Yüzbaşı
30 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 33 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Lg g2 kullanıyorum arkadaşlar. Telefon şuan çöp gibi bir şey oldu donmalar, şarjın çok çabuk bitmesi vs. Artık değişme vakti geldi ama neyle değişeceğim konusunda çok kararsızım. Bilgili arkadaşlardan tavsiye alayım dedim.

Seçenekler şunlar; S7 EDGE - LG G5 - HTC 10 - IPHONE 6S PLUS

Bunlar benim düşündüklerim, bunların dışında note 7 önerdi bir arkadaş ama pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Hangi telefonu neden önerdiğinizi söylerseniz ve az çok iyisiyle kötüsüyle anlatırsanız sevinirim. Alacağım telefon bir süre sorunsuz götürsün istiyorum. Lg g2 bu konuda pek hoşuma gitmediğinden lg g5'e pek sıcak bakmıyorum.
Arkadaslar baslikta belirttigim gibi baglanti sikintisi yasiyorum.yaklasik 4 5 gundur bu sorun var surekli olarak baglanti kopuyor. Ttnet müşteri hizmetlerini surekli aramama ragmen ariza kaydi almaktan başka bir halta yaradiklari yok. Aksam 8e kadar falan internet baglantisi surekli gidip geliyor aksam düzeliyor. Suanda halihazırda acik bir ariza kaydim daha var ama umidimi kestim ben müşteri hizmetlerinden bi halttan anladiklari yok. Anlayan adamla da konusturmuyorlar zaten. Farkli telefon kablosu ile denedim ama bir degisiklik olmadi. Var mi bu sorunu daha once yasamis olan birisi ya da nasıl çözebileceğim hakkinda bir fikri olan?
AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci
ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Sapphire R9 290 TRI-X GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı
XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
3x THERMALTAKE PURE SERİSİ 120MM MAVİ LED FAN

Arkadaşlar ekran kartı ve kasayı değiştim ama oyunlarda hala anlık takılmalar oluyor. Battlefield 4, Battlefield 3 her ikisinde de aynı sorun var. Hem multiplayer hemde tek oyunculu modda yaşıyorum bu sorunu. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Nasıl çözebilirim? Isıdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü bazen saatlerce oynadığımda en ufak bir takılma olmazken bazen daha bilgisayarı açtığım an oyunlarda takılmaya başlıyor. Driverlar güncel.

Eski ekran kartım: Asus R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Not: Oyunlar orjinal.

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında önceki akşam İstanbul'da oynanan THY Avrupa Ligi maçı öncesi çıkan olayda, Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç'in bıçaklanarak öldürülmesine Sırbistan'da tepkiler sürüyor.

Sırbistan Süper Ligi'nde oynanan Partizan-Napredak futbol maçında, bazı Partizan taraftarları tribünde Galatasaray taraftar gurubu "ultrAslan" bayrağı yakarak ezeli rakipleri Kızılyıldız'ın taraftarının öldürülmesine tepki gösterdi.

Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan maçın ikinci yarısında, doğu yakasındaki tribünde üzerinde İstanbul'da öldürülen 25 yaşındaki taraftarın lakabı olan "Çilek" (Jagoda) yazılı bir pankart açan Partizan taraftarları, Galatasaray "ultrAslan" bayrağı yaktı.

Bu arada, Bosna Hersek Birinci Futbol Ligi'nde bugün oynanan Sloboda-Sarajevo maçında da Sırp taraftar İvkoviç unutulmadı. Sloboda taraftarları üzerinde "Huzur İçinde Yat Marko İvkoviç" yazan bir pankart açtı.

Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun 1 No'lu kapısının önünde, saat 19.30'da henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli Kızılyıldız taraftarı, aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanmıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırmış ancak yapılan müdahaleye rağmen İvkoviç kurtarılamamıştı.

