Şimdi Ara

Vodafone 'dan arandım , aşırı internet kullanımı uyarısı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
4
Favori
7.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce cep telefonuma otomatik bir çağrı geldi ve bu ay internetiniz aşırı kullandınız , 1 sonra ki ay da aşırı kullanımınız devam ederse kısıtlanacağı ile ilgili birşeyler saçmaladı , böyle bir arama geldi mi sizede ? Limitsiz diye satıp limit uygulamakta neyin nesi

Arayan numara 0542 542 00 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 28 Ocak 2019; 15:5:10 >

• Benim anladigim bunlar bi ara sitelerindeki yeni paketlerin altina ornek 100mbps hizina 400gb kullanim esigi olayina girdiler ya daha sonra herkez ayaklaninca sildiler o maddeyi iste ozamandan kalma sistemlerine bu sesli mesaj olayini tanimladilar ama kaldirmadilar simdi oyuzden araniyoruz (bende arandim kullanimim 510gb download) ama onlarda biliyorki bunu yaparlarsa direk mahkemelik olurlar ve sozlesmemde yazmadigi halde bole bir kisitlamaya gittiklerinden dolayi veririm mahkemeye ve kesin kazanirim, o yuzden cok dikkate alinmamasi gerekir diye dusunmekteyim
  • Aynısı 1dk önce başıma geldi. Ben de aknli paket kullaniyordum yılbaşı itibariyle sınırsız olmuştu. Böyle bir sey mumkun mu? Yoksa eski akn den kalan bir hatirlatma mi anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce beni de aradılar. Nasıl saçmalık bu.. Limitsize geçtikleri gibi kudurdular herhalde. Paket falan değiştirmem, çok istiyorlarsa iptal ederler çıkar Turknete falan geçerim. 500 gb download yapmışız bu mu aşırı?
  • Valla biraz önce mh'yi aradım açtım ağzımı yumdum gözümü Bu resmen insanlar dolandırmaktır dedim , taahhütümü uzatmadan önce 3-4 müşteri temsilcisi ile görüştüm kesinlikle limit olmayacak dendi , şimdi de böyle alavere dalavere , valla mahkemeye veririm bu kaypakları

• Çok saçma. Aynı şekilde benide aradılar. Daha sonra arayacak olan mh ne diyecek merak ediyorum...
    GIGABYTE GTX 1080Ti / AMD Ryzen 5 5600x / ASUS ROG Strix X570-F Gaming / Corsair H100i RGB Platinum / Cricial Ballistix RGB 16GB(2x8)3800MHz OC / Samsung 970 Evo Plus 250GB M.2 SSD / Samsung 850 Evo 250GB / Corsair K68 RGB Cherry MX RED / Steelseries Arctis 3 / High Power Super GD 750W 80Plus Gold
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    aradığında müşteri hizmetleri ne dedi peki önemli olan o. ondan bahsetmemişsin.
    VGA: ASUS GeForce RTX 5080 TUF GAMING OC/
    MONITOR
    : 34" ALIENWARE AW3423DWF OLED + ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG 360hz G-Sync&nbsp;
    HDD: Samsung 3 TB 980 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2
    PSU: MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageji

aradığında müşteri hizmetleri ne dedi peki önemli olan o. ondan bahsetmemişsin.
    Şimdilik çağrı merkezimize gelen böyle bir bilgi bulunmuyor xxx bey dedi ,klasik bi .oktan haberleri yok , aslında bence varda şuanda yutturmaya çalışıyorlar
  • ben aradım biraz önce müşteri hizmetlerini ve bu durumu sordum. bugün çok sayıda bildirim geldiğini ancak dikkate almamanız gerektiğini eskiden kalma bir durum olduğunu belirtti. ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
    VGA: ASUS GeForce RTX 5080 TUF GAMING OC/
    MONITOR
    : 34" ALIENWARE AW3423DWF OLED + ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG 360hz G-Sync&nbsp;
    HDD: Samsung 3 TB 980 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2
    PSU: MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageji

ben aradım biraz önce müşteri hizmetlerini ve bu durumu sordum. bugün çok sayıda bildirim geldiğini ancak dikkate almamanız gerektiğini eskiden kalma bir durum olduğunu belirtti. ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
    eskiden kalma değil , yarın bir gün kokusu çıkar , müdürlükten inceliyorlar fazla kullanım yapanları , onlara otomatik sesl arama yapıyorlar , MH'dekilerin bir BOK bildiği yok

• Benim anladigim bunlar bi ara sitelerindeki yeni paketlerin altina ornek 100mbps hizina 400gb kullanim esigi olayina girdiler ya daha sonra herkez ayaklaninca sildiler o maddeyi iste ozamandan kalma sistemlerine bu sesli mesaj olayini tanimladilar ama kaldirmadilar simdi oyuzden araniyoruz (bende arandim kullanimim 510gb download) ama onlarda biliyorki bunu yaparlarsa direk mahkemelik olurlar ve sozlesmemde yazmadigi halde bole bir kisitlamaya gittiklerinden dolayi veririm mahkemeye ve kesin kazanirim, o yuzden cok dikkate alinmamasi gerekir diye dusunmekteyim
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • 400 gb eşik koymuşlardı oradan kalan komutu kaldırmamışlardır birşey olacağını sanmam thh ye verseniz her türlü haklısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı başıma geldi hemen vodafone mh aradım mh bi bilgimiz yok şöyle böyle dedi iyi dedim destek kaydı açın neymiş ne değilmiş soruşturulsun istiyorum dedim 48 saat içinde dönücez dediler, dönmelerini bekliyorum. Aşırı uyuz oldum paket güzel hız güzel çok şükür, değiştirmek de istemiyorum mahkemeye kadar varırım sanırım bende. 600 gb indirmenin neyini sorguluyorlar anlamıyorum hey allahım.

Valla şuan beni de aradılar ve otomatik anons sistemi çok fazla internet kullandınız gelecek dönemde de aynısı olursa paketinizde değişikliğe gidilmesi için 542 li numaradan ay içinde aranacaksınız vs otomatik sistem söyledi. Şaka gibi ama maalesef bu ülke de artık hiç bir şeye şaşırmıyorum. Bana vaad ettiğin sınırsız ı ben demedim sen dedin bende abone oldum ona göre ama kafalarına göre iş yapmaya çalışıyorlar. Sözleşmelerde böyle şeyler de yok. Ben üzerime düşeni yaptım cimer üstünden BTK ya şikayet ettim. Sizde edin! Başıma gelmez demeyin! Sıra size geldiğinde yalnız kalmayın!

az önce araştırma yaparken eski ama bizi de ilgilendiren bir görsel buldum

Konu linki

Vodafone 'dan arandım , aşırı internet kullanımı uyarısı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mescur -- 1 Şubat 2019; 14:49:58 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.