Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2758. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
83.607
Cevap
835
Favori
4.258.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27562757275827592760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden pc de Grid oynuyordum beğenerek. Dün gamepass te görünce konsola yükledim Grid Legends. Forza Horizon 5 i beğenerek neredeyse hergün oynuyorum. Bakalım bu nasıl deneyeceğim.

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Oyunlar o ayın 15'i ve 30-31'inde kalkıyor.Plague Tale 15 Eylül'de kalkar.

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt

Aşırı derecede çöp bir oyun. Araba fiziği 2000lerdeki nfs serilerinden bile kötü halde.

• Merhba arkadaslar bende 8. Nesil kol var garantisi yok B tusu bazen basmiyor buna baktırabilir miyiz ? Servis ucret karsiliginda bakar mi nereylr iletisime gecmeliyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wessaur. kullanıcısına yanıt

Gerçekten mi. Deneyeceğim bakalım.

• Wessaur. kullanıcısına yanıt
    Ben bilgisayarda oynamıştım geçen grafikler çok güzeldi konsolda da bir deneyeceğim bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2000 yılından beri yarış oyunu oynarım böyle abartı spoiler görmedim codemaster'ı tebrik ederim

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçektede Hill climb araçlarinin bazilarinda spoiler bukadar büyük oluyor . Tahminimce sebebi bol virajli yollarda aracin rüzgari kullanarak tamamen dönüsler için kullanip iyice yapisip daha keskin dönüsler yapabilmesi için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 5 Eylül 2022; 0:35:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 50 mbps internetim var yaptığım her testte de yaklaşık bu hızı alabiliyorum ama xbox series x de ne yaptıysam hızım 8 mbps yi geçmiyor. Forumu taradım bazılarında zaman zaman hızlarının çok altında hızlar alan oluyormuş ama sonra düzeliyormuş Microsoft serverlerından kaynaklanıyor diyorlar ama benim 8mbps yi hiç geçmiyor. Bu sıkıntı nerden kaynaklanıyor yardımcı olabilecek var mı?
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams.

• Xbox da The Initiative ile başlayan ve Halo da ne kadar gerekli olduğunu kanıtlayan bir durum olarak partner ve support stüdyosu işini bir çok projelerinde genişletmeye başlamışlar gibi duruyor. InXile a alttaki ip lerde çalışmış TLM Games yardım etmeye başlamış. Bu da proje çaplarının ve kalitesinin artacağının bir göstergesi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 5 Eylül 2022; 2:37:42 >

• hhornek kullanıcısına yanıt

Garantisi falan yoksa kendinde açıp bakabilirsin bende de 8. Nesil kol series x te kullanıyorum 2. El almıştım kolun tuşu arasına pekmez gibi birşey kaçmış basınca geri gelmiyor zor tepki veriyordu açıp temizledim sorunsuz oldu ancak torna vidasını bulman gerekiyor

• aschil kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için. Konsol ethernet ile bağlı ve ağ ayarlarında hiç bir sıkıntı görünmüyor. Tüm ayarlar kullanılabilir görünüyor.

Sanırım sizin de söylediğiniz gibi en sağlıklısını bir oyunu indirirken ve indirme süresini dikkate alınca hesaplayabilirim. Tekrar teşekkür ederim..

• Rally severler aşağıdaki oyunu mutlaka ön sipariş geçsin. 40€/$ lık bir oyun ama TR ye özel fiyat çekmişler sadece 113₺

4 Ekim de çıkacak inanılmaz iyi gözüküyor

• Arkadaşlar bir sonraki nesilde konsollar 8k görüntü mü verirler?

• İhtiyaç duyanlar için HDMI 2.1 1x2 (1 in 2 out) Splitter 4K 120hz 8k 60hz çıkmış. Piyasadaki ilk ürün olabilir, alternatif göremedim. Özellikle görüntü ve sesi ayırarak AVR yada Soundbar'a vermek isteyenler için ideal. Yeni olduğu için biraz pahalı.

• Nesiller arası genelde 7-8 yıl oluyor. Eğer mevcut konsolların geliştirilmiş versiyonlarını soruyorsanız yine beklenti içine girmenize gerek yok. HDMI 2.1 oldukları için zaten 8k destekliyor aslında. Ancak onu sürecek olan ekran kartı 8K oyun deneyimini veremez. Bu yüzden daha uzun bir süre böyle devam edecek.

Belki kaçırmışsınızdır, hali hazırda 6k render edilerek oynanan oyun mevcut.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamswccftech
    Ori and Will of the Wisps Renders at 6K on Xbox Series X, Says Dev; Boasts Stunning Image Quality
    https://wccftech.com/ori-and-will-of-the-wisps-6k-xsx-oled/
  • Gamer_0461 kullanıcısına yanıt

Vermez. 4K native çıkarlar.

• SultanApex S kullanıcısına yanıt

Mesela playstation 6 için söz etmiştim 8k olurmu diye teşekkürler yanıt için

• 
Sayfa: önceki 27562757275827592760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.