İvkoviç, yarın düzenlenecek cenaze töreninin ardından Belgrad'da toprağa verilecek.

KAYNAK

Beşiktaş Kulübü'nün net borcunun 666 milyon 689 bin 723 lira olduğu açıklandı.

Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan divan kurulu toplantısında kulübün borçları hakkında bilgi veren denetleme kurulu başkanı Feyyaz Tuncel, 30 Eylül 2014 tarihi itibarıyla kulübün toplam borcunun 830 milyon 425 bin 781 lira, net borcunun ise 666 milyon 689 bin 723 lira olduğunu söyledi.

Borcun artışına dikkati çeken Tuncel, 30 Haziran 2014'deki toplam borcun 702 milyon 645 bin 10 lira, net borcun ise 595 milyon 735 bin 796 lira olduğunu belirterek, bu borcun 30 Eylül 2014'de 830 milyon 425 bin 781 liraya yükseldiğini ifade etti.

KAYNAK
Arkadaşlar masaüstü 2000 bin liraya beki çok az aşabilir. monitor dahil bir sistem ayarlamam da yardımcı olabilir misiniz? 1 hafta içerisinde alacağım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yazdığınız sistem hakkında da az çok bilgi verirseniz sevinirim. Mesela Mordor, Dragon age inquisition, GTA 5 gibi oyunları ultrada oynama şansım var mı?
Galatasaray yenilip Olympiakos kazanınca Yunanistan UEFA sıralamasında Türkiye’yi geçti. İlk 12’ye geri dönemezsek 2015-16 lig şampiyonumuz Şampiyonlar Ligi’ne, kupa şampiyonumuz Avrupa Ligi’ne elemesiz direkt katılım hakkına sahip olmayacak.

Şampiyonlar Ligi maçlarında Galatasaray Borussia Dortmund’a yenilip Olympiakos Juventus’u yenince Türkiye UEFA sıralamasında Yunanistan’a geçildi. Kritik 12’nci basamaktan 13’üncülüğe geriledi.

Bu sezon sonunda oluşacak UEFA sıralaması Avrupa Kupaları’na 2016-17 sezonu katılımını belirleyecek. UEFA, önümüzdeki sezondan itibaren ilk 12’deki ülkelerin kupa şampiyonlarına play-off oynamadan doğrudan Avrupa Ligi gruplarına katılma hakkı verecek. Daha da kritik nokta; 12’den düşmek lig şampiyonunun Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılımının tehlikeye düşmesi demek. Diğer bir deyişle; eğer sezon sonuna kadar takımlarımızın toplayacağı puanlarla sıralamada en az bir basamak tırmanamaz ve ilk 12’de kalamazsak 2015-16 lig şampiyonumuz 2016-17 Şampiyonlar Ligi’ne, kupa ön eleme oynayarak girme durumunda kalabilir. Kupa şampiyonumuz da Avrupa Ligi’ne direkt katılamaz.

Bir önemli ayrıntı da, sıralamada 10-14 arasındaki ülkelerden sadece Çek Cumhuriyeti’nin toplayacağı puanların dörde; Belçika, İsviçre, Yunanistan ve Türkiye’nin puanlarının beşe bölünecek olması... Bunu ülkelerin o sezon Avrupa Kupaları’na kaç takımla katıldıkları belirliyor. Çek Cumhuriyeti, tabloya devam eden sadece bir takımıyla katkıda bulunacağından ciddi bir tehdit gibi durmuyor. Ancak Yunanistan ve Belçika’nın dörder takımı devam ediyor; İsviçre ve Türkiye’nin ise üçer takımı... Bu nedenle Galatasaray ve Trabzonspor’un Belçika temsilcileri Anderlecht ve Lokeren ile, Beşiktaş’ın da Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis ile maçları ve rakiplerini grupta geride bırakmaları büyük önem taşıyor.

