Yarbay
24 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
19 üye
Görüntülenme
Toplam: 906 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Haklı olduğu kanıtlanmış oldu. Ne olacak şimdi 5 yılımız daha çalındı geçmiş olsun..

Neden anketçiler konuşulmuyor? Anketçiler hakkında ne düşünüyorsunuz bu kadar büyük bir yanılma payı olabilir mi? Aklıma bu anket sonuçlarının kasıtlı olarak muhalefeti yanıltmak için yapıldığı gelmiyor değil açıkçası..

Seçim sonucunu neredeyse nokta atışı bilen 2 anket şirketi vardı. Bir tanesi kk nu %44 göstermişti ama iktidara yakın şirket diye muhalefet medyası adamı dikkate almadı. Öteki daha ortada biriydi onu da kk nu düşük gösterdi diye yine Tv ye çıkarmadılar..

Merhaba dostlar ben bu yamayı kurdum, fakat bildiğiniz gibi göreve giderken ekranın sağ altında merkezdeki eleman konusma yapıyor orası hep ingilizce kaldı. Oyunun diğer kısımlarında böyle bir şey yok Türkçe oldu ama nedense buralar hep ingilizce oluyor??

Selamlar dostlar bu ürün nasıldır sizce oyun amaçlı kullanacağım değerli yorumlarınızı bekliyorum. Ben bunu beğendim ama kronik sorunu var mıdır yok mudur bilmiyorum benzer fiyatta model önerilerine de açığım teşekkürler.

iyi forumlar dostlar işlemci fanlar vs herşey çalışıyor ama pc siyah ekranda kalıyor bios bile gelmiyor. Bios pilini çıkardım, ramleri ve ekran kartını çıkarıp taktım çözülmedi fikirlerinizi bekliyorum. Anakart msi b450m arkada bios flashback tuşu var ama bildiğim kadarıyla o usb den bios update i içindi acaba işe yarar mı bilmiyorum?

Bios pilini bir kere daha çıkardım bu sefer 15 dakika bekleyip taktım bu sefer oldu ilginç bir şekilde.
Çözüldü konu kilitlenebilir teşekkürler.
Benim ki fıstıklı olsun

Merhaba şikayet açıyorum ve saatlerdir işlem yapılmıyor gerçekten bu kadar uzun sürmesinin nedenini anlayamıyorum? 2 adet şikayetim var ilgilenirseniz sevinirim.
uplay+ vpn ile alan arkadaşlar

1- Vpn açıp Türk kredi kartı ile 1 aylık denemeyi alabiliyormuyuz?
2- Sadece division 2 için alacağım vpn yi kapatınca oyunu indirmede ve oyuna girmede sorun olabilirmi?
3- Kredi kartıyla aldıktan sonra üyeliği iptal etmede herhangi bir sorun oluyormu?
Hakkında
İlgi Alanları: Pc, ps ve oyunlar
Forum İmzası:
DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Star Wars KOTOR - Witcher - Last of us - Divinity Original Sin - Dark Souls - Wasteland
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
pc
Takım
Fenerbahçe
TV
Samsung
Ses Sistemi
Logitech
Formula 1
Ferrari
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23.063
İkinci El Bölümü Mesajları: 156
Konularının görüntülenme sayısı: 40.777 (Bu ay: 845)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20.228 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.