Akşener' in haklı çıkması
Haklı olduğu kanıtlanmış oldu. Ne olacak şimdi 5 yılımız daha çalındı geçmiş olsun..
Anketçiler...
Neden anketçiler konuşulmuyor? Anketçiler hakkında ne düşünüyorsunuz bu kadar büyük bir yanılma payı olabilir mi? Aklıma bu anket sonuçlarının kasıtlı olarak muhalefeti yanıltmak için yapıldığı gelmiyor değil açıkçası..
Seçim sonucunu neredeyse nokta atışı bilen 2 anket şirketi vardı. Bir tanesi kk nu %44 göstermişti ama iktidara yakın şirket diye muhalefet medyası adamı dikkate almadı. Öteki daha ortada biriydi onu da kk nu düşük gösterdi diye yine Tv ye çıkarmadılar..
Xcom enemy unknown yaması yardım
Merhaba dostlar ben bu yamayı kurdum, fakat bildiğiniz gibi göreve giderken ekranın sağ altında merkezdeki eleman konusma yapıyor orası hep ingilizce kaldı. Oyunun diğer kısımlarında böyle bir şey yok Türkçe oldu ama nedense buralar hep ingilizce oluyor??
MSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms nasıldır?
Selamlar dostlar bu ürün nasıldır sizce oyun amaçlı kullanacağım değerli yorumlarınızı bekliyorum. Ben bunu beğendim ama kronik sorunu var mıdır yok mudur bilmiyorum benzer fiyatta model önerilerine de açığım teşekkürler.
Pc açılışta siyah ekranda kalıyor (çözüldü)
|
Konu çözüldü
|
Anlı şanlı i7 7700k' nın helvası yeniyor !
|
|
B450 anakart tavsiyesi
|
Uplay+ vpn ile alanlar
|
İlgi Alanları: Pc, ps ve oyunlar
DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Star Wars KOTOR - Witcher - Last of us - Divinity Original Sin - Dark Souls - Wasteland
|

Son Giriş: 14 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23.063
İkinci El Bölümü Mesajları: 156
Konularının görüntülenme sayısı: 40.777 (Bu ay: 845)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20.228 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun