< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 7 Haziran 2023; 21:4:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 7 Haziran 2023; 21:4:28 > |
Ps5-xbox seriex x kıyaslaması bitti şimdi de xbox-pc kıyaslamasına başladık hadi hayırlısı:) Arkadaşlar pc alınır alınmaz veya xbox alınır alınmaz bunlar kişiye bağlı şeyler. Ispat ettirmek kadar anlamsız bir hareket yok. Ben mesela çoook uzun yıllardır pc de oyun oynayamıyorum ve zevk almıyorum. Konsol ile virüs, hile, performans sorunları, sistem güncelleme gibi pc de yaşayabileceğim şeyleri yaşamadan saf oyun amaçlı kullanabiliyorum. Yineliyorum bu benim tercihim ve beni irdeler. Pc sevmeyen bir adam olarak xbox series x benim için tam bir f/p ürünü. Ancak high pc si olan adam tabiki gidecek yanına nintendo switch veya ps5 alacak. Bunları görmesi veya kabul etmesi çok zor şeyler değil be kardeşlerim.
|
Series x çıkış oyunlarında fena üstünlük kuracak. Gt7 için çıkış tarihi vermediler (ben göremedim). Yüksek ihtimal forza motorsport 8 çıkış oyunu olacak. Halo infinite'in karşısına koyacakları bir oyun da yok.
Ayrıca ps5 in grafik gücünü de anlamadık. Muhtemelen series x in temmuz sunumunda ms bu gücü insanlara daha iyi anlatacak. Bu arada flight simulatör öyle bir şey ki 55 yakındaki kayınpederim bekliyor öyle söyleyim ![]() |
Valla daha ucuz ve kullanıcı dostu bir konsol yapacaksan 4k blu-ray i çıkartırsın fiyatı indirirsin ama tüm ps5 oyuncularına aynı deneyimi yaşatırsın. Bunun yerine şimdi bir xbox ta oyun daha kötü gözükecek birinde daha iyi gözükecek. Kullanıcıları 2'ye ayırmak kadar kullanıcı düşmanı bir tutum yok bana göre. Microsoft lockhart ile büyük hata yapıyor. 7-8 sene daha 1080p ye mahkum edilir mi insanlar ya.
|
2021 yılına girmeye hazırlanırken 1080p kilitli konsol mu çıkarılır arkadaş ne kadar saçma. Konsol dediğin şey seni 7-8 sene götürecek bir cihazdır lockhart alıp da 7-8 sene daha 1080p de oyun mu oynanır. Ha şu an durumun yoktur 4k tv için 2-3 sene sonra alırsın ama 2021 yılında da gidip 1080p kilitli konsol da almazsın ya bu nedir arkadaş
![]() |
E ebavamqko demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Biraz sakin olurmusun lütfen deprem etkisi yaratıyon
![]() |
|
Lockhart çok gereksiz duruyor. Yapacaksan Sony gibi disksiz versiyon yap sadece. 2 farklı xbox çıkaracaksın ve performansları farklı olacak mantıklı iş değil bu. PC kafası resmen. Al bak Sony mis gibi yaptı tüm ps5 oyunları bütün ps5 konsollarında aynı çalışacak. Gidip de bir konsolu 4-5 teraflop yapıp diğerini 11 yapmak çok saçma.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge0ws -- 9 Haziran 2019; 17:15:38 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|