< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2755. sayfa)

-
-
Ben dün gece iki oyunu da sorunsuz yükledim.Arada böyle hatalar olabiliyor , muhtemelen bugün yarın düzelir.
-
GTA 5 XS edition + online mod 439 liradan 219 liraya düşmüş görüyorum. Bu set next versiyon değilmi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlık bir şeydi sanırım, dün akşam ben de yükledim iki oyunu da.
-
fenyx rising ne güzel oyunmuş ya ac valhalla çöpünden sonra baya iyi geldi
-
Bende 2-3 saat dayanabilmiştim Valhalla'ya bu aralar bir şans daha mı versem diye düşünüyordum ama gerek yok sanırım bende başlayayım Fenyx'e...
-
evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mw2 önsipariş vermiştim. ücret karttan ne zaman çekiliyor?
-
oyunun çıkışından 10 gün öncesi
microsoft on the ıssues
Gaming for everyone, everywhere: our view on the Activision Blizzard acquisition - Microsoft On the Issueshttps://blogs.microsoft.com/on-the-issues/2022/09/01/gaming-everyone-everywhere/ -
AB satın alımı için İngiltere Rekabet ve Piyasalar Otoritesi bugün ilk ön kararını açıklayacaktı.Anlaşma ile ilgili bazı endişeleri olduğunu açıklamışlar.Hatta metnin bir yerinde net olarak Microsoft bu oyunları gamepass gibi sistemlere getirerek rakiplerine zarar verebilir , haksız rekabete yol açabilirler demişler.
"1. Aşama araştırmamızın ardından, Microsoft'un Call of Duty ve World of Warcraft gibi popüler oyunlar üzerindeki kontrolünü, birleşme sonrası çoklu oyun abonelik hizmetlerinde ve bulut oyunlarında yakın ve gelecekteki rakipleri de dahil olmak üzere rakiplerine zarar vermek için kullanabileceğinden endişe duyuyoruz."
İşler karışıyor gibi.Adamlar oyunları gamepass'e ilk gün getirmeyecekse neden 70 milyar dolar versin.Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.Diğer büyük karar mercilerinden de benzer açıklamalar gelirse , belki de alım onaylanır ama hiç bir oyun ilk gün gamepass'e gelemez.
Microsoft ve Activision Blizzard'ın CMA'ya teklif göndermek için beş iş günü var, aksi takdirde 2. Aşama otomatik olarak başlayacaktır da denmiş yazıda.
pure xbox
UK Authority Reveals 'Concerns' Over Xbox's Acquisition Of Activision Blizzardhttps://www.purexbox.com/news/2022/09/uk-authority-reveals-concerns-over-xboxs-acquisition-of-activision-blizzardBence Microsoft ve AB 5 iş günü içinde bu adamları ikna ederler , 2. aşamaya geçilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 1 Eylül 2022; 15:59:29 >
-
-
-
Bir yol ayrımında kaldım dostlar. Hali hazırda Ps5, Nintendo Switch, Quest 2 ve 1650ti'lı orta ölçekli bi oyuncu laptopum var ama oyun oynayasım gelmiyor bilgisayardan. Daha önce Series S almıştım çok da ısınamadan satmıştım. Bu saydığım oyun aletlerini toplasanız 1 saat oynamıyorumdur günde ama yine de sahip olmak istiyorum belki oynarım diye. Şimdi bana Series X tavsiye eder misiniz? Fiyatlar daha da çıldırmadan Series S ya da X alıp bi 7-8 sene oyun ihtiyacımı kapatayım diyorum ama bir yandan da bilgisayar var ondan da oynayabilirim gibi düşünce doğuyor. Siz olsanız ne yapardınız?
-
https://forum.donanimhaber.com/xbox-baskani-dogruladi-cod-owerwatch-ve-daha-fazlasi-gamepass-e-gelecek--153791280
CoD Diablo vs adım adım game pass'e
Banada iyi geldi belki sakinlik arıyorduk biraz cuk diye oturdu bu zamanda :)
Portal 2 yerine başka bir şey mi verecekler bize acaba? Bizim store'da yok diye biliyorum.
-
Farklı ülke store undaki bedava gold lar eğer store da varsa eklenebiliyor. Bizim de store da var fakat satın alınmıyor.
Bölge değiştirmeden oynanabiliyorsa güzel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X