Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lithium

Uncharted 1 e zor modda başladım paso ölüyorum ya nişan alması çok zor auto-aim filan yok mu? Normal moda mı geçsem? Bir de ilk oyun kaç bölüm? 6.bölümdeyim şuan.

Auto-aim yok. Doğru şekilde oynarsan hiç zor değil. Sürekli siper al, düşmanları kafadan vurmaya çalış, kesinlikle rambo gibi koşturma. 23 bölüm var. Bölüm sayısına bakıp uzun sürüyor sanma, oyunu 1 saat 26 dk'da bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 13 Ekim 2015; 18:48:43 >
  • Arkadaslar tr psn cift hak ariyorum satan varsa iletisime gecerse sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci oyunun ortalarındayım.. ileri doğru hareket ederken takılmalar oluyor. Demo oyunda da bu sorun vardı... Fazla yazan olmamış sanırım bizim DS4 bozulmak üzere
  • PS3'te defalarca bitirdim, ama yine alasım var oyunu. Kararsız kaldım. O müziği duyunca bambaşka diyarlara gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

Birinci oyunun ortalarındayım.. ileri doğru hareket ederken takılmalar oluyor. Demo oyunda da bu sorun vardı... Fazla yazan olmamış sanırım bizim DS4 bozulmak üzere

Aynı sorun bende de var. Yürürken takılmalar oluyor. Özellikle 2. oyunun başını zar zor geçebildim. DS4 ile alakalı değil, PS Vita ile denedim onda da aynı şey oldu. Umarım yeni güncelleme ile düzeltirler.

• Demoyu oynadıktan sonra ben de yazmıştım arka sayfalarda kaldı.Nathan'ın bacakları birleşik olarak hareket ediyor ; moonwalk gibi yürüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 13 Ekim 2015; 22:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Nathan Drake Collection da geldi.

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]

• .
    UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]

• 2. oyunu bitiren bakabilir.

Şu 2. oyun neymiş bitmedi bir türlü.oyunu bitirmek sona gelmekten daha uzun sürüyor. Aha şimdi bitecek diyorsun 2 saat daha oynuyorsun. Aynı yerde dön dur. Ayrıca yaratıklar daha zorlaşmış, ölmüyorlar bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göttingenli Ethem -- 13 Ekim 2015; 22:57:08 >
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, bu sette dublaj olduğunu sanmiyordum. Dublaj olması supermis. Nerden verdiniz siparişi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam makineyi yere değil de Uydu alıcısının yanına koysanız daha iyi olmaz mı. Yazık alete
  • Facebook duvar kağıdı

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]
    UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

UC3'ün bir bölümünde, görsel bug varmış:

İkiside aynı yav? Anlayamadım ama

Youtube videosuyla gif'i karşılaştır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 14 Ekim 2015; 14:06:39 >

Usta Alman versiyonu mu bu? Bende Türkce dublaj yok. Sende varmi?

• sakulta85 kullanıcısına yanıt
    bu oyunda Alman psnde Türkçe dublaj yok orada satılan kutulularda da yoktur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

.

Yanlış bilgi olmasın, bu pakette Türkçe altyazı var ama Türkçe dublaj yok diye biliyorum.

Ha bu oyunun dublajı zaten rezalet yapılmış, Türkçe altyazı, ingilizce dublaj olarak oynamak en güzeli. İngilizce dublajın yanında çok çok amatör kalmış Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Ekim 2015; 10:29:22 >

• collection serisinde bazıları sadece türkçe alt yazı oluyor bazıları altyazı ve dublaj olarak satılıyor oyunu alırken buna dikkat edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    bence dublajda Okan Yalabık cuk diye oturmuş. Çok iyi iş çıkarmışlar
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.