UEFA SIRALAMASI
10.Belçika 31.800
11.İsviçre 30.575
12.Yunanistan 29,900
13.Türkiye 29,800
14.Çek Cum. 27.875

KAYNAK
Arkadaşlar bilgisayar dizeceğim ama pek anlamıyorum açıkçası. Burada böyle bir konu ve yardım eden arkadaşlar görünce bende danışayım dedim. Laptop kullanıyordum ama performansından hiç memnun kalmadım bir dahada almam herhalde. Şöyle yeni gelen ve gelecek olan oyunları ultra ve high ayarlarda oynayabileceğim bir sistem önerebilir misiniz? Bütçeyi aşmamak şartıyla ekranı klavyesi falanda var sonuçta daha.
Kupa Finali dönüşü, Galatasaray Futbol Takımı ve kafilesini taşıyan uçakta, Galatasaraylı futbolcular tarafından gerçekleştirilen, Kulübümüze yönelik küfür ve hakaretler içeren iğrenç, seviyesiz görüntüler; tarafımızca ibretle takip edilmiştir.

Sahip oldukları Fransız Kültürü ve Mekteb-i Sultani terbiyesi ile övünen ve Fenerbahçe'ye karşı organize bir şekilde büyüttükleri nefretlerini, her fırsatta 'münferit bir olay' açıklaması ile geçiştirmeye kalkan Galatasaray Yönetimi'nden, bu konu ile ilgili 24 saat içerisinde bir açıklama bekliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tavrımız nettir:

Bu eyleme karışan, engellemeyen ve bu ortamı hazırlayanların, yöneticilik, futbolculuk ve spor hayatları sonlandırılana kadar bu olayın takipçisi olacağız.

Üç-beş zavallı ahlaksızın, Fenerbahçe'nin büyüklüğü karşısında hiçbir önemi olmasa da duruşu ve tarzının değişkenliği konusunda ün salmış Galatasaray Yönetiminin, bu görüntüde yer alan ve 'isimleri bizde mevcut olan yöneticileri ve futbolcularını', 24 saat içinde kamuoyuna açıklaması ve gereğini yapmasını;

Aksi taktirde kulübümüzün bu konuda hukuki çerçevede çok sert tedbir ve yaptırımlarda bulunacağını, kamuoyuna deklare ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Bu hafta hayata geçen e-bilet uygulaması en büyük sınavını Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde verdi. Taraftarların uygulamayı protesto etmesi nedeniyle Olimpiyat Stadı büyük oranda boş kaldı. Maç öncesi yaşanan aksaklıkların en ilginci ise toplu taşıma araçları için kullanılan kartların turnikeleri açması oldu.

Bu hafta hayata geçen e-bilet uygulaması ilk kez bir Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisinde uygulandı.

Maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stad'ına erken saatlerde giden taraftarlar girişlerde sistemdeki arızadan dolayı sorun yaşadı. Taraftarlar kartlarının okunmaması, yanlış kapı, bilet yüklenmedi gibi uyarılarla karşılaşıp kapıda beklemek zorunda kaldı.

Passolig yetkililerinin sistemdeki arızayı gidermesinin ardından kapılarda biriken taraftarların stada girişleri sağlandı. Taraftarların büyük bir bölümü passolig uygulamasını eleştirirken bu uygulamayı destekleyenler de oldu.

Öte yandan e-bilet ile ilgili ilginç bir olay yaşandı. Passolig kartlarının yerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşım araçları için çıkardığı İstanbulkart'ın da kapıları açtığı görüldü.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçı toplam 18 bin 990 kişi izledi. Maçı 10 bin 803 kişi kombinesiyle 8 bin 187 kişi ise passolig kartıyla takip etti.

KAYNAK

Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
LOL
Brand
Basketbol
Fenerbahçe
İşlemci
AMD
Anakart
Asus
Sabit Disk
Corsair
Ekran Kartı
Sapphire
Modem
Zyxel
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.510
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.336 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.044 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.