Merhaba 2 senedir evde vodafone internet kullanıyorum. 2 yıllık taahhüt sürem var ve 12 haziranda sonra eriyor. Bağlantı hızıyla ilgili sıkıntılar yaşadım şikayet etmeme rağmen hiçbir zaman gelip kontrol etmediler ve sorunu çözmediler. Ben de evde internete bunlarla devam etmek istemiyorum. Taahhüt sürem 12 haziran pazar günü bitiyor. E-devlet üzerinden fesih işlemi yapmayı düşünüyorum. Ancak bitiş tarihi hafta sonuna denk geldiği için çok emin olamadım, fesih işlemini ne zaman yapmam gerekir? Bir başka konu da 2 yıllık taahhüt ile beraber modem de almıştım son faturamla beraber borcu bitiyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum acaba? bir sıkıntı çıkartma ihtimalleri var mıdır sizce ? |
Vodafone Evde İnternet Abonelik İptali
Vodafone evde internet aboneliğinizi iptal etmeyi mi düşünüyorsunuz? İşte bilmeniz gerekenler:
- Vodafone evde internet aboneliğinizi iptal etmek için Müşteri Hizmetleri hattını (0 542 542 00 00) arayabilirsiniz.
- İptal işlemi için gerekli bilgiler, abonelik sözleşmenizde yer almaktadır. Bu bilgiler arasında müşteri numaranız, abonelik numaranız ve kimlik bilgileriniz yer alır.
- Abonelik iptali işlemi, talebinizden itibaren genellikle 30 gün içinde tamamlanır.
- İptal işlemi tamamlandıktan sonra, internet hizmetiniz sonlandırılır ve ekipmanları Vodafone'a iade etmeniz gerekir.
- İade edilmeyen ekipmanlar için ücret talep edilebilir.
- Vodafone evde internet aboneliğinizi iptal etmeden önce, mevcut sözleşmenizin koşullarını ve iptal nedeniyle oluşabilecek ücretleri kontrol ettiğinizden emin olun.
Önemli Not:
- Vodafone evde internet aboneliğiniz için taahhüt süreniz varsa, iptal işlemi için erken fesih ücreti ödemeniz gerekebilir.
- İptal işlemini gerçekleştirmeden önce, alternatif internet servis sağlayıcılarını araştırmanız önerilir.
Vodafone evde internet abonelik iptali ile ilgili daha fazla bilgi için Vodafone web sitesini ziyaret edebilir veya Müşteri Hizmetleri hattıyla iletişime geçebilirsiniz.