkadaş var birinci sınıf ve 24 yaşında bence üniversitenin yaşı yok
  • Hayır hiç de geç kalmadın.Okumanın yaşı yok.27 yaşında olup da üni. 4. sınıf olanları biliyorum.
  • Ben 25 yaşında kazandım üni yi...
    ve şu an öğretmenim...
    Hiç birşey için geç değil...
  • ben de 22 yaşındayım hazırlıktayım

bırakıp başladığım 3. üniversite

bir arkadaşın dediği gibi kıvama gelmişin sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

22 yaş üniversiteye girmek için geç bir yaş değil hatta üniversiteye girilebilecek en güzel yaşlardan biri.Ben liseyi 2 yıl geç bitirdim 20 yaşında öss'ye 2. girişimden sonra artık bu yaştan sonra üniversiteye girilmez deyip istediğim yeri kazanamayınca açıköğretime kayıt olmuştum.Bu kararı vermeme 2 önemli olay sebeb oldu.Birincisi dershanedeki 17 yaşındaki çocuklarla beraber üniversite okumak istememem.İkincisi toplumdaki üniversiteye giriş ve bitiriş yaşı sorunu.Üniversiteye 18 yaşında girilip 22-23 yaşında bitirilmesi bekleniyor.İş ilanlarında yaş sınırı oldukça düştü.Ben bunları düşünüp okula girsem bile bitirdiğimde 26-27 yaşında iş bulamayacağımı düşündüm.Sonraları çok pişman oldum 06-07'de sınava girmedim.2008 yılında tekrar öss'ye girdim istediğim bölümü kazandım şehir dışında ve paralı olduğundan gidemedim.Okul yerine işe girdim.Gündüzleri çalışıp geceleri 09 öss için hazırlanıyorum.Bir yanda da açıköğretim var onuda seneye bitirecem.Bu yıl istediğim bölümü kazanırsam kesin gidicem uzakta bile olsa.24 yaşında üniversiteye girmiş olucam senin geç kaldım diye üzülmene hiç gerek yok.

Kazandın ve gitmedin?
    O zaman puanın düşer.
    2009'a hiç boşa hazırlanma sen.

Kazandım dediysem gerekli puanı aldım hatta 3-4 puan fazlasını.Evdekileri yoklayıp istediğim yeri kazandım üniversiteye gideyim mi? dedim.Gönderemem masraf olur,napacan uzakta dediler bende puanı yüksek tutmayacak yerleri yazdım seneye puanım kırılmasın diye.Bu yıl çalışıp para biriktirip kendi işimi kendim yapmaya karar verdim.

• Sanki geç gibi ama insan hissettiği yaştadır
  • bende 21 de girdim üniye geç kalmazsın okumak için hiç bir zaman merak etme git oku derim önünde uzun bi hayat var daha
  • İÇİMİ RAHATLATTINIZ TEŞEKKÜRLER
  • çalış paran girsin cebine,bitirenler zaten açıkta

geç kalmışsın biraz ama illa okuyacam diyorsan da oku,nası olsa bu fırsat hayatta bir kere olur gençken
  • 29 yaşında hala okulu bitirmeye çalışan mühendisler biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

29 yaşında hala okulu bitirmeye çalışan mühendisler biliyorum.

Öğrenim görevlileri
  • 24 yaşımda üniversiteye girdim
  • Yo ne geç kalması yaw:), bu yaşta lise bile okuyan var
  • Bizim arkadaş ilk seferde girdi 90 doğumlu ben de 90 doğumluyum.Sınıfta çocuk gibi kalmış hereks 20 li yaşlardaymış.İnş ben de bu sene kapağı atarım bir Edebiyat bölümüneUmarım istediğin bölüme girersin yaşında birşey yok
  • çok geç kalmışsın dostum...bence hiiiç bulaşma...daha okiceksinde bitirceksinde iş bulcaksında...peki ne zaman evlenip çocuk yapcan sen...bunuda düşün...işin varsa hiiç bulaşma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_ikbal

çok geç kalmışsın dostum...bence hiiiç bulaşma...daha okiceksinde bitirceksinde iş bulcaksında...peki ne zaman evlenip çocuk yapcan sen...bunuda düşün...işin varsa hiiç bulaşma...

Boş konuşuyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_ikbal

çok geç kalmışsın dostum...bence hiiiç bulaşma...daha okiceksinde bitirceksinde iş bulcaksında...peki ne zaman evlenip çocuk yapcan sen...bunuda düşün...işin varsa hiiç bulaşma...

Hayat çocuk yapma mı?
  • Yok hacı yha bizim üniversite de bir amca var neden amca dedim adam 54 yaşında bitirdi okulu ve öğretim görevlisi olarak işe başladı..... İyi makara bi adam zaten. :d
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.