< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
100 KB altı tüketim yapıp bağlantıyı kestiğinde ücretlendirme 100 KB olarak yapılır, ama kullanılan bağlantıda 100KB üstü kullanım olduğu için bunun önemi kalmaz. Telefonunuzun veri sayacından karşılaştırın. Böyle bir şey imkansız. Süreye göre ölçüm olmaz. O sürede video mu izledin, fotoğraf mı baktın, reels mi izledin ne yaptın, çok fazla değişken var. 5G ile 4 dakika içinde 10GB kotayı doldurabiliyorum mesela. 4G ile saat sürüyor. Ama kotayı dolduran kullanılan veri miktarı, süre değil. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yıllar önce bu mevzuya uyanıp türk telekoma geçmiştim türkcell 1 kb yı 100 kb olarak hesaplıyor yani senin kullandığın data ne olursa olsun 100kb üzerinden hesaplanıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır. MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. |
Faturasızda dediğin gibi faturalıda 1kb olarak ücretlendiriliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Faturasızda 100kb atlayarak tüketimi sayması nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Tt faturalı kullanıyorum turkcell faturasız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
100 KB altı tüketim yapıp bağlantıyı kestiğinde ücretlendirme 100 KB olarak yapılır, ama kullanılan bağlantıda 100KB üstü kullanım olduğu için bunun önemi kalmaz. Telefonunuzun veri sayacından karşılaştırın. Böyle bir şey imkansız. Süreye göre ölçüm olmaz. O sürede video mu izledin, fotoğraf mı baktın, reels mi izledin ne yaptın, çok fazla değişken var. 5G ile 4 dakika içinde 10GB kotayı doldurabiliyorum mesela. 4G ile saat sürüyor. Ama kotayı dolduran kullanılan veri miktarı, süre değil. |
_____________________________ |
![]() ![]() 211 mb varken indirme yaptım . sistemleri algılayana kadar indirme devam etti 329 Mb veri kullanmış oldum . Bundan önce de dosta indirdim dosya boyutu kadar sistemlerinde düşüm oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Turkcellin hile yaptığı %100 gerçek ne saçmalıyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|