Bu tablo bana göbek erittirecek mi?
Corolla LPG Motor Dağıtma hakkında
Herkese merhabalar yi forumlar,
2022 model Corolla'm var. 2023'ün ilk günü teslim aldım. 80 bin km yaptım yarısı kadarından beri servis garantili ladrirenzo lpg takılı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece bir kere motordan çok garip bir ses geldi. Motor çalışır haldeyken frene basılı tuttuğumda garip bir ses oluyordu sonra kendliğinden geçiyordu. Neyse hiçbir problem yaşamadım ama;
Babamın yakın bir arkadaşı geldi az önce. 2021 model Corolla kullanıyormuş LPG'li. Motor dağıtmış LPG'den dolayı rektefe yapılacakmış. Aynısı benim de bsşıma gelir mi diye endişe ettim?
Servis pahalı oldupu için lpg taktırdıktan sonra bakımlarımı sanayide yaptırmaya başladım. Abi kullan arabanda hiçbir sıkıntı yok lpg için en uyumlu araçlar toyotadır dediler bana. Öncesinde servis de benzer şeyler söylüyordu.
AğırSağlam 5x5 Programı Hakkında
|
Bu kasayı yorumlar mısınız acaba?
|
Toplu Engel KALDIRMA yolu var mı?
Toplu engelleme botlarıyla on binlerce kişiyi engelledim. Bunu geriye çevirmenin bir yolu var mı hocalar?
|
Spotify Otomatik Çalma Özelliği Hakkında
Spotify çalma listesindeki şarkılar tükenince yeni benzer şarkı önerilerini otomatikmen çalıyor. Ben bu özelliği çalma listesi bitmeden kullanmak istiyorum. Bir yolu yok mu?
| İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
| PSN ID: Q_L_Batiatus |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20.034
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.608)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22.257 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

11 Yanıt
0