Yatırımımı Xbox'a yapmamış olsam (hâlihazırda oyunlar satın aldım) ve Xbox, Bethesda ve Activision'ı satın almamış olsa kesinlikle gider PS5 kovalardım ama Series S'ten Series X'e yükseltmek dışında bir seçeneğim yok gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2754. sayfa)

-
-
2 hafta önce 2 el çok temiz ve 2 yıl tr garantili xbox series x aldım 9.500 tl daha önce de vardı series x satıp ps5 alıcaktım 1 ay kovaladım alamadım tekno sitelere karaborsacılar bot kurmuş resmi satış fiyatı koydukların da botlar alıyor 30 saniye de ve ilan açıp 16k çakıyorlar millete bana sökmez bunlar xbox daha satmam ps benim için bitti series x 2 el bulursun uyguna rahat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ara sıra bende de oluyor. Store'da güncelleme vardır. Onu güncelle.
-
Bu ayki güncelleme geldi mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün gamepass'e eklenen Immortality'nin metacritic Xbox puanı şu an 94.
-
Battlepass ps5 e özel maalesef. Xbox vault edition çok vasat ps5 e göre ben iptal edip cross gen e döndüm
Arkadaşlar series s ten x e geçmek amacıyla satılık series x arıyorum. Eğer ilgilenen olursa bana dönüş yapabilir
Alıntı
metni:İçindekiler: - Call of Duty®: Modern Warfare® II Cross-Gen Paketi - Oyunun Xbox One ve Xbox Series X|S sürümlerini içerir - Red Team 141 Operatör Paketi: - 4 adet Operatör: Ghost, Soap, Farah ve Price - FJX Cinder - İlk Silah Kasası - Battle Pass (1 Sezon) + 50 Kademe Atlama Avantajı Açıklamada bu şekilde belirtiyor, oyun geldikten sonra gerçi sadece Battlepass almak istesek aynı farkı vereceğiz bir yerde ama yine de ben de iptal ettim.
Bu arada şu an Vanguard'da satın almış olduğumuz herhangi bir içerik MW2'ye otomatik aktarılabiliyor mu? Yoksa sahip olduklarımız orada kaldı mı?
-
Dün battlefield 2042 8 gb güncelleme gelmiş crossplay kapatınca bile serverlar full oldu oyuna dönüşler başlamış 2 sezon başladı ve yeni operator geldi oynuyorum iler de güncelleme ile daha iyi olucağına şüphem yok crossplay sadece konsollar arası olsa daha iyi olur pc işin içine girince olmuyor
Pc oyuncuları ile baş edilmez hocam. Bence her türlü klavye+mouse gamepadden daha seri. Xbox da klavye+mouse kullanmak için gereken aparatlar da bayağı pahalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben klavye mouse sevmiyorum sarmıyor zamanın da pc kullanırken bile xbox game pad kullanıyordum mp oynarken game pad rahatlığını hiç bişiy veremiyor bana
Hocam ürün elime ulaştı. Gerçekten çok beğendim iyi bir tercih yapmışız. Kulaklık almak isteyen diğer arkadaşlara da önerilir. (Corsair HS75 XB). Bende Pulse 3D kulaklıkta var, kıyaslamıyorum bile onunla. Xbox store'dan Dolby uygulamasını da indirdim bu arada.
-
Hayırlı olsun. Beğenmenize sevindim. Bu arada Ses açma tuşuna basılıyor. Her bastığınızda bip sesi çıkarıyor. 1 bip normal mod. 2 bas. 3 tiz. 4 bas ve tiz bir arada. Ben 4. Modda kullanıyorum. Ses daha da bi güzel geliyor bana. Bu herhangi bir yerde yazmıyor kitapçıkta vs.
Arkadaşlar bu gamepass'e yeni eklenen ''Immortality'' ve ''Immortals Fenyx Rising'' oyunları indirilemiyor mu şu an? Dün akşam konsol üzerinden baktım ''Yükle'' seçeneği yerine ''Microsoft Store'da Gör'' gibi bir seçenek vardı sadece bu 2 oyunda. Şimdi mesala mobilden gamepass uygulamasına bakıyorum diğer oyunlarda ''Şuraya Yükle'' seçeneği varken bu 2 oyunda ''İlk Gün Yükle'' yazıyor.
-
Teşekkür ederim bu bilgi için. Akşam eve gidince deneyeceğim.
-
-
Bu kulaklığı kullananlar varmı almayı düşünüyorum kablosuz istemiyorum son olarak xbox series x de dolby ve dts uygulamasına 1 kere mi para veriyoruz cevap için şimdi den teşekkürler
Microsoft PC ve Xbox Uyumlu Kablolu Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Dolby Atmos,Windows Sonic Destekli (Microsoft TR Garantili)
https://www.hepsiburada.com/microsoft-pc-ve-xbox-uyumlu-kablolu-mikrofonlu-oyuncu-kulaklii---dolby-atmoswindows-sonic-destekli-microsoft-tr-garantili-p-HBCV00000YJOU6?magaza=Nethouse&url_src=ios-product-detail
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
"Aslında iyi biri ama çevresi kötü."
NetEase Globaltwitter
“We are excited to welcome Quantic Dream @Quantic_Dream, the leading French game developer and publisher, to become part of NetEase Games, and bring high-quality AAA video game experiences to players around the world. 🥳 #NetEase #NetEaseGames #QuanticDream”https://twitter.com/NetEase_Global/status/1564890735316307968 -
Kablolu kullanacaksanız markadan bağımsız istediğiniz herhangi bir mikrofonlu kulaklık alıp kullanabilirsiniz. Yalnızca bağlantı şekli USB olmamak şartıyla. Bazı kulaklıklar USB ses kartı ile geliyor ve 3.5mm jack olmuyor.
Cep telefonlarından çıkan kulaklıklar bile çalışıyor. Dolby yada DTS uygulamaları 7 gün ücretsiz deneme sunuyor. 1 kez alınca hem Windows'ta hem de Xbox'ta kullanabiliyorsunuz. Kurup deneyin, hangisi hoşunuza giderse onu satın alın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X