.
.
KASKOMU KULLANABİLİR MİYİM?
Merhaba dostlar, 4 yıldır kasko yaptırıyoruz çok şükür bir kazamız yok ama sanki boşa gidiyor gibi artık. Aracımın sağında solunda ufak ezilmeler sürtmeler var. Bunları kaskoyu kullanarak yaptırabilir miyim? Yoksa illa bir kaza mı olması gerekiyor? Bilgisi olanlar yazabilir mi?
silinsin
silinsin
Değişik Böcek Buldum SSLİ
Green Card'ın Çıkma İhtimali?
İlk kez başvurdum sizce çıkma ihtimali nedir? Çıktığı gibi aracımı satıp koşarak uzaklaşma planlarımı yaptım çünkü
Birde bu iş gerçekten çekiliş ile mi oluyor? Bana bi tık yalan geliyor o çekiliş olayı. Gerçeği paylaşacak yiğitleri konuya bekleriz.
Green Card Başvurusu Hakkında
Selamlar bu sene başvuru ne zaman ya da geçti mi? Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? Birde bunun başvurusu nereden yapılıyor çok karışık bi işlem gibi duruyor
Klima neden yakıt harcar?
Arkadaşlar klimanın gazı var sonuçta evlerde kullanılanlarda yakıt falan yok gaz var dimi? Arabadaki neden yakıt harcıyor?
E-Devlet'te gördüğüm cezalarımı nasıl ve nereden ödeyeceğim bilen var mı? Sadece görüntülüyorum ama ödeme yerini bulamadım
iPhone Sıfırlamak Hakkında
Selamlar, telefonumu sıfırlayıp kişilerim hariç her şeyi yok etmek istiyorum. Uygulama falan kalmasın ayarlarda sıfırlansın. Bunu nasıl yapabilirim? iCloudda sadece kişileri yedekleme yerini bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bilgisayar-Mobil
Belkide bir uzaylının fen ödeviyizdir |
[color= |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.276
İkinci El Bölümü Mesajları: 194
Konularının görüntülenme sayısı: 143.863 (Bu ay: 2.323)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10.048 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic