Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mis gibi dublaj olmuş,artık kendimizi hor görmesek,beğensek olmaz mı?
  • küfürlerin kahrolsun diye çevrildiği dublaj gözümde 3. sınıftır
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

küfürlerin kahrolsun diye çevrildiği dublaj gözümde 3. sınıftır

Bu oyunda nasıl?
  • 2. El uygun fiyata uncharted collection alinir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

.

Yanlış bilgi olmasın, bu pakette Türkçe altyazı var ama Türkçe dublaj yok diye biliyorum.

Ha bu oyunun dublajı zaten rezalet yapılmış, Türkçe altyazı, ingilizce dublaj olarak oynamak en güzeli. İngilizce dublajın yanında çok çok amatör kalmış Türkçe.

Hocam cihaz içim kucuk bi masa felan alsaydin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: french press

küfürlerin kahrolsun diye çevrildiği dublaj gözümde 3. sınıftır

Bu oyunda nasıl?

Küfürler var.
  • Oyunun Türkiye PSN'de bulunan versiyonu Türkçe dublaj ve altyazılı mı? PSN'de ses ve altyazılarda Türkçe yazmıyor.
  • Arkadaşlar pazartesi günü uncharted collection aldım ve ilk oyuna başladım ancak oyunda karekteri hareket ettirirken ön tarafa doğru analogu ittirdiğimde karekter sanki ağır çekim gibi hareket ediyor
    ilk oyunu kamerayı sağa yada sola çevirip sağa yada sola koşarak bitirdim çünkü bu sorunun ilk oyunun hatası olabileceğini düşündüm ancak ikinci oyuna geçtiğimdede aynı olay başıma geldi
    Daha önce de Metal gear solid oyunarken atı sürünce at tek tek adımlar atarak ilerliyordu böyle takıla takıla gibi sanki sizce dualshockum damı sorun yoksa ayarlarla ilgili bir şey mi?
  • Ayarlarla ilgisi yok ds4 sorunlu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almaya değer mi? 50 liralık hediye çekimle dr'den 165tlye geliyor.ikinci el piyasası beklenmeli mi? Oynayan arkadaşlar oyun eski olduğu belli mi yoksa yeni bi oyunmuş gibi mi geliyor grafikleri? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor622

Oyunun Türkiye PSN'de bulunan versiyonu Türkçe dublaj ve altyazılı mı? PSN'de ses ve altyazılarda Türkçe yazmıyor.

evet oyunu tr psn den alırsan tr dublaj ve altyazı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Oyunu almaya değer mi? 50 liralık hediye çekimle dr'den 165tlye geliyor.ikinci el piyasası beklenmeli mi? Oynayan arkadaşlar oyun eski olduğu belli mi yoksa yeni bi oyunmuş gibi mi geliyor grafikleri? Teşekkürler

Uncharted 2 ve Uncharted 3'ün grafikleri o kadar iyi ki bu nesle yeni oyun diye çıksa kimse bir şey demezdi. Uncharted 1'de yaşına göre çok iyi duruyor. Mutlaka alıp oyna. Ben her oyunu en az 10 kez bitirmeme rağmen hala zevkle oynuyorum. Uncharted serisinde grafikten daha çoğu var.
  • Arkadaş neden oyunlara oto aim koymazlarki. isteyen açar isteyen kapatır. konsolda çok zorlanıyorum nişan almakta. bir bölümü belki 20 defa oynuyorum. geçene kadar canım çıkıyor. gta da watch dogs ta ne güzel vardı oto aim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlegreenbag

Arkadaşlar pazartesi günü uncharted collection aldım ve ilk oyuna başladım ancak oyunda karekteri hareket ettirirken ön tarafa doğru analogu ittirdiğimde karekter sanki ağır çekim gibi hareket ediyor
    ilk oyunu kamerayı sağa yada sola çevirip sağa yada sola koşarak bitirdim çünkü bu sorunun ilk oyunun hatası olabileceğini düşündüm ancak ikinci oyuna geçtiğimdede aynı olay başıma geldi
    Daha önce de Metal gear solid oyunarken atı sürünce at tek tek adımlar atarak ilerliyordu böyle takıla takıla gibi sanki sizce dualshockum damı sorun yoksa ayarlarla ilgili bir şey mi?

Aynı sorun bende vardı .Garantiye verdim sıfırla degiştirdiler ds4u şuan bile 2.ds4 aynı sorun devam ediyo onunda garantisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

quote:

Orijinalden alıntı: littlegreenbag

Arkadaşlar pazartesi günü uncharted collection aldım ve ilk oyuna başladım ancak oyunda karekteri hareket ettirirken ön tarafa doğru analogu ittirdiğimde karekter sanki ağır çekim gibi hareket ediyor

Aynı sorun bende vardı .Garantiye verdim sıfırla degiştirdiler ds4u şuan bile 2.ds4 aynı sorun devam ediyo onunda garantisi yok

Bu sorunu ben unc1 de yaşamadım , unc2 de %30 lardayım hala yaşamadım...bilgin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her ds4de olmuyo sorun şans işi 2.ds4 benım sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Bu arada, UC1'i brutal'de bitirip trophy'sini almak isteyenler, patch beklesin. Oyunun sonunda küçük bir problem çıkıyor:

https://www.youtube.com/watch?v=LdQ1Rad2m24

UC2 brutal de sıkıntılı:https://www.youtube.com/watch?v=gBRlkc-3odk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 15 Ekim 2015; 13:21:07 >

• esevetnov kullanıcısına yanıt
    oto aimde sırıtır bu oyunda. Oynamakta zorlaniyorsan zorluk seviyesinu dusurup oyna ayni kapiya cikar ikisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

UC2 brutal de sıkıntılı:https://www.youtube.com/watch?v=gBRlkc-3odk

Uncharted 1'den sonra Uncharted 2'yi de brutal seviyesinde bitirdim. İlk oyuna zor diyordum, bu daha betermiş. Tek mermide ölüyorsun, sıfır hata ile oynamak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Arkadaş neden oyunlara oto aim koymazlarki. isteyen açar isteyen kapatır. konsolda çok zorlanıyorum nişan almakta. bir bölümü belki 20 defa oynuyorum. geçene kadar canım çıkıyor. gta da watch dogs ta ne güzel vardı oto aim.

En kolay modda oyna ateş etmene gerek yok diyenler vardı

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.