Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2756. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.612
Cevap
834
Favori
4.259.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27542755275627572758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Sonunda Coalition i UE için yardım amaçlı kullanmaya başlamışlar.
    Denilene göre geçen sene 25 kez stüdyoların bölümleri bir araya gelerek teknoloji ve fikir alışverişinde bulunmuş.
    Booty nin en çok heyecanlandığı inXile ın yeni RPG si Cobalt olmuş. Şuan oynanıyormuş hatta mekanikleri baya başarılı bulmuşlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Petyr Baelish kullanıcısına yanıt
    Önceden farklı ülkenin gold undan almıştım ve Portal 2 alınmadığından farklı ülkeden bile almayı düşündüm. One X yükseltmesi var çok güzel gözüküyor kaç senelik olmasına rağmen. İyi bir 360 elveda hediyesi oldu.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Ireland daki Family Plan nın özellikleri
    5 kişi 22€
    Ekstradan P1-P2 ile 6 kişi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 2 Eylül 2022; 1:41:49 >

• Silkolet kullanıcısına yanıt

Farklı ülkenin gold'undan ben de aldım ama o oyunlar bölgeyi aldığınız ülke yapmadan oynanamıyor bildiğim kadarıyla.

• Petyr Baelish kullanıcısına yanıt

Konsolun mağazasından da aratınca çıkıyor fakat satın alma opsiyonu yok. 360 zamanında dijital veya kutulu olarak alanların girebilmesi için böyle diye biliyorum ben.
    Neyse eklensin bakarız artık.

• kratosunbicaklari kullanıcısına yanıt
    Bence siz oyun oynamak için değilde bu cihazlara sahip olmak için almak istiyorsunuz.Benzer şekilde kitap satın alıp okumama davranışına benzettim.

• Immortal Fenyx Rising çok güzel oyunmuş herkese tavsiye ederim.

• a plague tale oynamayan varsa sistemden ayrılmadan mutlaka bitirmenizi tavsiye ederim

flynn'de fena değil

• Az önce garantiye verdiğim konsol geldi,xbox kutusunda geldi ama kutu sıfır değil belli biraz eksi kutu ama içindeki konsol bayağı orjinal paketli siyah poşetli ve üstündeki bant şeklinde karton da var açıkçası sıfır mı acaba dedim.Konsola baktığımda toz çizik dahi yok.Refurbished cihazlar bu kadar temiz mi yoksa bu cihaz sıfır mı :)

Uzun lafın kısası teşekkürler Microsoft

• Ya bu UPS kargonun Allah belasını versin. Microsoft ayın 26 sında gönderim yaptı, şuan ayın 2'si ve kargo ortalıkta yok. Sözde bir kere gelmişler evde bulamayınca gitmişler, şimdi de sürekli teslimat tarihini erteliyorlar. Bir daha garantiye ürün yollarken 1 degil 10 kere düşünecegim.

Sözde en prestijli kargo şirketi. Ne kurye arıyor,ne teslimat adresi degiştirebiliyorum , ne kayıt bilgileri güncelleniyor. Kolaygelsin firması en azından istanbulda bunlardan 10 gömlek üstün.

7 gündür ortalıkta geziyor elite2 kolum. Umarım bir hasar almamıştır. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Ben bu oyunu bitiremem heralde... Öyle güzel fotoğraflık manzaralar var ki durup durup fotoğraf alıyorum 😃. TV'de OLED olunca HDR görüntü yağlıboya tablosu gibi duruyor... One X'de böyle Series X'de nasıldır Allah bilir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Pc'de bitirdim, her haliyle özel bir görsele sahip olduğunu düşünüyorum. Aynı güzelliği devam oyununda da korumuşlar videolardan gördüğüm kadarıyla.

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Fable hazır olana kadar gösterilmeyecekmiş sanırım Forza larda ki gibi çıkışa yakın direk gameplay ile göstermek istiyorlar.
    Yani gelecek sene de görmeyebiliriz.

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Çok güzel oyundur , atmosferi özellikle müthişti.Al şu Asobo'yu Microsoft , Tencent ya da Embracer kapacak yoksa.

• Sheva24 kullanıcısına yanıt
    4 güvenlik bandında bir sıkıntı yoksa 0'dır ama güvenlik bantları ile ilgili bir sıkıntı varsa emin olmak mümkün değil. Benim aldığım ilk makinenin güvenlik bantlarından biri yırtık mıydı neydi, iade edip bir başka yerden istemiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bantlar tamdı çok orjinal paketliydi,kablo girişi yerlerinde çizik falan yoktu hiç,ben kendimi refurbishede alıştırmıştım ama microsoft sıfııyla değiştirmiş.

• Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Peki bir şey sorayım sıfır konsolu sıfır kutusundan çıkarıp neden eski bir konsol kutusuna koymuşlar?

• 343i kapatılsın, yapamıyoruz dedikleri split screen co-op'u insanlar glitchle açmış şaka mı bu

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Onu bilemem ben sadece sıfır olduğunu düşündüğümü söyledim konsolun.Refurbish cihazlar sonuçta yenilenmiş f olur diye düşündüm ve bu kadar orjinal sıfır gibi paketlenmez diye düşündüm ve ayrıxq üzende bir parmak izi veya kılcaz çizik olur diye düşündüğümden sıfırdır büyük ihitmalle dedim.

• Grid Legends'i denemediyseniz, tavsiye ederim.

FH5'in saçmasapan araba fiziklerinden sonra çok iyi geldi. O oyunda arabalar sanki hiç ağırlıkları yokmuş ve sürekli buzda gidiyormuş gibi anlamsızca kayıp duruyor. Frenleme mesafesi de çok uzun. Sırf bu yüzden görselliğinin ve seslerinin çok iyi olmasına rağmen o oyundan hiç zevk alamadım. GT7'de bile arabayı kontrol etmesi çok daha kolay en azından ne yaparsan kayacağını biliyorsun ve frenler olması gerektiği gibi.

Bu ise GT7 light olmuş, GT7 ile NFS arası yani. Görsellik bir FH5 olmasa da yine de oldukça başarılı ve yağ gibi akıyor XSX'de. Pistleri de çok beğendim.

Ayrıca Driveclub'dan sonraki en iyi kokpit yağmur efektine sahip bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 3 Eylül 2022; 13:7:56 >
  • _Maxximum_ _ kullanıcısına yanıt
    araçların kaymaması için denge ayarı var yaptınız mı?

• 
Sayfa: önceki 27542755275627572758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.