Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1249 (Bu ay: 14)
Trafik cezası tutanağına nerden ulaşılır ?
EDS'den ceza yemişiz , tutanağın detaylarına nerden ulaşırım ? edevlette kaçla geçtiğim vs yazmıyor ?
Selam beyler , aracımı pazartesi günü satacağım sanırım 27 eylül itibari ile güvenli deme sistemi zorunlu oldu sistem nasıl işliyor tam olarak her bankada geçerlimi
Selamlar TT altyapısında Aktivasyon ve kurulum ücreti en ucuz olan sağlayıcı hangisi ?
Cuma günü mü yola çıkmalı yoksa Cumartesi günü mü ?
ISS TAVSİYESİ ?? 100-200 MBIT
Selamlar Halihazırda Superonline 200mbit kullanıyorum , 18 mayısta bitecek taahhütüm için 450 fiyat çektiler telefonda bende TT altyapısını kullanan ISS bakıyorum 100 veya 200 mbit hızında sorunsuz bir ISS tavsiyesi verirseniz sevinirim
Vodafone Faturamı nasıl görüntülerim ?
Sola ya da Sağa çekme olayı
Selamlar aracım 2015 model ford focus , cumartesi günü rot ayarına gittim rot ayarı bilgisayarda sıfıra sıfır şeklinde ayarlandı daha sonra teste çıktım ancak araç sola çekiyordu sonra tekrar rotçuya geldim bir de ben bakayım abi dedi beraber çıktık teste abi senin araba sola çekiyor rot ayarı düzgün olmasına rağmen dedi ön lastiklerin yerini değiştirecez dedi ve değiştirdik , yine teste çıktık bu sefer sola değil sağa çekmeye başladı , lastikten mi anlamadım , lastiklere gözle bakınca düzensiz bir aşınma yok bunu neden yapar ? ( lastiklerim Hankook Ventus prime 3 ) lastikler mi bozuk yoksa alt takımdamı birşey var ? gerçi alt takımda birşey olsa usta zaten söylerdi hemen ...
Hikvision 1 TB USB 3.0 = 799 TL
https://www.hepsiburada.com/hikvision-hs-ehdd-t30-1t-light-usb-2-5-1-tb-tasinabilir-harici-harddisk-p-HBCV000039KD4B?magaza=Elmac%C4%B1k
Son Giriş: 17 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 35 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21.850
İkinci El Bölümü Mesajları: 2.949
Konularının görüntülenme sayısı: 285.803 (Bu ay: 4.501)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.893 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar