Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2757. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: brhndrn , brhndrn , asko56
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.611
Cevap
834
Favori
4.259.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 27552756275727582759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende geçen hafta, fan sesinden dolayı cihazı gönderdim. Aynı gün değişim sağlandı. Toplam 3 günde de cihaz geldi. Şuan gelen cihaz oldukça sessiz. Sanırım benim cihazda fabrika çıkışlı bir Termal Macun problemi vardı. Servis cihazı oldukça iyi kutulamış. Yanlış bilmiyorsam Refurbished cihazlar yurtdışında Prag'da yapılıyormuş.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sine-FİL kullanıcısına yanıt
    Refurbishler belki de önceden kullanıcıya satılmayan cihazlardır.Melesa fabrikada hatalı üretilen sonra düzeltilen o yüzden sıfır gibi görünüyorlardır belki.Ben refurbish diyince kullanıcıya satılan sonra bozulup tamir edilen ürün diye düşünmüştüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Hatalı cihazlar yurtdışına gönderiliyor. Orda bozuk parçalar ve iç donanım yenilendikten sonra Türkiye'ye geliyor. Türkiye'de tamir olayı Microsoft'da yok. Refurbished dediğimiz bu cihazlar da yurtdışında test edilip yenilenen ürünler anlayacağınız.

Anladım hocam şuan gelen konsol sıfır kozmetiğinde ve yağ gibi akıyor önemli olan o zaten.

• Hiçbir yarış oyununda düşük bir seviye TSC ve ABS dışında herhangi bir yardımcı kullanmıyorum. Zaten bundaki kayma, dediğim gibi anlamsız zamanlarda sanki buzda gidiyormuşuz gibi olan bir kayma. Gerçekte arabada ESP'in kurtarması gerekeceği durumlar değil yani. Oversteer olsa sorun değil zaten düzeltiriz olmadı drift olur :) FH4 böyle değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 3 Eylül 2022; 15:47:46 >

Hocam nasıl bir sorun vardı eski cihazınızda? Fan sesi sürekli duyuluyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgrbz M kullanıcısına yanıt
    X/S etiketli oyunlarda, 10 15 dakika oynadıktan sonra çok rahatsız edici bir Fan Sesi duyulmaya başlıyordu. Hatta FIFA 22'yi bu sebeple silmek zorunda bile kaldım. Nerdeyse Tv sesini bile bastırıyodu. Tahminim fabrika çıkışlı bir macun problemi olduğu yönünde. Şimdi ki gelen cihaz oldukça sessiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar konsolda oynayabileceğim Türkçe güzel oyunlar var mi? Öncelik gamepass ama paralı oyunda alırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam

• Arkadaşlar iki gündür Xbox'ı kumandadan açamıyorum. Cihazdan açmam gerekiyor. Normal mi bu durum?

Kurulumu yaptığım andan beridir cihazı kumandadan açar kumandadan kapardım. Dün de her zamanki gibi bastım, tuş yanıp sönmeye başladı. Pek önemsemedim, ama şimdi de olunca canım sıkıldı.

Kumanda üzerindeki Xbox tuşu bastığımda yanıp sönüyor. Bir süre böyle olduktan sonra tamamen duruyor. Ama normalde bastım mı dıt edip cihazı açardı.

Ne yapmalı? Nasıl yapmalı? Bu bir sorun mu? Eskisi gibi olması için ne yapmalıyım?

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Kumandanın pil seviyesi ne durumda hocam, eğer pilde sorun yoksa sistem bilgisi kısmından konsolu oyunları silmeden sıfırlayabilirsiniz.

Düzelmezse tamire göndermekte fayda var.

Öncelikle konsolu kapatıp fişten çekin. Biraz bekledikten sonra fişe takın ve test edin. Sorun hala devam ediyorsa;

Eşleşmeyi kaldırıp yeniden tanıtabilirsiniz. Yine olmazsa eşleşmeyi kaldırıp kablo ile bağlayarak eşleştirin.

Xbox donatıları uygulamasından Gamepad için son yazılım güncellemesini yapmış mısınız onu da kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 3 Eylül 2022; 21:37:51 >
  • Genelde kullanmadığım zaman veya oynarken uyarı verdiği zaman cihaza kablo ile bağlıyorum. Pil olarak da Microsoft'un kiti var ya, onun markasızı var bende. Açıkçası canım sıkıldı, saat gibi çalışan makine neden böyle yaptı diye.

Tamirle falan uğraşmayalım ya ne olur, güvenmiyorum servislere :(

Geçende bana da oldu bir iki kere.Gamepad açılıyordu konsol açılmıyordu.Kendi kendine düzeldi sonra.Güncellemelerle zaman zaman sapıtabiliyor cihazlar.

Markasız bataryalar ömrünü çabuk dolduruyor. Yeterli gücü sağlayamıyorsa böyle yapması normal. 2 tane Duracell kalem pil takıp deneyin. Muhtemelen sorununuz o yan sanayi ürün ile alakalı.

• A plague tale game pass'ten tam olarak ne zaman kalkacak bilginiz var mı? Ona göre program yaparak oyunu bitireyim diyorum.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Bu hafta yeni oyunlar açıklanınca bu oyunların ayrılma süreleri belli olacak. 2 hafta diyebiliriz ortalaması. A plague tale 10 saatte bitiyor.

• 
Sayfa: önceki 27552756275727582759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.