S

Yüzbaşı
23 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 373 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce ttnet fiber 50mbite geçtim bu modemi verdiler,özellik olsun wifi çekim mesafesi olsun güzel modem ancak arada bir kopma sorunu yaşıyorum ama modemin ışıklarında herhangi bir sönme yok ışıklar aynı şekilde yanıyor ama telefondan 10-15 dklığına girmiyor internete üstte ünlem işareti çıkıyor bazen wifi simgesinin yanında,aynı zamanda kablolu xboxa bağlandığımda da online oyundayken arada xbox live bağlantısı kopuyor 3-4 defa ttneti aradım sözde sistemden bişeyler yapıyorlar ama hep aynı stabil bir internete sahip değilim maalesef bu modemi kullanıpta bu sorunu yaşayan var mı?2.5 yıl önce zte fiber modem vermişlerdi bana onu kullandığımda bir sorun yoktu o yüzden modemden şüpheleniyorum.Bu konuda tavsiyeleriniz ne olur?

Arkadaslar ben macbook pro late 2013 laptopumu formatlayip bastan yukleyeyim dedim diski silip yeni osx yukle diyince os mavericks yani cok eski surum yuklendi,neyse kurulum oldu ve bunun uzerine catalina veya high sierra yuklemek istedigimde appstore dan indir diyor,ama app store giriş yapmami istiyor bilgileri giriyorum sonra dogrulama kodunu girin diyor ama dogrulama kodu girilecek yer yok,sadece apple kimligi ve parola var 2 farkli hesabimla denedim 2 sinde de ayni hatayi veriyor dogrulama kodunu girecek yer olmadigi icin appstora giris yapilamiyor ben de mac os yeni versiyonlarını indiremiyorum lutfen yardim eder misiniz?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
macbook pro
Mobil cihaz
iphone
Oyun Platformu
Ps5
Takım
GALATASARAY
TV
SAMSUNG 55NU8000
Notebook
Dell g3 3590
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 690
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 65.207 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 272 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.